10 kere gösterdiler ben tükürük görmedim,siz gördünüz mü?
13 maç ceza
35 maç ceza verilmesi lazım.olmaz böyle....
Ciddi soruyorum bende mi problem var diye?
Ha tükürmediyse hep beraber EmekHırsızıOğuzhan.
Artık Ocak dışı
ya savunmayın şu rezil herfii basbaya tükürdü inş sözleşmesi fesh edilir gitsin böyle oyunculara ihtiyacımız yok bizim
yav he he tükürmedi tamam
tükürmese bile o hareketi yaptı ya pes
quote:
Orijinalden alıntı: ηihat
gs 2 bjk 1
quote:
Diyelim ki tükürdü, melo tükürdüğü için oğuz görme kaybı yaşadı ve beraberliği kurtamadınız.Emek hırsızı Melo
quote:
Orijinalden alıntı: celades
quote:
gs 2 bjk 1
quote:
Ciddi soruyorum inan amacım provakatörlük değil,tükürdüğünü kanıtlayın Meireles gibi konu silinsin.
tükürük filan yok ortada. oğzuhan denen bazı şeylerden yoksun futbolcunun artisliği var. Hakemde bjk'nın adamı olunca haksız yere attılar Melo'yu. O kart iptal edilmeli.
quote:
Orijinalden alıntı: celades
quote:
gs 2 bjk 1
ne alaka kardeş?
@simsela Tamam o davranışları savunmak değil amacım ama ben tükürük falan görmedim,onunda resmini yada videosunu koy.
bence tükürdü
yalnız konuya hiçbir Beşiktaşlı yorum atmamış
quote:
Orijinalden alıntı: simsela
Melo yapmaz. İnönü'deki derbide Beşiktaş tribünlerine doğru çirkin bir harekette bulundu. Bunun sonucunda ise 1 maç ceza aldı
Mahmut Tekdemir’e kafa attı. Bu hareketi sonrası saha karıştı. Hakemler müdahaleyi göremediği için kırmızı karttan kurtuldu.
2010 Dünya Kupası maçında sert hareketleri ile dikkat çekti ve sarı kart gördü. Kırmızı kart görmemesi için oyundan çıkardı.
Ayak tabanıyla rakibinin suratına tekme atınca direkt kırmızı kart gördü. Uzun bir süre İtalyan basınında eleştirildi.
Gattuso ile birbirine girdi. Takım arkadaşları ikiliyi ayırırken, özel bir maç olması kendisini kırmızı karttan kurtardı.
Önce kendi kalesine gol attı ardından Robben’e yaptığı hareketle kırmızı kart gördü. Brezilya’nın Dünya Kupası’ndan elenmesine neden oldu.
Juventus'ta oynarken Balotelli’ye dirsek attı. Bu hareketi ile sahanın karışmasına neden oldu. Kırmızı kart gördü.
Yorumsuz..
Nokta.Tükürdü hemde gencecik oyuncuya tükürdü.
quote:
Orijinalden alıntı: simsela
Adam uğraşmış arkadaşlar , tebrik edin 5. büyük bursalı arkadaşımızı.
Bende videolara baktım tükürük görmedim. Ağzını bile oynatmamış adam. Hafif açıktı ağzı ama tükürük görmedim.