Şimdi Ara

Melih Gökçek Hakkındaki 'Parsel Parsel' Soruşturmasına Takipsizlik Kararı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Melih Gökçek Hakkındaki 'Parsel Parsel' Soruşturmasına Takipsizlik Kararı

Melih Gökçek hakkındaki 'parsel parsel' soruşturmasına takipsizlik kararı..

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında “Bir takım çevrelerle hukuk dışı ilişkiye girdiği, Ankara’yı parsel parsel sattığını hukuksuzluklara ilişkin bildiklerini kamuoyuna sunacağı” yönündeki iddiaları üzerine başlatılan soruşturmada savcılık, “takipsizlik” kararı verdi.

Hürriyet'ten Nurettin Kurt'un haberine göre Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Memur Suçları Bürosu, TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi ve bazı vatandaşların yaptığı suç duyuruları üzerine başlattığı soruşturmayı tamamladı.

Memur suçları savcılığında tek dosya da toplanan suç duyurularını yürüten savcılık, “Suç duyurusunda bulunanların herhangi bir belge ve delil sunmadıkları, televizyonlardaki açıklamalar üzerine sadece savcılığa dilekçe verdikleri” gerekçesiyle şüpheli Melih Gökçek hakkında “takipsizlik” kararı verdi.

Savcılık yetkilileri, “takipsizlik” kararını doğrularken, tartışma süreci devam ettiği için kendilerine yeni suç duyurularının yapıldığını belirttiler.

• aaa ARINÇ açıklayacaktı hani.

Melih Gökçek Hakkındaki 'Parsel Parsel' Soruşturmasına Takipsizlik Kararı Melih Gökçek Hakkındaki 'Parsel Parsel' Soruşturmasına Takipsizlik Kararı

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Kaçak bir yapıdan idare edilen bir memlekette şaşırtıcı olmayan bir kepazelik.

Eh delil yok belge yok davayı açanlar az ilgilenseymiş .

Hangisiyle ilgili delil yok?
  • quote:

quote:

quote:

Hani şu bardak 100 bin tl Masa 1 milyon tl gibi sürekli algı yaratma çabasında olan bir oda var. Mimarlar odası biliyorsundur.

Onlar Arınç'ın sözleri üzerine Arınç Melih Ankaayı parsel parsel sattı dedi diye dava açmışlar. Ama ne evrak ne delil sunmuşlar. Mahkemeye verilen tek delil TV progrmından açıklamalar. Mahkemeden nasıl bir tepki bekliyordun bunun sonucunda şimdi partileri vs bir yana bırak işe mantık açısından bak.

Sen olsan ne yaparsın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 10 Temmuz 2015; 16:09:30 >

• quote:

Hani şu bardak 100 bin tl Masa 1 milyon tl gibi sürekli algı yaratma çabasında olan bir oda var. Mimarlar odası biliyorsundur.

Onlar Arınç'ın sözleri üzerine Arınç Melih Ankaayı parsel parsel sattı dedi diye dava açmışlar. Ama ne evrak ne delil sunmuşlar. Mahkemeye verilen tek delil TV progrmından açıklamalar. Mahkemeden nasıl bir tepki bekliyordun bunun sonucunda şimdi partileri vs bir yana bırak işe mantık açısından bak.

Sen olsan ne yaparsın ?

Ortada yaratılacak bir algı yok ki, zaten çok net bir şekilde israf abidesi var.
    Neyse, Bülent Arınç'ın sözleri normal bir ülkede zaten delil olarak kabul edilmelidir bir bakıma. Bu durumda savcılar, kolluk kuvvetleri vs. seferber olmalıdır, durum derinlemesine araştırılmalıdır. Kaldı ki Bülent Arınç, o açıklamaların üzerine - bence - daha büyük bir skandal sayılabilecek bir açıklama yapmıştı hatırlarsan; ''seçimden sonra konuşacağım, partime zarar gelmesini istemiyorum''.

Elini vicdanına koy ve dürüstçe söyle lütfen, bu durum ahlaklı bir durum mudur?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen olsan ne yaparsın ?

Ya bırak allah aşkına tonlarca delil olan yolsuzluk davasını da gördük. Şike davasını da gördük. Paralel deyip işin içinden siyriliyorlar. Sanki mahkemelerde her şey delile göre belirleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen olsan ne yaparsın ?

Dingonun ahirimi burasi bir soz soylenirse arkasinda durulur hem ates olmayan yerden duman cikmaz neyse her seyi gectim de sizin şu kendinizi teselli savunma bicimleriniz beni iyi gulduruyor:))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beklenen bir sonuçtu.
  • Böyle bir saçmalık olamaz. "Delil sunmadiklari için dosya kapatılmış mış" Bu iddia kamuyu ilgilendiren bir iddiadır ve savcılığın kendiliğinden araştırması ve yine kendiliğinden delil toplaması gerekir.

Ben iddia ediyorum ki Türkiye hiçbir zaman hukuk devleti olamamıştır.

• quote:

quote:

Bülent Arınçı adamdan saymıyorsun herhalde

• Cehape zihniyeti işte, kaçak saray, altın klozet, parsel parsel sattı ee tamam da kanıt kanıt ? Kanıt yok maksat çamur at izi kalsın.
  • quote:

quote:

Sen olsan ne yaparsın ?

Ortada yaratılacak bir algı yok ki, zaten çok net bir şekilde israf abidesi var.
    Neyse, Bülent Arınç'ın sözleri normal bir ülkede zaten delil olarak kabul edilmelidir bir bakıma. Bu durumda savcılar, kolluk kuvvetleri vs. seferber olmalıdır, durum derinlemesine araştırılmalıdır. Kaldı ki Bülent Arınç, o açıklamaların üzerine - bence - daha büyük bir skandal sayılabilecek bir açıklama yapmıştı hatırlarsan; ''seçimden sonra konuşacağım, partime zarar gelmesini istemiyorum''.

Elini vicdanına koy ve dürüstçe söyle lütfen, bu durum ahlaklı bir durum mudur?

Kesinlikle değil. Ben her zaman söylüyorum ama siz dinlemiyorsunuz zaten.. Ben AKP dahil olmasak üzere bu güne kadar gelmiş geçmiş tüm hükümetlerde devletin en tepesinden en alt kademesine kadar tüm kademelerinde yolsuzluk olduğunu biliyor ve kabul ediyorum.Bu ülke de yolsuzluk yapmak devlete kapağı atınca yiyebildiğin kadar yemek gelenek haline gelmiş. Hiç kimse beni şu pis bu temiz diye bir söylemle inandıramaz.

Fakat ben olaya sizin gibi duygusal açıdan bakmıyorum. Şimdi burada mahkemenin verdiği takipsizlikkararı var. Bakıyoruz hemen takipsizlik kararı nasıl çıkar ? Bu davanın durumuna bakıyoruz nedir ? Bir bakıyorsun ki oh mis gibi takipsizlik şartları oluşmuş.

Kurumlar olaya senin gibi duygusal bakmaz şartlar oluşmuş ise o şartların gerektirdiğini yapar bu kadar basit.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.