Şimdi Ara

Mekik çekerek göbek gider mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben vücut geliştirmeye gidiyorum.16 kilo verdim ama göbek kaldı.Kas desen göğüs ve kolda var omuzlarda genişlerid ama göbek iyi durmuyor.3 hafta boyunca günde 200-250 mekik çeksem 100 şınav 15 dk koşu(2-3 kilometreye denk geliyor) 10 dk bisiklet yapsam göbekte gözle görülür bir incelme olur mu ?? Malum yaz gedli tişörtlerde sıkıntı olmasın :))

• mekik çekmek göbeği eritmez , 3 haftada değilde anca 3 ayda gözle görülür bir fark olur. spor salonuna gidiyorsan hocana söyle ona göre bir program hazırlasın.
  • gitmez.Aşırı kilo verdikden sonra kalan göbeği bilirim gitmesi için çok sıkı diyet yapman gerekiyor taki karın kasların ortaya çıkana kadar.
  • Zayıflamak isteyen az yesin
  • cevaplar için sağolun arkadaşlar.Bu arada yediklerim şöyle :
    Sabah=1 dilim ekmek 1 yumurta 2-3 zeytin 1 bardak şekersiz çay
    Öğle(okulda oldduğum için)=Kepekli tost
    Akşam=Sadece çorba ve günde 2 litre su
  • Hayır ama sabah erkenden kosarsan six pack bile olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim arkadaş fitness a gidiyordu hocası göbek eritmek için ona koşu programı vermişti. koşmak faydalı bence göbeği eritmişti kolay gele
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beslenmeye onem vermezsen, istersen 5000 mekik ceksen de olmaz. Tavsiyem sabah kalkar kalkmaz acken kosu yapman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam göbek kol bacak diye bir şey yok ne kadar çalışırsan vücut o kadar yağ yakar ama simetrik olur bu sebeple bölgesel bir yeri eritemezsin
    Benden tavsiye bacak çalış. Çünkü en çok kalori harcanan yerdir(kas kütlesi bakımından) Beslenme olarak da protein ağırlıklı az karbonhidratlı olmalı. Hazır spor salonuna gidiyormuşsun sadece bisiklet değil programına ek bacak hareketleri yapabilirsin istersen mekik de çek

• Cevaplar için sağolun beyler.Artık sabah yarım saat erken kalkıp koşucam eve gelincede mekik şınav .Akşam salonda da bacak hareketlerine gireceğim.Kilo 85 boy 184 79 kilo olmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lumiasha23

Cevaplar için sağolun beyler.Artık sabah yarım saat erken kalkıp koşucam eve gelincede mekik şınav .Akşam salonda da bacak hareketlerine gireceğim.Kilo 85 boy 184 79 kilo olmam lazım.

Göbek kısmına terletici bantlardan al hocam sor yaptığında onu sar terleyerek daha rahat kilo verirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.victor

Beslenmeye onem vermezsen, istersen 5000 mekik ceksen de olmaz. Tavsiyem sabah kalkar kalkmaz acken kosu yapman

Besmele diye okudum

• lumiasha23 kullanıcısına yanıt
    tebrikler.bu düşüncenin doğru olup olmadığını soran 7000000 kişisiniz.ayrıca hergün 200 mekik beline zarar verebilir
  • mekik karına çok fazla etki etmez. zayıflamak istiyorsan öğün çıkarman lazım mesela öğle yemegini çıkar kalori farkı vererek zayıflarsın karın kasları için yarım mekik daha ideal :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.