Şimdi Ara

memlekette kaldim bilet bulamiyorum(yarıan bilet buldum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarin lab dersi var kafadan o gitti zati yarina bilet yok geceye bile bilet kalmammis carsamba turk dili dersi var o da gitti gecmis olsun beyler napicam ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrganikYazar -- 29 Ekim 2012; 23:57:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• önce dönüş biletini sonra gidiş biletini alacaktın.. lab derslerinde rapor götürürsen kabul ediyorlar gerçi pek bi kredisi yok lab çıkış sınavında kassan yeter
  • gidişin belli dönüşün belli sende normal insanla gibi biletini gidiş dönüş niye almadın ki. üni ye yeni geçtiysen güzel ders olmuştur sana artık 1 ay önceden alırsın
  • Terminale git orda muavinle konuş illaki merdivende olur koridor olur diğer şöförün yeri olur ayarlarlar biyer.tabi sen razı olurmusun bu8nlara bilmem
  • La nolcak her dersten 4 gün hakkın var her bir yarı dönem için. Yarıyıl tatilini en az 1 ay yapıyom ben

• git bi kamyoncuya söyle parasını verirsin yüklerin yanında gidersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

La nolcak her dersten 4 gün hakkın var her bir yarı dönem için. Yarıyıl tatilini en az 1 ay yapıyom ben

Lab larda 2 devamsızlık hakkı olması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslinda soyle birsey var bursa zonguldak arasi gidicem full gozukuyor ama mutlaka bosyer kaliyor internetten otobusun duraklar arasi bos koltuklarina baksam her terminalden sonra bos yere otursam kacak olarak diye dusunmuyor degilim

• bilet buldum ayıqs truva nasıl iyi midir
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

bilet buldum ayıqs truva nasıl iyi midir

Bu gün mü açılmış öyle bir firma? ilk kez duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

quote:

çok eskiden beri bildiğim bir firmaydı hocam daha öncedende kontrol ettim otobüs fulldu hatta çarşamba günü bile full ama sağolsun biri bilet iptali yaptı herhalde en arka sağ cam kenarı en boktan yer
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

quote:

çok eskiden beri bildiğim bir firmaydı hocam daha öncedende kontrol ettim otobüs fulldu hatta çarşamba günü bile full ama sağolsun biri bilet iptali yaptı herhalde en arka sağ cam kenarı en boktan yer

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.