Şimdi Ara

Melo yerine yekta oynaması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Skor açısından söylemiyorum ama gerçekten bu çocuk kesilmemeli. ManU ve Braga maçlarında FT umarım kesmez

• Formunu yükselten bir oyuncuyu kesmek bence de doğru olmaz.Melo'nun hali ortada zaten.
  • oyunun belli zamanlarinda oyundan dusuyor ve konsantrasyon kaybi da yasiyor bence, ama mac eksigine bagliyorum melodan daha iyi oldugu kesin.

aslinda yekta-emre-selcuk uclu orta saha ciksak hem ofansif, hem defansif olarak daha iyi olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence selçuk yerine yekta oynamalı. Selçuğun dün akşamki asisti hariç dikine pas yaptığını araya top attığını bu sene görmedim.
  • Yekta bu formuyla Melo'ya forma vermez. Umarım FT Yektayla devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

oyunun belli zamanlarinda oyundan dusuyor ve konsantrasyon kaybi da yasiyor bence, ama mac eksigine bagliyorum melodan daha iyi oldugu kesin.

aslinda yekta-emre-selcuk uclu orta saha ciksak hem ofansif, hem defansif olarak daha iyi olabilir.

ilk yarıda pek bir sorun göremedimde 2 yarı biraz ole aldu ama yinede iyiydi
  • Yekta akar bu saatten sonra, inşallah bir sakatlık falan yaşamaz tekrardan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fatih Terim hala ' formayı hak edene veren ' bir teknik direktör ise, Melo'yu kenarda bekletir, Yekta'yı oynatır. Melo biraz toparlanınca, bir çözüm bulur. En kötüsü Yekta'yı rotasyonla kullanır. Terim'in Yekta'yı beğendiğini ve önem verdiğini biliyoruz. Şimdi Engin'de geliyor, yok diye düşünülen zor sakatlık geçiren Yekta'da fişek gibi geri döndü, bu hem rekabet yaratır, hem de Terim'in işine gelir, alternatifi artar. Güzel oldu bu gelişmeler
  • Yektayi kazanmak rotasyon adina sevindirici fakat ben genede fizik ve mental acidan hazir bir meloyu yektaya tercih ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

oyunun belli zamanlarinda oyundan dusuyor ve konsantrasyon kaybi da yasiyor bence, ama mac eksigine bagliyorum melodan daha iyi oldugu kesin.

3'lü orta saha yapılacaksa zaten Melo-Selçuk-Yekta olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.