Şimdi Ara

melih gokcek bu tweeti silmeyi unutmus.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://mobile.twitter.com/06melihgokcek/status/356133327033479168

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fetönün siyasi ayağı yokmu var ama zamanını bekliyorlar neden referandum var meclis oylaması var
  • hala bu adam belediye başkanı. hdpli başkanları alıyorlar amma bu soysuzlara dokunmuyorlar.

bu adamın hdpliden farkı ne?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetle Juice -- 18 Şubat 2017; 19:30:33 >
  • Adam yazmis ki Hocaefendimizi koruyan yok, 4 trafik polisi trafigi denetliyor. Oncelikle senin hocaefendini korumak zorunda olan yok

Ben farkli bir konuya deginecegim

Şu ilgincime gitti ABDde bir yolda trafik kontrolünü 4 polis yapiyor, dün şerefsizlerin saldirisinda 4 tane polis bile yoktu, kahraman polisimiz(bir de trafik polisi Fethi Sekin) guvenlik onleminin çok sıkı olmasi gereken yerde tek başına çatıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 6 Ocak 2017; 9:53:24 >
  • AKP'de bu adam gibi zamanında Fetö'ye metiyeler düzen bir sürü adam var.

Ama onları ortaya çıkarırlarsa AKP oy kaybeder. CHP ye terörist hamisi diye algı yaparlar, ama kendi partiklerindekileri gizlerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KSKcarpediem

Fetönün siyasi ayağı yokmu var ama zamanını bekliyorlar neden referandum var meclis oylaması var

Katiliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adam çeyrek yüzyıldır nasıl belediye başkanı olarak kaldı sanıyorsun? Adam kendine açık kapı bırakıyor. Olur da bir gün güçler el değiştirir diye.
  • Rte baskan oldugunda.

Gokcek,Davutoglu,gul,arinc bunlari alacak.

Huseyin felanda vardi isimlerini unuttugum bir kac kisi daha var.

Gul ile Davutoglunu belki almaz ama digerlerini ozellikle arinci ilkten toplayabilir.
  • Bu adamın bırakın caddeye isminin verilmesini heykelini dikmeleri lazım, bu ne cesarettir, ömer halis demir kadar konuşulmayacaktır ama bi onun kadarda kahramandır
  • Biri şu Melih'i EGM'ye şikayet etsin.
  • Rezillik diyeceğim ama bunlarda utanma arlanma yok ki...
  • AkpR Üreticisi ; Model beklentimizden daha çok rağbet gördü.Sene sonuna kadar RR modelini duyuracağız açıklamasında bulundu.

Edit: Az yavaş dönün yetişemiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 6 Ocak 2017; 12:7:21 >
  • Ss aldım EGM'ye yolladım umarım işlem yaparlar ama nerede haysiyet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KSKcarpediem kullanıcısına yanıt
    Milletvekili düzeyinde var mı acaba ?

Şimdi anayasa oylaması var hayır demeleri mı göze alabilirler mi
  • Özledik muhterem gel geri diyeni ne çabuk unutuyor bu halk ya da olmamış gibi davranmak çok daha işlerine mi geliyor ?
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Valla hayır mı derler evetmi derler bilemem ama Bülent Arınç Numan kurtulmuş efkan ala gibi bakanların bile olduğu söyleniyor milletvekili ben kesin inanıyorum vardır zaten bahçelinin daha önce dediğine göre 89 milletvekilininden bahsediliyor ayrıca bylock sisteminde olan vekillerde var

Üstelik yeni şafak gibi gazetenin haberine göre başkana ömür boyu hukuk dokunulmazlığı verileceği söyleniyor ki ben kendim okudum bunu sizcede milletvekili düzeyinin üzerindeki insanların da yargılanma korkusu yaşadığı ortada değilmi

Biz bunları yazıyoz da inşallah fetöden ondan şundan paket etmezler bizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSKcarpediem -- 6 Ocak 2017; 13:7:40 >
  • egm ye şikayet etsek kaç yıl yeriz ?
  • AKP'nin içerisinde bunun gibi onlarcası, hatta yüzlercesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namütenahi. -- 6 Ocak 2017; 13:19:45 >
  • akranları hacıya gitti torun tombalak seviyor.70 yaşında twitter kullanması bile mucize :) bakalım silmeyi biliyor mu? veya zamanında böyle birşey yazdığını hatırlıyor mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.