Şimdi Ara

Melo Twitter'dan Cevap Verdi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo, twitter üzerinden paylaştığı fotoğrafla karara tepkisini gösterdi..

Galatasaray'ın Brezilyalı hırçın futbolcusu Felipe Melo, Tahkim Kurulu'nun 4 maçlık cezasını onamasının ardından twitter üzerinden tepkisini gösterdi..

Melo Twitter'dan Cevap Verdi !

Beşiktaş derbisinde rakip oyuncu Oğuzhan Özyakup'a tükürdüğü gerekçesiyle TFF Disiplin Kurulu tarafından 4 maç ceza alan ve bu cezası Tahkim Kurulu tarafından onanan Melo, karar twitter üzerinden tepkisini gösterdi.

Brezilyalı oyuncu, twitter'da "LİDER" yazarak yazarak Süper Lig puan durumunu gösteren bir fotoğrafın linkini paylaştı.

Aklınızdan Çıkarmayın ,
    TÜRKİYE'DİR GALATASARAY !!...

• Bu twiti sanırım karar açıklandıktan 20dk sonra attı yani biraz mağara olmuş.
  • şayet melo ya hala okutulmadıysa;http://ultraslan.com/Oku.asp?okuID=2808 linkindeki açık mektup acilen okutulmalı işin ciddiyetinin farkına varması lazım.... Taraftarın gözüne şirin gözükmekten başka bişey değil bu son paylaştığı puan cetveli.
    "Yanlış adamla dövüşüyor olsanız bile en azından doğru silah seçin."
  • Bir sonraki CL maçında falan sahadan çıkarken armamızı öper tüm taraftar sakinleşir, unutulur gider.

Harbiden 20 haftada 37 puan rezillik. 43-44 olması gerekirdi en az, su elimizdeki imkanlarla.

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Ben puanlara takıldım. 20. hafta ve 37 puanla lider bir takım. Sene sonunu cidden merak ediyorum

Ben kalan 14 maci da berabere bitirerek 51 puanla sampiyon oluruz diye tahmin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Steam ID: aeyi
    Origin ID: andaceyi
    PSN ID: andaceyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Ben puanlara takıldım. 20. hafta ve 37 puanla lider bir takım. Sene sonunu cidden merak ediyorum

Ben kalan 14 maci da berabere bitirerek 51 puanla sampiyon oluruz diye tahmin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.