Şimdi Ara

MEMTEST-86 SONUÇLARI RAMLARDE SORUN VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 SAAT BOYUNCA BABAMIN BİLGİSAYARDAKİ ELİXR 2 GB DDR-3 1333 MHZ + 2 GB DDR-3 1333 KİNSTON SOĞUTUCULU RAMLERİ TEST ETTİN ÇIKAN SONUÇLARI AŞAĞIYA RESİM OLARAK KOYUYORUM RAMLERDE SORUN VARMI

http://i.hizliresim.com/9EWm7Z.jpg

• Errors kismi 0 yukarda sagda 0 olduktan sonra sikinti yoktur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Errors kismi 0 yukarda sagda 0 olduktan sonra sikinti yoktur

ozaman ramlerde sıkıntı yok sağolun bilgisayar 1 kere mavi ekran vermişti neden olduğunu merak ettim ramleri test ettim daha sonra hdd yi test ettim komple yeşil çıktı badsector çıkmadı ramlar ve hdd sorun yok sizce bilgisayar neden mavi ekran verir ram ve hdd deşında hangi parça olabilir format atmadan önce windows 7 güncellemek istedim ne oldusya günceledikten sonra oldu tekrar format atınca güncelemedim hiç mavi ekran olmadı

• Memtest tamamen bitti mi onu bekleyin bitmediyse.

2. Si hd rune ile yavas tarama yapmissinizdir umarim uzun surenden.

3. Su sorun ekran karti veya anakarr da olabilir(anakart gibi geldi bana).

• quote:

Memtest tamamen bitti mi onu bekleyin bitmediyse.

2. Si hd rune ile yavas tarama yapmissinizdir umarim uzun surenden.

3. Su sorun ekran karti veya anakarr da olabilir(anakart gibi geldi bana).

1-memtest tamamıyla bitti

2-hdd tune yavaş test yapıldı

ekran kartı nivida 7300 le ram ile takas yaparak aldım gerekli değidi ama bulunsun dedim onboard bile yeterliydi

SİSTEMİN GERİ KALAN PARÇALARI UYUMSUZLUK OLAN VARMI

AMD ATHLON X2 250 3.0 GHZ ÇİFT ÇEKİRDEK

MSI ANAKART

SEGATE 160 GB SATA-2 HDD

NİVİDA GEFORCE 7300 LE

POWER EVEREST 450 WAT

ANAKARTI BİR ARKADAŞIMDAN ÜCRETSİZ OLARAK ALDIM ALDIĞIMDA ALTAKİ FAN TAKILAN PLASTİĞİ YOKTU ANAKARTIN BENDE KANATLARI ÇOK SIK OLAN BİR 775 PİN FARDI KONDASATÖRLERE ÇARPAN KISIMINI VA RAMLERE ÇARPAN KISMI PENSE İLE YAMULTTTUM FANIN ALT TABANI KARE OLDUĞU İÇİN TAM OTURTTUM EŞİT SIKTIM BU ŞEKİLDE KULANILIYOR İŞLEMCİ BOŞTA 20 22 TAM YÜKTE 25 27 30 DERECEYİ GÖRMEDİK BENİM BOŞA ÇIKAN DARK TRUVA OYUN KASASINA KURDUM SİSTEMİ KAPATAK 12 CM MAVİ LEDLİ FAN ARKADA 12 CM SİYAH FAN ÖNDE 12 CM KIRMIZI LEDLİ FAN ISINMA SORUNUDA YOK AMA FORMATAN SONRA GÜNCELEME YAPMAYINCA MAVİ EKRAN VERMEDİ WİN-7 SİLİP 8,1 KURSAM DAHAMI İYİ OLUR SİZCE

• 7300 un windows 7 destegi var mi dahi bilmiyoruk 8 kurma hic.

Onboard ile kullan biraz sorun gene olursa anakarttandir diyeceğim en son deneye deneye bulunuyor bu tarz seyler

• quote:

7300 un windows 7 destegi var mi dahi bilmiyoruk 8 kurma hic.

Onboard ile kullan biraz sorun gene olursa anakarttandir diyeceğim en son deneye deneye bulunuyor bu tarz seyler

drıver var sitesinde ama kurmuyorum kurunca açılışta ekran 3 kere açılıp kapanıyor bu kartın orjinali böye zaten windows 7 otomatik bulup kurup yükledi neyse sağolun hocam cevaplarınız için çok teşekürler ama son bir şey daha sormak istiyorum ram ve hddyi test ettim onlar dışında anakart işlemci e. kartı test edebilceğim prograölar varmı çok sordum ama son bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 2 Kasım 2015; 15:47:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran karti icin ozone 3d nin furmarki varbekran kartina iskence eden bi program 30 dk fln dayanirsa ekran karti saglamdir

Anakart icin bilmiyorum.

Genel sistem icin 3d mark 2006 kurup calistirirsiniz sorunsuz bitirirse yuzde 90 saglamdir parçalar(sizde zaten problem var belli o yuzden cok da mantikli degil).

• quote:

Ekran karti icin ozone 3d nin furmarki varbekran kartina iskence eden bi program 30 dk fln dayanirsa ekran karti saglamdir

Anakart icin bilmiyorum.

Genel sistem icin 3d mark 2006 kurup calistirirsiniz sorunsuz bitirirse yuzde 90 saglamdir parçalar(sizde zaten problem var belli o yuzden cok da mantikli degil).

hocam o dediğiniz 3d mark adlı program ile daha önce sistem test edilmişti tekrar yaparım gerekirse çok sağolun teşekür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.