Cimbom, Juventus’tan kiralanan Melo’nun bonservisi için İtalyan ekibiyle 8 milyon Euro’ya anlaştı. Ama sambacı, yıllık ücretinde indirime yanaşmadı ve uzlaşma sağlanamadı. Şampiyonluk kutlamaları sonrası da yollar ayrıldı
G.Saray, sezon başında İtalyan devi Juventus’tan kiralık olarak 1 yıllığına renklerine bağladığı Felipe Melo ile yollarını ayırma kararı aldı. Normal sezon sonunda, Albert Riera’yı soyunma odasında döverek gündeme damgasını vuran ancak sonra Play-Off maçları öncesi teknik direktör Fatih Terimtarafından affedilerek, şampiyonlukta katkı sağlayan Melo’nun 13 milyon Euro’luk opsiyonlu bonservisinin alınmayacağı öğrenildi. Böylece Sarı-Kırmızılılar, yıllık 3.5 milyon Euro’luk garanti ücret ve 30 bin Euromaç başımaaşı nedeniyle dengeleri bozan Brezilyalı’nın bonservisini almaktan vazgeçti.
‘KALMAK İSTİYORUM’ DEMİŞTİ Juventus’a sezon başında ödenen 1.5 milyon Euro’luk kiralama bedeli ile geçtiğimiz sezon G.Saray’a toplamda 6 milyon Euro’yamal olan Melo’nun, sezon içinde devamlı “Cimbom’da kalmak istiyorum. İstanbul’u ve G.Saray’ı çok seviyorum” demesine karşın, ücretinde indirime yanaşmadığı öğrenildi. Şampiyonluk kutlamaları sonrası, bu şartlar altında transferinin gerçekleşemeyeceği yıldız oyuncuya da bildirildi. Bonservis bedeli 8 milyon Euro’ya kadar çekilenMelo konusunda başkan Ünal Aysal ise “Ücretinde fedakarlık yapması şart” dedi.
‘Bavulumu topluyorum’ Şampiyonluk kutlamalarındaki şovla, G.Saray taraftarının bir kez daha sevgilisi haline gelen Melo, Twitter’da “Bana destek veren herkese çok teşekkür ederim. Bu sezon Galatasarayforması giymek ve şampiyonluk yaşamak onurdu. Hepiniz kalbimdesiniz” diye yazdı. Bu mesajını “Ayrılıyor” şeklinde algılayan G.Saray taraftarları ise Brezilyalı yıldıza “Nereye gidiyorsun?” diyerek mesaj yağmuruna tuttu. Sambacı da “Bavulumu hazırlıyorum. Brezilya’ya tatile gidiyorum” yanıtını veren Melo’nun son açıklaması, akılları daha da karıştırdı: “Umarım dönerim”
Ulan nasıl habercilik yapıyor bunlar anlamıyorum ki. Adam tatile gidiyorum diyince diyolarki melo ücretinde indirim yapmadı bu yüzden alınmadı. bu kadar yalan olmaz yahu. Ama inşallah alınır adam
maaşında indirime kesin gider. başka bir takımda bu kadar sevilmesi ve rahat oynaması imkansız. italyada bidon seçilip burda kariyer rekorunu kırdı. juve satar oda maaşında indirime gider. sıkıntı çıkacağını sanmam.
akıllıysa maaşında indirime gider.
Uzun vadeli kontrat imzalanirsa 3+1 veya 4 yil gibi kesinlikle indirime gider. Burada buldugu huzuru hic bir yerde bulamayacaginin kendisi de farkinda.
bence gider ama gitmiyorsada
inşallah gitmez
yıllık o para gerçekten saçma.kimse almıyor o paraları
Neden maaşında indirime gitsin? kendi kaybeder diyenler olmuş, kafanız güzel herhalde, adam en gölcü futbolcuların arasında üstelik ortasaha görevi gol atmak değil, son FB maçında Meloyu çıkart bak bakalım takımda pas atabilen eleman varmıydı...
Şuraya yazıyorum bu adam giderse takım göçer.
iyi oynuyor dakat yıllık 5 m euro cok fazla. 2,5-3 olabilir ki seneye 29 yaşında. 4 senelik imza attırsan 33 yasında jübile yapar. 33 yasında ki performansında düşüş olacağını düşünürsek alacağı en iyi rakam 3 m eurodur.
Beyler inanmayin hemen şu yalan haberlere... fenerli ezilmiş Medyanın Şampiyon takımımızi dağıtma çabasından başka bisiy değil...
Yine yıldırım demirören şekip mosturoglu başbaşa verdiler..
quote:
Orijinalden alıntı: Sedat.
Beyler inanmayin hemen şu yalan haberlere... fenerli ezilmiş Medyanın Şampiyon takımımızi dağıtma çabasından başka bisiy değil...
Yine yıldırım demirören şekip mosturoglu başbaşa verdiler..
Ekleme: merak etmeyin bi olur yolu bulunur kimse kimseyi kirmaz bu saatten sonra...
ŞAMPIYON GALATASARAY...
Nası oldu anlamadım yolum Fotomaç'ın internet sayfasına düştü. Orada da Melo'dan bonservis anlaşmazlığı yüzünden vazgeçildiği yazıyor.
Bırakın arkadaşlar dinlemeyin şu Fenerli medyayı.
haber buyuk ihtimal balon fakat yillik 5 milyon euro cidden cok ucuk bir rakam. avrupayi baz alirsak vergilerde eklenince yillik 8 - 9 milyon gibi bir para yapar avrupada melonun 5 milyon alabilmesi icin ki melo ancak bu paralari bir ruyasinda birde tr de gorur zaten. yillik bes milyona meloyu degil star oyunculari oynatirsiniz bu takimda o yuzden melo ya 2.5 milyon gibi bir rakam onerilmeli.
kabul ederse ne ala etmezsede o bonservis ve yillik ucretle zaten melodan daha iyisini getirebiliriz buraya.