Şimdi Ara

Meral Akşener'in Cahil Olmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=oyGJIUJZXFU

• Meral Akşener'in Cahil Olmaması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: JQKER

Tansu Çillerin birebir ağzından bunu söylediğine dair kaynak var mıdır ? Varsa verir misin ?

• Avusturyalı nörologlardan falan bahsediyor kesin ABD ile ilişkisi var. Haklısınız.
  • 2003 abd teskeresini meclisten geçirmek isteyen ,geçmeyincede çok kızan adamada tepkini koysaydın keşke...rte de 2013 e kadar bal gibide batı eksenli politika güdüyordu...baktılar indirmeye kalkıyorlar işler değişti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Haziran 2018; 13:51:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

2003 abd teskeresini meclisten geçirmek isteyen ,geçmeyincede çok kızan adamada tepkini koysaydın keşke...rte de 2013 e kadar bal gibide batı eksenli politika güdüyordu...baktılar indirmeye kalkıyorlar işler değişti...

• o iş yumurtda kapıya dayanınca değişti sizde bal gibi biliyonuzda neyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akşener veya İnce'ye oy vermeyi düşünüyorum. Akşener bildiğim kadarıyla tarih öğretmeni. Bir de ingilizce biliyor mu Meral Akşener, Muharrem İnce ingilizce bilmiyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cross Thread

Akşener veya İnce'ye oy vermeyi düşünüyorum. Akşener bildiğim kadarıyla tarih öğretmeni. Bir de ingilizce biliyor mu Meral Akşener, Muharrem İnce ingilizce bilmiyor sanırım.
    Kadın doktora yapmış hocalık yapmış cvsini arastırın baya dolu Muharrem ince tek olayı fizik öğretmenliği

• Badandsad B kullanıcısına yanıt
    Olabilir.İkisinin de iyi yönleri var bence. Peki Meral Akşener ingilizce biliyor mu,bu konuda bir bilgin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

o iş yumurtda kapıya dayanınca değişti sizde bal gibi biliyonuzda neyse
    kerimcem ne oldu sana ben seni AKP'nin baş savunucularından diye hatırlıyorum.
    Vay arkadaş
  • Badandsad B kullanıcısına yanıt
    http://www.biyografi.net/kisiayrinti.asp?kisiid=908

1956 yılında İzmit'in Gündoğdu köyünde doğdu. Tahir Ömer Bey ile Sıddıka Hanım’ın kızı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü mezunu. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde doktora yaptı. Yıldız ve Kocaeli Üniversitelerinde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Zübeyde Hanım Şehit Anaları Vakfı’nın başkanlığını yaptı. 1995 yılında DYP Kadın Kolları Başkanı oldu. 24 Aralık 1995 seçimlerinde İstanbul Milletvekili seçildi. Önce DYP Genel Başkan Yardımcısı, sonra da İçişleri Bakanı oldu. Bilahare MHP’ye geçti. MHP’den Kocaeli Milletvekili seçildi. MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi seçildi. İngilizce biliyor. Evli ve bir çocuk annesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Haziran 2018; 15:57:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cross Thread

Olabilir.İkisinin de iyi yönleri var bence. Peki Meral Akşener ingilizce biliyor mu,bu konuda bir bilgin var mı?
    türkiye büyük millet meclisi 21. dönem milletvekili

meral akşener, kocaeli

gündoğdu - 1956, tahir ömer, sıddıka - istanbul üniversitesi edebiyat

fakültesi tarih bölümü, marmara üniversitesi sosyal bilimler enstitüsü

doktora - ingilizce - tarih doktoru, öğretim görevlisi - yıldız ve kocaeli

üniversiteleri öğretim görevlisi - xx nci dönem istanbul milletvekili - Yani biliyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: JQKER

Tansu çiller dediğin insan Türkiye'nin yüz karalarından biridir, hakkında açılan yolsuzluk davalarının geri alınması şartıyla erbakan'ı koalisyon başbakan yapmış ve 28 şubat'a sebep olmuş kişidir, ekonomiyi berbat hale getirdiğinide unutmamak gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Drakeshark

Tansu Çillerin birebir ağzından bunu söylediğine dair kaynak var mıdır ? Varsa verir misin ?

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196D -- 10 Haziran 2018; 16:23:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F01EF196D

Alıntıları Göster

İkna oldum. Oyumu Lahuti'ye veriyorum. Pusula'da yoksa bile yaratırız.

• Benim bildiğim adaylar içerisinde en eğitimli ve donanımlı olan Akşener
  • Sana acıyorum

• Celal Şengör, İlber ortaylı, muharrem ince ve meral akşener birlikte tarih/bilim programı yapsalar çok güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F01EF196D

Alıntıları Göster

Bunu joker'in uye oldugu AK.... isimli facebook sayfalarina koy inanmayan olursa namerdim.Bu da inanir yapmayin soyle seyler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.