< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Melih Gökçek’ten Kılıçdaroğlu’na skandal gönderme

-
-
iyide bidenin dostu bop eşbaşkanı demek oluyor ki üstün cesaret ödüllü bak fetocu i. gökçek sallamış sana
-
Seni sattıkları gibi mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Meşru rejim oldugunu iddia eden bir yapı bunu yapıyorsa... Adam asip gezdirmek ne demek iğrenç
Çin işte bu manyaklarla anlasmaya çalışıyor pislik pisligi bulur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zamaninda ABD ikiz kuleleri Afganistan'a girmek icin kendi yapti, ABD soyle ABD boyle dedik. Taliban nedir .., ulkeyi Taliban'a birakacagina ABD'nin mandasi olsun daha iyi. Afrikanin modern dunyadan izole olmus topluluklari daha medenidir bunlardan. ABD'nin bir ulkenin topraklarindan ciktigina memnun olmayacagim 40 yil dusunsem aklima gelmezdi.
Ya bu utanmadan nasıl konuşabiliyor hala.
Yalan 1: Abd medyası ayağa filan kalkmadı. Zaten haber de yalan.
Yalan 2: Videoda taliban eğitim yapıyor. Helikopter'den adam indirmeye çalışıyorlar. Zaten asılı duran adam üzerinde zırh var.
Yalan 3: Biden ile kılıçdar dost değil. Başka birinin dostu sanırım bilmiyorum
https://www.youtube.com/watch?v=PBEy5NhBUb4
Yaw haber yalan. itham yalan. kaynak yalan.
Bir daha söylüyorum. haber yalan. itham yalan. kaynak da yalan.
-
Acaba kılıçtaroğlu üzerinden kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi bir şey mi yapmaya çalıştı.
-
böyle adamlar başımıza başkan seçiliyor işte yazık
-
Bunun kadar rahatı yok çalmadığı kalmamış hala konuşuyor ne aç gözlülük
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CemAcaba kılıçtaroğlu üzerinden kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi bir şey mi yapmaya çalıştı.
Var bi planlari
Hitap ettiği kesim bu videonun gerçek mi değil mi onu anlayacak kapasitede değil ki...Mühim olan muhalefete saldırmak.Başka bir amaçları yok.
İşin en trajik yanı bunu bir de üzerinde bulunan vahim iddialar nedeniyle zorla istifa ettirilen birisinin yapması...
-
Altta bir haber adamın asılmadığını, bayrak sallamaya çalıştığını söylüyor ama bilemiyorum video kalitesinden bir şey anlaşılmıyor.
-
73 yaşında adam sabahtan akşama kadar twitter başında bekliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 1 Eylül 2021; 3:35:5 >
Fiskiyeyi kimin kırdığını bulamadı daha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Yalan 1: Abd medyası ayağa filan kalkmadı. Zaten haber de yalan. Yalan 2: Videoda taliban eğitim yapıyor. Helikopter'den adam indirmeye çalışıyorlar. Zaten asılı duran adam üzerinde zırh var. Yalan 3: Biden ile kılıçdar dost değil. Başka birinin dostu sanırım bilmiyorum https://www.youtube.com/watch?v=PBEy5NhBUb4 Yaw haber yalan. itham yalan. kaynak yalan. Bir daha söylüyorum. haber yalan. itham yalan. kaynak da yalan. |
Benzer içerikler
- iran sınırındaki mayınlar neden temizleniyor
- iran"da araba fiyatları 2025
- banu avar hangi partili
- en cahil ülkeler sıralaması 2025
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- instagram giriş yapamıyorum
- roborock saros z70
- stanley geri çağırma
- threads kapandı mı
- kaybolan plaka nasıl çıkarılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X