|
-
-
afiyet olsun. leziz görünüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tadanın z.yaprak sarması yprum gelirmi ya et tadı varmı ona göre alıcam mikrosdan
indirimdeydi 99 dan 69 a mı ne imnişti tam hatırlamıyorum ondan aldım fena degil
yöresel markette ev yapımı var o 200tl falan gramajı aynı nerdeyse onla boy ölçüşemez tabi ama fiyatına göre baya iyi
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
-
ben 2sn de bitirdim içinde 4 dene mi ne vardı
akşam akşam koşuyomusunuzki monster almışsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 4 Ocak 2026; 20:50:43 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
zaol makarnanın fiyatını 60 a uçurmuştular bisüredir almıyodum 40 a düştügünü görünce 2 dene gaptık
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Valla bnde 2snde bitirdim ici fena pirinc dolgulu ama benim sarma kriterim ekşi ve et tadı gelmeli. Nezdimde sınıfta kaldı
Yoh monster mango loco icmessem uyuyamam icicem uyuyacam simdi
bir sürü antik kuntik ıvır zıvıra acımadan ve de satıcı dahi istemeden fazladan ödemeler yaptıktan sonra, mikropa şey pardon mirgosa gidip paradan kısıp daima indirimli tatsız tutsuz şeyler alman çok ilginçmiş.
_____________________________ -
mikros gibi dünyanın en iyi marketinden kasım tarihli 2.5kg temizlenmemis hamsi alıp burada mikrop demek güldürürken düsündürdü

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt