Bildirim
Melo'nun hakeme yaptığı hareket[Videolu]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
Mesaj
-
-
öyle söyleme melo kral aslan gs taraftarının ruhunu yansıtıyo -
gözlemcinin raporunda varmis.fb yonetimide bu işin pesini birakmamali.meireles nasıl 4 hafta aldıysa meloda almali. -
sizin ruhunuzu yansıtan oyuncuları da görüyoruz -
Bakalım kaç hafta ceza alacak. -
Ne cezası adam övgü alıyor, ben Emre bir çifkeflik yaptığında Emre'ye kızarken, Meireles tabanla girdiğinde Meireles'e söverken adamlar her haltı yiyen adamı baş tacı ediyorlar. Adam tribünlere oynayan bir adam eyvallah ta bugün yaptıları hiç normal değil. Her fırsatta Şampiyonlar Ligi muhabbeti yapan arkadaşlar madem futbolu üst düzey seviyolar ve bu hareketleri normal görüyolar, neden Melo bunların 10da1 ini Avrupada yapamıyor ? Yazık. Fenerbahçeli olmamdan kaynaklanan bir yorum değil, futbolsever olarak yazdığım bir yorum. Fenerbaçe'nin 2-0 aldığı maçtan hiç zevk almamıştım, bugünde zevk alamamanın yanı sıra DERBİ denilen bu rezil oyundan utandım.
Düşünün bi yabancı ülkede Dünyanın sayılı derbilerinden olarak adlandırılan bir derbiyi duymuş ve izlemekte olan bir futbolseveri. ilk dakikalardan itibaren hakemin çok kötü maç yönettiğini, sahada da değil derbi 3.lig düzeyinde maç olduğunu söyler gerisinide izlemez. Çok net.
Melo'nun bu hareketlerini savunan insan futbol sever değildir , taraftarda değildir, Skor severdir. Yendik mi yendik yemişim gerisini diyendir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X