Melo: "Fenerbahçe'den teklif gelse kabul etmem, amacım bir gün Galatasaray kaptanı olmak." Arda: "Ben Galatasaraylıyım, ama ileride şartlar neyi gösterir bilinmez."
Tabii Galatasaray futbol takımı'nda yabancı oyuncuların as kaptan olması gibi bir seçenek yok. İkinci kaptan olur artık.
Arda hiçbir zaman Fenerbahçe'de oynayabileceğini ima etmedi.Bu ayarda da hiçbir şey söylemedi verdiği röportajlarda ve konuşmalarında.
Art niyetle bakılırsa her konuşmadan her şey çıkarılabilir tabi.
Hatırlarsanız yaz mevsiminde ve star ekranlarında Berna Laçin'in bir programı vardı, Arda konuk olmuştu. Hatta yanlışım yoksa Rasim Ozan da vardı.
Şöyle; "Daha önceleri ‘Allah bana Fenerbahçe forması giymeyi nasip etmesin‘ dedim; fakat ‘nasip etmesin‘ demek ‘kesin giymem‘ demek değil. Eğer zor durumda kalırsam, şartlar değişirse her şey olabilir; fakat benim Galatasaraylı olduğumu herkes biliyor. Fenerbahçe gibi Beşiktaş‘a da saygı duyuyorum."
adamın tek dedıgı ılerde turkıyeye geldıgımde galatasaray benı kabul etmezse Allah gostermesın acıkta kalırsam gıderım sadece dedi yani.mantıklı bır acıklama işte
3 günlük Melo'ya da satın Arda'nın Galatasaraylılığını. Bi o eksikti zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: smyrna
Hatırlarsanız yaz mevsiminde ve star ekranlarında Berna Laçin'in bir programı vardı, Arda konuk olmuştu. Hatta yanlışım yoksa Rasim Ozan da vardı.
Şöyle; "Daha önceleri ‘Allah bana Fenerbahçe forması giymeyi nasip etmesin‘ dedim; fakat ‘nasip etmesin‘ demek ‘kesin giymem‘ demek değil. Eğer zor durumda kalırsam, şartlar değişirse her şey olabilir; fakat benim Galatasaraylı olduğumu herkes biliyor. Fenerbahçe gibi Beşiktaş‘a da saygı duyuyorum."
Bak ama yine görmek istediğin gibi görüyorsun olayı.Adam "Allah bana Fenerbahçe forması giymeyi nasip etmesin." diyor.Bundan daha öte birşey olabilir mi? Bir futbolcunun bu konuda gözümüze girmesi için daha ne söylemesi lazım, "ailem eşim sokaklarda sürünse de, aç da kalsak FB forması giymem" demesini mi bekliyorsunuz? Asıl böyle dese yalakalık yapıp taraftara oynuyor olurdu.
Yav birakin artik giden gitti, yabancilar hic bizim kadar giden futbolcunun arkasindan tartismiyordur. Altyapidan cikip uzun sene takimlarinda oynasa bile. Madridliler Raul'u bu kadar konusmamistir.
Transfer sürecinden önce,
"ben Galatasaraylıyım" , "ben bu takımın kaptanıyım" , "taş yerinde ağırdır"
Transfer sürecinde,
"ben Galatasaray'ın sözleşmeli futbolcusuyum" , "biz profesyonel futbolcularız"
Ben fark diye buna derim. :)
melo küçükken fenerliymiş.
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
önce gitmiyorum deyip daha sonra transfer sezonunun bitmesine az bir süre kala takımı ve FT i satıp giden arda dan mı bahsediyorsun ?
quote:
Orijinalden alıntı: D C X L
quote:
önce gitmiyorum deyip daha sonra transfer sezonunun bitmesine az bir süre kala takımı ve FT i satıp giden arda dan mı bahsediyorsun ?
Başta gitse benimde lafım olmaz ama fatih terim çıkıp benim haberim yok benimle konuşmadı kırgınlık var derse o arda artık bitmiştir en kötü zamanımızda bırakıp gitti sabrıyı bu yüzden seviyoruz işte;)
İkisininde açıklamalarını samimi bulmuyorum. Futbolcu parasına bakar bencede öyle olmalı bu tür şeyleri uzatmamak lazım. Tabi geldiği yeri kötüleyenler vs hariç.
Bırakın Arda'yı yav, gittiği halde hâla olumsuz etkiliyor bizi.
quote:
quote:
Hayır.
