Şimdi Ara

Merakla beklenen Nothing Phone (3) tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamların telefonu tasarlama sürecinin videosu var ve orada bir sürü prototip cihaz görebiliyorsunuz, onların içinden en çirkinini seçmişler şaka gibi.

25 yıldır Asimetrik Casio vb ürünler kullanan birisi olarak nefis göründüğünü itiraf etmeliyim. Bakış açınızın darlığını gösterir bu yorumunuz. Tamda bu yüzden güzel işte :) Bende böyle telefonlar olsun diye istekliyim. Herkesin telefonunun arkasında babanne nişanı gibi 3'lü simetrik set.. farklı olmak için değil alet farkını yansıtabildiği için güzel 👍🏼

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yazık etmişler nothing phone 2 deki glyph ışıkları gayet şık duruyordu kendi ayaklarına sıkmışlar biraz.

• Çok talihsiz bir fiyatlandırma olmuş maalesef. Pili de az. 6000+ standart hale geliyor.

• Ustteki kamera kenara cok yakin olmus, hizada yada ic tarafa daha yakin olsa iyi olurmus. Yine de guzel gorunuyor, tasarim dilini devam ettiriyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Üst seviye işlemci, 8 Elite. 8 Gen 3, 8 gen 2.

8s gen 4 ise 8 Gen 3 ayarında bir orta-üst segment işlemci. Ama Üst segment değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benimki de asimetrik  Tahmin ediyorsunuzdur ne olduğunu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nothing müthiş firma yaptıkları bence tekdüze telefon dünyasında çok özel , uzun süreli iphone kullanımından sonra 19 Bin TL ye aldığım 2A beni müthiş mutlu etti bayadırda kullanıyorum, stok android e inanılmaz yakın ve basit nothing os, bütün uygulamaları google , kişiler , mesajlar vs standart google uygulamaları, çinli ilginç uygulamalarla uğraştımıyor ekstra bişi dayatmıyor, tasarımıda mükemmel başka bişiye benzeme çabası yok kendi doğal bir tarzı var, 120 hz ekran ,ortlama üzmeyen bir işlemci, fena olmayan kameralarla ortlama bir kullanıcı için müthiş bir fiyat performans cihazı ben zaten inanılmaz oyun oyanmıyorum oynamak isteyincede buda oynatıyor yapmak istediğim herşeyi yorulmadan , düşüp kırıldığına üzülmemek için pamuklara sarmadan rahatça kullanıyorum cihazı daha hızlı işlemcili kutudan kılıflı hızlı şarjlı çinli markalar var çokta iyi fiyatları var işlemcileride bu cihazı döver ama bu cihazın farklı bir kullanım deneyimi var, herşey beklenti işlemci gücü isteyen gidip en sonişlemcili cihazlarıda alabilir,

Bu cihaza gelince fiyat gerçekten pahalı olmuş ama comminty den uzun süredir daha premium bir model beklentisi vardı daha fazla para verip bu cihazı alacaklarda olacaktır ama aynı os ve nothing deneyimi için bütçesi kısıtı olanlarda 3a veya 3a pro dan devam edebilir, kamera ve 120 hz ekran , büyük pil için iphone gibi sizi gidip en pahalı en büyük modele mecbur kılmıyor.

• buraoca2 kullanıcısına yanıt

• Telefonun önüne bakyıorum arkasını nadiren görüyorum onda da kapak kullanıyoruz zaten. Tasarıma ön yüzde bakarım onda da bir değişim yok artık hepsi aynı olduğu için arkası nasıl ilgilenmiyorum şahsen. Tutuş ergonomisine bakarım bir de... Tek diyeceğim değişiklik iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraix -- 2 Temmuz 2025; 20:47:24 >
  • SonatTürkoğlu QUHSD S kullanıcısına yanıt
    Saat modeli nedir?

8s gen serisi hep orta-üst seviyeydi. Geçen sene de öyle.

8 gen serisi üst seviyeydi. Karıştırmayın ikisini.

nothing her zaman orta üst seviye işlemciyle telefon çıkarıyor.

şöyle örnek vereyim np2 sd 8g1 ile 2023 temmuzunda çıkmış

aynı işlemcili samsung s22 2022 şubatta çıkmış. arada 1.5 yıl var.

orta üst seviye lafı bu durum için normal bir ay daha beklesen yeni iphone çıkıyor. bir kaç daha beklesen yeni snapdragonlu xiaomiler oppolar falan çıkıyor 2 jenerasyon geri düşüyorsun

• Uygun olmayacaktır fiyatı. Zaten carl pei de bir twitter "herkes için değil, bazıları için" dedi. Yani eğer siz işlemci vs donanım düşünüyorsanız bu ürün size uygun değil. Bu telefon tarz isteyenler iiçn. aynı zamanda da sorunsuz çalişsin benim işim işlemciymiş kamera çözünürlüğümüz filanbunlar değil diyenler için. Tam Apple mantığı. Android dünyasında ilaç gibi bu.

900 USD fiyat TR vergiler filan diye hesaplarsak 70-80k arası gelebilir gibi gözüküyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.