Şimdi Ara

Memuriyetten Atılır mıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun bi polis durup dururken onume gecip beni sorgulatti
    Adli sicil kaydim temiz.

Sokak/mahalle milletin geneleve gittigi bir sokak ben izban a binmeye gidiyordum. Dedim ben izbana gidiyorum zaten genelevin tersi yönünde yürüyorum. ama dinlemedi sorgulatti sonra dedi tamam devam et.
    Simdi aklima.takildi bu benim sicilime genelevin orda gbt ye takilmis diye işlemiş olmasin?
    Devlet memuruyum. Beynimi yemek üzereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi higuain75 -- 28 Ekim 2017; 14:48:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Suç teşkil olmadan, tutanak düzenlenmeden, hatta sen ifade vermeden ne sicili ne tehlikesi?
  • sıkıntı olmaz hocam
  • Genelevler yasal yerlerdir. Yasal olmadıktan sonra ha hastane olmuş, ha genelev farketmez. Önemli olan doğru olması değil, yasal olması. Burada seni esrarla yakalasalar memurluktan atılırsın. Çünkü yasal değil. Hollandada devlet dairesinde yakalansan bişi olmaz. Çünkü yasadışı deil. Ha bu arada bakmayın arkadaşın sokakta Polisin çevirdi dediğine. Polisle nerde karşılaştığı belli.

• hocam tc kimliğini cihaza yazıp ayak üstü sorgu yaptı ise, bunda tırsacak ne var? çok normal bir şey bu. ben tayyibin eve yakın oturuyorum istambulda, bazen gece eve gelirken polis böyle durdurup cihazdan sorgu yaptığı oluyor. hiç gocunmadım daha.

bide o sorgu cihazında sabıkalı diye çıkarsa ne oluyor acaba, onu da merak etmiyor değilim. yani ne boka yarıyor o kontrol? neyi kontrol ediyor o cihazda da benim temiz olduğumu anlıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Gbt dedigin sey genel bilgi taramasi. Yani o adam o an sisteme bilgi eklemiyor. Rastgele insanlari secip supheli olup olmadigini o sistemden tarıyorlar. Şüpheli aranan biriysen noluyor? Hop; paketliyorlar. Yok degilsen, haliyle birakiyor. Korkma yani hocam..

Neden korktun ki bu kadar hem? Gbt ye veri girilebilmesi icin ya yasal işlem yemen lazim ki o zaman karakolluk ve savcilik olursun, sen de farkedersin.

Ya da ciddi yasadisi eylemlerin icinde olman gerekir ki istihbarat şubenin takipleri neticesinde gbt sistemine veri eklensin.

Terörist, hirsiz, uyusturucu kacakcisi değilsen korkma.

• Beni yanlış anlamayın siz nasıl memur oldunuz bu düşünce sisteminiz ile ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen orada mı yakalandın yoksa tepeciğin içinde mi? Belki de zeytinlik tarafına giderken denk geldin?
    dediğin gibiyse bırak genelevi gece işe çıkan kadınlarla pazarlık yaparken polise yakalansan birşey olmaz.
  • Mülakat şart abi. Sırf puanla alırsanarada bunlar da kaynıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gbt girdiğinde konum bilgisi kaydetmiyorki sistem korkma.

• Sıkıntı yapma, zaten adam elindeki telefondan gbt'ye bakıyor resmen. Sen google'dan kork, gezdiğin her yeri haritalıyor şerefsizler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.