1 gün alkışlayup, ertesi gün sinemaya gitti diye küfür eden; sonra yine alkışlayıp, gitti diye arkasından küfürler eden; zamanı yanlış olsa bile bugüne kadar yaptıklarını hiçe sayıp oyuncusunu SATAN kişilerden bahsediyorum.
quote:
quote:
quote:
Hayır.
1 gün alkışlayup, ertesi gün sinemaya gitti diye küfür eden; sonra yine alkışlayıp, gitti diye arkasından küfürler eden; zamanı yanlış olsa bile bugüne kadar yaptıklarını hiçe sayıp oyuncusunu SATAN kişilerden bahsediyorum.
Bu taraftar onu 1 kere ıslıkladı.Ama onu 1 maçta protesto etti diye onun geçen ay yaptığı saçma açıklama akıl alır değil. Hiçbir şey Arda'ya bu taraftara sallama hakkını vermez.O çok laf ettiği Lincoln bu takıma Arda'dan çok şey katmıştır.
quote:
Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi
quote:
quote:
quote:
Hayır.
Bu taraftar onu 1 kere ıslıkladı.Ama onu 1 maçta protesto etti diye onun geçen ay yaptığı saçma açıklama akıl alır değil. Hiçbir şey Arda'ya bu taraftara sallama hakkını vermez.O çok laf ettiği Lincoln bu takıma Arda'dan çok şey katmıştır.
Arda dediğin adam gs de son sezonun saymazsak 5 senede 255 maç oynamıştır bu da sene başına 51 maç yapar ama gs taraftarına lincoln gibi 1 maç oynayıp 2 maç yatan adamlar layık ne yazık ki
quote:
Orijinalden alıntı: -erna-
quote:
quote:
quote:
quote:
Hayır.
Arda dediğin adam gs de son sezonun saymazsak 5 senede 255 maç oynamıştır bu da sene başına 51 maç yapar ama gs taraftarına lincoln gibi 1 maç oynayıp 2 maç yatan adamlar layık ne yazık ki
Lincoln'ün bize verdiği son sezon. Arda'nın 5 sezonundan daha iyi benim gözümde. 8 gol 14 asist. Arda hangi sezon bu istatistiği yaptı da o lafı diyorsunuz.Kimse o lafı savunmasın. Arda geçen sezon milli maçlarda kendini yırttı ama Galatasaray'ın maçlarında ya sakattı ya da oynasada aşırı derecede isteksizdi . Şimdi ise tam tersi.Atletico da çok iyi ama milli takımda tıs yani. İnşallah Cuma beklenilen Arda oynarda kapak eder beni ama Srna'ya karşı hiçbir şey yapamayacağı kanaatindeyim. O lafları Mehmet Topal dese hak,Sabri dese hak veririm. Ama Arda diyorsa önce kendine bakmalıdır. Yine ve tekrar söylüyorum. Arda oyun anlamında Lincoln'ün bu takıma verdiklerini verememiştir.
yahu size ne adamların gs lılığından takıma ne veriyor ona bakın şuan arda başka bir takımda zaten süper gs lı olsa ne yazar olmasa ne yazar
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: -erna-
quote:
quote:
quote:
quote:
Hayır.
Lincoln'ün bize verdiği son sezon. Arda'nın 5 sezonundan daha iyi benim gözümde. 8 gol 14 asist. Arda hangi sezon bu istatistiği yaptı da o lafı diyorsunuz.Kimse o lafı savunmasın. Arda geçen sezon milli maçlarda kendini yırttı ama Galatasaray'ın maçlarında ya sakattı ya da oynasada aşırı derecede isteksizdi . Şimdi ise tam tersi.Atletico da çok iyi ama milli takımda tıs yani. İnşallah Cuma beklenilen Arda oynarda kapak eder beni ama Srna'ya karşı hiçbir şey yapamayacağı kanaatindeyim. O lafları Mehmet Topal dese hak,Sabri dese hak veririm. Ama Arda diyorsa önce kendine bakmalıdır. Yine ve tekrar söylüyorum. Arda oyun anlamında Lincoln'ün bu takıma verdiklerini verememiştir.
2006-07 sezonunda 36 maçta 8 gol 12 asist (ilk sezonu) 2007-08 sezonunda 44 maçta 8 gol 21 asist 2008-09 sezonunda 46 maçta 12 gol 13 asist (GS’nin başarısız performansına rağmen) 2009-10 sezonunda 47 maçta 11 gol 26 asist. (GS’nin başarısız performansına rağmen) önce bir araştır istersen.