Şimdi Ara

Memento'yu izleyenler bakın lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu muhteşem filmi izleyenler için.Baştan sonabir özet kaçırdıgımız anlar.İzlemeyen bakmasın.

http://www.sinemafanatik.com/memento/mementoexp.html

Tekrar ediyorum izlemeyen bakmasın anlamı kalmaz.

• Filmin son birkaç dakikası içinde Leonard, arabada giderken bir hayal görüyor. Bu anda karısıyla birlikte yatıyorlar ve Leonard'ın vücudunda dövmeler var. (Oysa karısı hayatta iken dövmesi olmaması gerekir) Hatta sol göğsünde "I've done it- Başardım" dövmesi de bulunuyor. Bunun bir hayal veya fantezi olduğunu düşünmeliyiz. Çünkü bu an, karısının başına gelen olaydan sonra gerçekleşmiş olsa Leonard'ın bunu hatırlayamaması gerekir. Zaten o sahne Leonard'ın gözlerini kapaması ve söylediği sözler itibariyle bir hayal olmaya çok yakın.

bu sahneyi ben de yakalamıştım

karısını öldürenin ne olduğunu çözüp kendiyle barışık bir hale girerek filmin sonlandığını hatırlıyorum , yakında tekrar izleyeceğim sakin kafayla

• arkadaşlar bu film gerçekten süper insanı bi an olsun başından ayırmıyor...sürekli aynı dikkatle takip etmeye zorluyor...

NeRoBiAnCo dediğin sahneyi bende yakalamıştım tabi ilk anda anlamadım ama daha sonraları ''dur yaw bi daha bi izliyim şu kısmı'' dedim ve çaktım olay!!!

izlemeyen warsa mutlaka izlesin bu filmi!!!
  • evet aradığım film bu momento zaten ismindende anlıyorum nası bişi olduğunu..bi de bulup izleyebilsem daha güzel olcak nefsime hakim olup verdiğin videoyu izlemedim.izlemiycem.izlememeliyim.
    silsene o linki ordan
  • Açıkçası o filmden birşey anlamadım desem yalan olmaz. :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurant

evet aradığım film bu momento zaten ismindende anlıyorum nası bişi olduğunu..bi de bulup izleyebilsem daha güzel olcak nefsime hakim olup verdiğin videoyu izlemedim.izlemiycem.izlememeliyim.
    silsene o linki ordan

linkteki video diil zaten yazı!!!!ama mutlaka bi an önce biyerlerden bul şiddetle tavsiye ediyorum!!!bende dvd si var izmir civarındaysan vereyim izle!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: Alequendil

quote:

Orjinalden alıntı: kurant

evet aradığım film bu momento zaten ismindende anlıyorum nası bişi olduğunu..bi de bulup izleyebilsem daha güzel olcak nefsime hakim olup verdiğin videoyu izlemedim.izlemiycem.izlememeliyim.
    silsene o linki ordan

linkteki video diil zaten yazı!!!!ama mutlaka bi an önce biyerlerden bul şiddetle tavsiye ediyorum!!!bende dvd si var izmir civarındaysan vereyim izle!!!

Allah razı olsun derim valla aramaktan başım döndü şu an aydındayım 1-2 haftaya jkadar izmire döneceğim. bu arada çok olmassam ve sende mevcutsa 'köstebek(insider)' die bi film varmış.99 yapımı onu da isteyebilirmiyim.zira onun da pek bulunacağı yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunları okumadan önce tam olarak bunları düşünüyordum ama emindeğildim artık eminim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.