Bildirim
Meral Akşener'in Cahil Olmaması
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
-
Avusturyalı nörologlardan falan bahsediyor kesin ABD ile ilişkisi var. Haklısınız. -
2003 abd teskeresini meclisten geçirmek isteyen ,geçmeyincede çok kızan adamada tepkini koysaydın keşke...rte de 2013 e kadar bal gibide batı eksenli politika güdüyordu...baktılar indirmeye kalkıyorlar işler değişti...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Haziran 2018; 13:51:22 > -
-
o iş yumurtda kapıya dayanınca değişti sizde bal gibi biliyonuzda neyse -
Akşener veya İnce'ye oy vermeyi düşünüyorum. Akşener bildiğim kadarıyla tarih öğretmeni. Bir de ingilizce biliyor mu Meral Akşener, Muharrem İnce ingilizce bilmiyor sanırım. -
Kadın doktora yapmış hocalık yapmış cvsini arastırın baya dolu Muharrem ince tek olayı fizik öğretmenliğiquote:
Orijinalden alıntı: Cross Thread
Akşener veya İnce'ye oy vermeyi düşünüyorum. Akşener bildiğim kadarıyla tarih öğretmeni. Bir de ingilizce biliyor mu Meral Akşener, Muharrem İnce ingilizce bilmiyor sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olabilir.İkisinin de iyi yönleri var bence. Peki Meral Akşener ingilizce biliyor mu,bu konuda bir bilgin var mı? -
kerimcem ne oldu sana ben seni AKP'nin baş savunucularından diye hatırlıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: kerimcem
o iş yumurtda kapıya dayanınca değişti sizde bal gibi biliyonuzda neyse
Vay arkadaş -
http://www.biyografi.net/kisiayrinti.asp?kisiid=908
1956 yılında İzmit'in Gündoğdu köyünde doğdu. Tahir Ömer Bey ile Sıddıka Hanım’ın kızı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü mezunu. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde doktora yaptı. Yıldız ve Kocaeli Üniversitelerinde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Zübeyde Hanım Şehit Anaları Vakfı’nın başkanlığını yaptı. 1995 yılında DYP Kadın Kolları Başkanı oldu. 24 Aralık 1995 seçimlerinde İstanbul Milletvekili seçildi. Önce DYP Genel Başkan Yardımcısı, sonra da İçişleri Bakanı oldu. Bilahare MHP’ye geçti. MHP’den Kocaeli Milletvekili seçildi. MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi seçildi. İngilizce biliyor. Evli ve bir çocuk annesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Haziran 2018; 15:57:31 >
-
türkiye büyük millet meclisi 21. dönem milletvekiliquote:
Orijinalden alıntı: Cross Thread
Olabilir.İkisinin de iyi yönleri var bence. Peki Meral Akşener ingilizce biliyor mu,bu konuda bir bilgin var mı?
meral akşener, kocaeli
gündoğdu - 1956, tahir ömer, sıddıka - istanbul üniversitesi edebiyat
fakültesi tarih bölümü, marmara üniversitesi sosyal bilimler enstitüsü
doktora - ingilizce - tarih doktoru, öğretim görevlisi - yıldız ve kocaeli
üniversiteleri öğretim görevlisi - xx nci dönem istanbul milletvekili - Yani biliyor hocam
-
-
-
Benim bildiğim adaylar içerisinde en eğitimli ve donanımlı olan Akşener -
Sana acıyorum
Celal Şengör, İlber ortaylı, muharrem ince ve meral akşener birlikte tarih/bilim programı yapsalar çok güzel olur. -
Benzer içerikler
- tei eskişehir maaş
- singapur pasaportu neden güçlü
- yossi kohen kadir mısıroğlu
- gerçek atatürk
- discord neden açılmıyor
- adıma şirket var mı sorgulama
- utts maliyeti ne kadar
- skoda elroq
- disney plus türkiye fiyatı
- deprem hasar sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X