Şimdi Ara

Melekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamlar bedavaya tüm rünleri tüm skinleri açıyor biz 50 dakika oyunu taşımamıza rağmen 4 feeder geliyor oyunu veriyor sonra takım oyunu op diyorlar. Bir de ticket atınca takmıyorlar falan 61 rp verip 10 rp'ye çok diyen bir ekipten ne beklenir ki

Yerlerinde eşek olsa daha yararlı olur dünyaya yemin ederim.

• Bugünkü maçta yaptıklarını ben beğenmedim. Trolleme işini abartıyorlar. Tabi bunun tek sebebi var; izleyici kitlesinin büyük çoğunluğunun çoluk çocuk olması nedeniyle onlara şirin gözükmek için aşırı derecede trollüyorlar.

Ki bugünkü maçı da sırf bu yüzden bilerek kaybettiklerine inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

Bugünkü maçta yaptıklarını ben beğenmedim. Trolleme işini abartıyorlar. Tabi bunun tek sebebi var; izleyici kitlesinin büyük çoğunluğunun çoluk çocuk olması nedeniyle onlara şirin gözükmek için aşırı derecede trollüyorlar.

seviyoruz izliyoruz diye adamlar cılkını çıkardı resmen alikante o kadar kötü oynamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

quote:

Bugünkü maçta yaptıklarını ben beğenmedim. Trolleme işini abartıyorlar. Tabi bunun tek sebebi var; izleyici kitlesinin büyük çoğunluğunun çoluk çocuk olması nedeniyle onlara şirin gözükmek için aşırı derecede trollüyorlar.

seviyoruz izliyoruz diye adamlar cılkını çıkardı resmen alikante o kadar kötü oynamıyor

Kardeş alikantenin karşısında h2o oynuyor sılver adam h2o karşısıdna ne yapabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

quote:

Kardeş alikantenin karşısında h2o oynuyor sılver adam h2o karşısıdna ne yapabilir?

konumuz h2o alikante değil. rapor sistemi kontrol edilmiyor adamlar rapor sistemi koyuyolar. bilerek feedleyen ve bunu kendi ağzıyla söyleyen birisi sence ne oluyor küçük bi takım oyununa sadık kal mesajı geliyor bundan mı korkacak adam? nedense bütün riotcularda göbek var hiç bi iş yapmadan para kazanıp döt devirip yattıklarındandır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ölüm ve sonsuzluk
    5 yıl önce açıldı
    Dehşet Hakikat
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.