Şimdi Ara

mekik çekemiyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kilo 67
    mekik çekerken karnım dügümleniyo gibi oluyor nasıl geçer ve nefesimi yanlışmı alıyorum veriyorum çekerken ? yarım saat ısınıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zorla kendini ölmezsin
  • Uzanır pozisyondayken nefes alıp, kalkarken vereceksin. Hızlı yapma, hareketleri sindire sindire mekik çek. Kendi vücut ağırlığınla yaptığın hareketler(barfiks, şınav, mekik) bol tekrar bol deneme gerektirir. Yılmadan çalışmaya devam et; no pain no gain mantığıyla çalışmaya devam et.
  • yok kardeşim tıkanıyorum geçensene 1 çekişte 50 tane mekik çekiyordum ?

• yuh be abi
  • Çekilebilecek daha güzel şeyler varken neden mekik gibi zor bir aktivite ile kendini yoruyorsun?
  • bekobi yaptım olmuyor karnım düyümleniyo gibi oluyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mekik çekerken
    3 yıl önce açıldı
    Şınav ve barfiks çekemiyorum
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • göbegmi eriticem bildiginiz haraket varmı

• Zorlama çekebileğin başka şeylere yönel

• Mekik çekme aletlerini dene. Sırttan destek olurlar. Bi kaç hafta yap alışırsın sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: gardion

göbegmi eriticem bildiginiz haraket varmı

Göbek eritmek için sporun yanında iyi bir diyet programına da geçiş yapmalısın. Şahsen vakit yetersizliğinden dolayı spor olarak günde sadece 20 dakika yürüyüş ama iyi bir diyet programıyla 6-7 ayda 21 kilo verdim. O yüzden diyetin önemini asla unutma. Madem mekikte çok zorlanıyorum diyorsun çık sahile her gün 1 saat yürüyüş+koşu karışık olarak yap(atıyorum 1 dakika yürüyüş yarım dakika koşu gibi). Diyet yaparken de mutlaka karbonhidratlı, yağlı vs. yiyecek tüketimini minimuma indirge. Yemeklerin kalori takibini mutlaka yap, bol bol sebze, meyve tüketmeyi ihmal etme. Ayrıca bitkisel içeceklerin de zayıflamada yadsınamayacak kadar büyük bir etkisi vardır ihmal etme(önerim funda çayı). Kolay gelsin, azimle yapamayacağın hiçbir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekobi

Uzanır pozisyondayken nefes alıp, kalkarken vereceksin. Hızlı yapma, hareketleri sindire sindire mekik çek. Kendi vücut ağırlığınla yaptığın hareketler(barfiks, şınav, mekik) bol tekrar bol deneme gerektirir. Yılmadan çalışmaya devam et; no pain no gain mantığıyla çalışmaya devam et.

Ben uzun zamandır tam tersini yapıyorum kalkarken nefes alıyorum ya Nefes verirken kalmak zor olsa gerek denicem birazdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hard Coder

quote:

Orijinalden alıntı: Bekobi

Uzanır pozisyondayken nefes alıp, kalkarken vereceksin. Hızlı yapma, hareketleri sindire sindire mekik çek. Kendi vücut ağırlığınla yaptığın hareketler(barfiks, şınav, mekik) bol tekrar bol deneme gerektirir. Yılmadan çalışmaya devam et; no pain no gain mantığıyla çalışmaya devam et.

Ben uzun zamandır tam tersini yapıyorum kalkarken nefes alıyorum ya Nefes verirken kalmak zor olsa gerek denicem birazdan

Bu tip sporların genelinde temel prensip budur. Kaslar sıkı gevşekken nefes alınır, kasılırken verilir. Öteki türlü yaptığınız hareketlerden tam verim alamazsınız

• Zorlandığın anda nefes ver.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.