Şimdi Ara

Merak ettim kızlar gerçektende

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam o kadar sövüyoz ediyozda kızlar gerçekten ciddi anlamda şu tiplerden hoşlanıyor mu merak ediyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kültürsüz değilim, Death Note*u okudum.
  • Onlardan da kezbanlar hoşlanıyor işte. Normal kız ne baksın bunlara?

• Bundan hoşlanan tip kızlar bellidir.

Eğer siz böyle birisi değilseniz böylelerinden hoşlanan kızlarla işiniz olmaz
  • Tamaaam emineua mesaj attıysa konu kapanabilir, başka konularda görüşme dileğiyle

Edit: yalnız harbi bu ne yav roma askerlerinin başlarındaki şeylere benziyor, bir diğer deyişle al eline bunun kafasını evin önünü süpür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MFN -- 16 Haziran 2013; 23:03:51 >
  • Her topal atın bir kör alıcısı vardır
  • hayır böylelerinden hoşlanmıyoruz tabiki de
  • liseyi bırakıp açıktan bitirdiğim için mutluyum

hiç unutmam okulda herkes o dönemin meşhur bi arabesk rap şarkıcısını dinliyordu tenefüste

o ara bende simple plan açtım kulaklıktan dinliyorum sen misin simple plan dinleyen bunlar bi gülüyo bune olum

kızlar falan dinlediğin müziğe bak ya falan dediler onlar her ders arabesk rap dinliyor yalnız

sınıfta saçı böyle olmayan okula giremiyordu sınıftan birini ekleyip fotoğrafına apaçi gibi ne dikiyon la saçı dedim apaçiler benden uzak olsun dedi

apaçi olduklarınıda kabullenmiyorlar değişik bi ırka sahipler
  • Connected2'de tipim diye bu fotoğrafı yollamıştım çok tatlısın demişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamanzed

hayır böylelerinden hoşlanmıyoruz tabiki de

Hea

• kültürle bir alakasını göremedim ben olayın.

Anime + film + manga bitirdim death notenin. Ama sırf herşeyini biliyor olmakdan dolayı kültürsüz değilim sonucuna varılacak birşey görmüyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olivier Mira Armstrong -- 16 Haziran 2013; 23:14:30 >
  • Her konuya mesaj atmak zorunda misin kezban lider

• emineua kullanıcısına yanıt
    Kitap ? Anime,Film ve çizgi romanı var death note'un
  • Bu şekillerin yanında nasıl kızlar olduğunu gördüm (görüyorum) ondan dolayı böyle adaletin diyorum her gün

• Böylelerini çok dövmüşümdür
  • quote:

Orijinalden alıntı: emineua

/>

Kültürsüz değilim, Death Note*u okudum.

Death Note 'ı izlemeyen/okumayan kültürsüz mü oluyormuş.
    Kendi yaptığını önemli sanan insan modelinin en güzide örneği

• Manga okurum sadece, anime sevmiyorum. Ayrıca manga kültürü de var olan bir şeydir, diğer sanat dalları gibi nasıl V Maskesini bilmemek kültürsüzlükse, L de aynı kefededir.

@KartalYorulmaz @D-C
  • Kız değil
    onlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mSilver -- 16 Haziran 2013; 23:15:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Internet Explorer

liseyi bırakıp açıktan bitirdiğim için mutluyum

hiç unutmam okulda herkes o dönemin meşhur bi arabesk rap şarkıcısını dinliyordu tenefüste

o ara bende simple plan açtım kulaklıktan dinliyorum sen misin simple plan dinleyen bunlar bi gülüyo bune olum

kızlar falan dinlediğin müziğe bak ya falan dediler onlar her ders arabesk rap dinliyor yalnız

sınıfta saçı böyle olmayan okula giremiyordu sınıftan birini ekleyip fotoğrafına apaçi gibi ne dikiyon la saçı dedim apaçiler benden uzak olsun dedi

apaçi olduklarınıda kabullenmiyorlar değişik bi ırka sahipler

hatırlattığın için teşekkürler.

• bu tarz kızlarda var bu yaşlarda mutlaka hoşlanan oluyordur ayrıca küçücük çocuklar zamanı gelince onlarda bu hallerini hatırlayıp gülerler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.