Şimdi Ara

Menüsü Olmayan Restorant Nereye Şikayet Edilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bazı restorantlarda menü yok, garsonlar biz canlı menüyüz diyor.

Pazarlarda bile fiyat bilgisi koymak mecburi iken buralarda yok.

Bu yerleri nereye şikayet edebilirim ? Belediye mi, Turizm Bakanlığı mı ?

• Bu konuyu senden başkası açamazdı herhalde
  • Belediyeye şikayet etmek daha mantıklı duruyor, sonuçta ruhsatlarını aldıkları yer belediye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Belediyeye şikayet etmek daha mantıklı duruyor, sonuçta ruhsatlarını aldıkları yer belediye.
  • 174 alo gıda olabilir hocam net bilgim yok ama aklıma başka biryer gelmiyor eğer köklü bir restoran ise kurucu, müdür vb sorumlularda olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turizm bakanligi ne alaka

• Bigun arkadasi aldim pideciye goturdum sanayide. Oturduk falan adam geldi ben dedim kusbasili pide bide ortaya salata yap. Arkadas demez mi menuyu alabilir miyim diye. Yerin dibine girmistim o aklima geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Bu konuyu senden başkası açamazdı herhalde

sana puanım 10 üzerinden 8 knk.
  • quote:

quote:

Belediyeye şikayet etmek daha mantıklı duruyor, sonuçta ruhsatlarını aldıkları yer belediye.

teşekkürler dostum.

quote:

Orijinalden alıntı: J-J-Jamiryo

Turizm bakanligi ne alaka

bahsettiğim yerler alkol satışıda yapıyor, alkol ruhsatı kültür ve turizm bakanlığından alınıyor diye biliyorum onun için dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: masturbasyonoloji doçenti

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    her türlü şikayetiniz için şikayet butonunu kullanın
    Şikayet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1OOOOOO -- 15 Aralık 2013; 11:51:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: masturbasyonoloji doçenti

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    İlk önce şunu söyleyeyim mekan çok elit üst sınıf değilse kesinlikle menü olması gerekir çünkü çalışanlar arasında geçirme diye kullanılan bi tabir var acık acık söyleyeyim bi filtre kahveyi normal fiyatı 4 tl iken menü kullanmadığımız için 10 liraya satanlar mı dersin şişkin hesap ise 10-20 daha koyarak kendi bahşişini çıkaran mı dersin böyle insanlar var dikkat etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OOOOOO

her türlü şikayetiniz için şikayet butonunu kullanın
    Şikayet

Alıntıları Göster
    Abi bana bırak

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

quote:

teşekkürler dostum.

quote:

bahsettiğim yerler alkol satışıda yapıyor, alkol ruhsatı kültür ve turizm bakanlığından alınıyor diye biliyorum onun için dedim.

hocam bizim burada da alkol satan ama ruhsatı olmayan yer var ne ceza veriliyor bunlara büfe bira vs satıyor müşterilere el altından

• quote:

Orijinalden alıntı: Kül Tablası

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

quote:

teşekkürler dostum.

quote:

hocam bizim burada da alkol satan ama ruhsatı olmayan yer var ne ceza veriliyor bunlara büfe bira vs satıyor müşterilere el altından

Alıntıları Göster
    Gıda işletmeleriyle ilgili problemleri yazılı olarak il/ilçe gıda tarım ve hayvcancılık müdürlüğüne
    yada alo 174 e şikayet edebilirsiniz. Ama menü olayını çok sallayacaklarını sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Bangerin

Türkiye menüler odası

+1

geçen çorap aldım daha giyer giymez 2 saatte söküldü hemen Türkiye Çoraplar Odası'nı aradım 2 çift yeni çorap yolladılar
  • TYLER* kullanıcısına yanıt
    hiç aklıma gelmemişti bu.bende diyorum yemek ustası ogamenin abartmasıdır kesinlikle hakkını ara ogameci.birde ogameciye cevap yazayım dedim olmadı 2 kişiye birden cevap yazılamıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gürcan4 -- 15 Aralık 2013; 12:23:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gürcan4

hiç aklıma gelmemişti bu.bende diyorum yemek ustası ogamenin abartmasıdır kesinlikle hakkını ara ogameci.birde ogameciye cevap yazayım dedim olmadı 2 kişiye birden cevap yazılamıyor mu?

Yok dostum benim başıma gelen bişey yok şuanda çünkü 3 aşağı 5 yukarı fiyatları öğrenip giderim ama.

Birde insanlara menü vermeyip kendini garsona teslim eden müşteriler bir anda fahiş fiyatlar görebiliyorlar

Yemek yiyen adamın ağız tadı kalmıyor bu sefer.

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2133706/gunaydin-restaurantta-menu-vermeyip-fahis-fiyat-istiyorlar/8q7xl

http://sikayetvar.com/sikayet/detay/2134674/gunaydin-et-menuye-olmayan-seyleri-ekliyorlar/iuuuk

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Abi bana bırak

Kardeş sen bize ne yap biliyo musun
  • Terkeeet orayi

• quote:

Orijinalden alıntı: İzninizle

Terkeeet orayi
    Kardeş ben restorantcılık yapıyorum. Fiyat tabelasi olmak zorunda, senin dediğin gibi bir olay yok. 1 sene önce belediyeden tebligat geldi, fiyat gösteren tabela asmak zorunda işletmeler. Belediyeye şikayet edebilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.