|
Merakla beklenen Nothing Phone (3) tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı
-
-
Nothing Türkiye'den güzel bir fiyatlandırma gelirse alınabilir, bu fiyata alternatif çok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ ... -
Tasarımını hiç beğenmedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Önce bir cihaz gelsin fiyatlandırmasını o zaman dert ederiz.
-
Kamerayı type c girişine koysaydınız
daha 3a ve 3a Pro yu getiremediler hocam bu bize heralde seneye gelir o da 1000 tane stokla ancak
_____________________________ -
5 senedir değişmeyen diğer telefon tasarımlarının yanında çok iyi olmuş bence.
-
Poco F7 kamera hariç kafa kafaya hatta daha iyi diyebilirim. Fiyat olarakta tam F/P telefonu olmuş. 4 yıl büyük guncelleme alma garantisi veriyor. 12gb + 512 gb olan modeli 28 bin bandında. Kutu içeriğinde 90W adaptör de çıkıyor.
8s gen 4 ile nasıl amiral gemisi oluyor? Şirketin ilk amiral gemisi diye bahsedilince, üst seviye işlemci ile gelmesi gerekiyor.
-
Şu cihazın tasarımını beğenenlerin tek argümanı "değişiklik, farklılık". Sırf farklı diye abidik gubidik ne idüğü belirsiz tasarımları beğenmek de ne bileyim...
-
F7 ile bunun yazılımı, verimliliği ve arayüzü arasında baya bi' fark olur yalnız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
8s gen 4 üst seviye işlemci zaten.
hayatında nothing telefon elime almamıştır muhtemelen.
2016 dan beri oneplus kullanıyorum, arayüz güzel de dayanıklılık olarak beğenmiyorum.
geçen sene nothing 1 aldım yedek olarak. taş gibi telefon yapmışlar.
45bine falan gelise satar, 52-53 e honor 7 satıyorlar.
_____________________________ DOLANDIRICILARA KARŞI DIKKATLI OL ! -
999euro 8genElite 16gb ram 5500 batarya ve süper optimizasyonla gelsen iyiydi ama 3 aya 8genelite2 çıkacak senin getirdiğin saçmalığa
-
Çıkacak fiyatı bilmem ama, Nothing Phone 1 sıfırı hala satılıyor. 1 ay önce falan bakmıştım fiyatına, düz fiyatı 12.700 liraydı. Banka ve n11 kampanyası ile 11 bin küsür liraya gelmiş oluyordu.
11bin liraya sıfır, tr distribütör garantili amiral kalitesinde cihaz. Fiyat performansa gel. Bu paraya yurtdışından vergisiz alacağın telefondan daha iyi bir cihaz. Benim ihtiyacım olmamasına rağmen, sırf fiyatından dolayı alsam mı almasam mı diye bi süre düşündüm :) Rom ve root işlerine izin vermesi de cabası. Tavsiyem telefon alacaklar böyle nadir fırsatları kovalamalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 2 Temmuz 2025; 1:8:38 >
Tasarım olarak çok karışık olmuş. Eski tasarımları bence daha iyiydi. Farklı olacağız diye biraz abartmışlar.
-
Arkası lego gibi,zamanında Nokia'nın cesur tasarımları gibi olmuş.
Ben beğendim,ne kadar talep görür bilinmez,zira rekabet çok fazla.
_____________________________ Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım. Herman Melville -
Kamera dizilimini en berbat nasıl yaparız diye düşünmüşler sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: berkan 197Çıkacak fiyatı bilmem ama, Nothing Phone 1 sıfırı hala satılıyor. 1 ay önce falan bakmıştım fiyatına, düz fiyatı 12.700 liraydı. Banka ve n11 kampanyası ile 11 bin küsür liraya gelmiş oluyordu.
11bin liraya sıfır, tr distribütör garantili amiral kalitesinde cihaz. Fiyat performansa gel. Bu paraya yurtdışından vergisiz alacağın telefondan daha iyi bir cihaz. Benim ihtiyacım olmamasına rağmen, sırf fiyatından dolayı alsam mı almasam mı diye bi süre düşündüm :) Rom ve root işlerine izin vermesi de cabası. Tavsiyem telefon alacaklar böyle nadir fırsatları kovalamalı.
Snapdragon 778, android 12 ile çıkmış çok eski cihaz. 13k etmez ama yazılımını test etmek ve tasarımı için belki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
|
5 senedir değişmeyen diğer telefon tasarımlarının yanında çok iyi olmuş bence.
|
|
Şu cihazın tasarımını beğenenlerin tek argümanı "değişiklik, farklılık". Sırf farklı diye abidik gubidik ne idüğü belirsiz tasarımları beğenmek de ne bileyim...
|
|
25 yıldır Asimetrik Casio vb ürünler kullanan birisi olarak nefis göründüğünü itiraf etmeliyim. Bakış açınızın darlığını gösterir bu yorumunuz. Tamda bu yüzden güzel işte :) Bende böyle telefonlar olsun diye istekliyim. Herkesin telefonunun arkasında babanne nişanı gibi 3'lü simetrik set.. farklı olmak için değil alet farkını yansıtabildiği için güzel 👍🏼
|
|
Adamların telefonu tasarlama sürecinin videosu var ve orada bir sürü prototip cihaz görebiliyorsunuz, onların içinden en çirkinini seçmişler şaka gibi. |
Benzer içerikler
- driver güncelleme
- whatsapp web nedir
- whatsapp hesap silme
- spotify"dan apple music aktarma
- autocad sistem gereksinimleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı