Şimdi Ara

meizu mx2 hakkında bilgisi olan.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu telefon çıktı mı?singapurdan getirtmek istiyorum.Ne kadar?Tavsiye eder misiniz?bu boyutlarda bu özelliklere sahip fazla telefon yok o yüzden dikkatimi çekiyor.

• Güncelliğini yitirmiş ama ben cevapliim yinede sorunu.
    Bir haftadır kullanıyorum gerçekten fiyatını fazlasıyla hak eden bir telefon. 16:9 değilde 16:10 olması cidden çok iyi olmuş. Boyut olarakta 125x65 civarı oldugu icin gayet kullanışlı, s3 gibi kaba değil (note 2 yi falan hiç değerlendirmiyorum bile :) ). Firmware desteği oldukça iyi bi hafta içinde 2 güncelleme aldı android 4.1 tabanlı flyme 2 sistemi. Mesela benzer fiyattaki f/p canavarı xiaomi mi-two (APQ8064+ adreno 320) da kullanılan donanim, meizu mx2(Cortex-A9 mx5s + Mali-400 MP) e göredaha iyi olsada; antutu testlerine göre xiaomi mi-two bariz üstün olsada, yapılan tüm handed-on incelemelerde meizu mx2 fark atıyor. xiaomi yi birtek çok yüksek grafik gerektiren oyunlarda bir tık önde görebilirsin, onun dışında meizu mx2 gayet başarılı kullanışa sahip
  • quote:

Orijinalden alıntı: scocth

Güncelliğini yitirmiş ama ben cevapliim yinede sorunu.
    Bir haftadır kullanıyorum gerçekten fiyatını fazlasıyla hak eden bir telefon. 16:9 değilde 16:10 olması cidden çok iyi olmuş. Boyut olarakta 125x65 civarı oldugu icin gayet kullanışlı, s3 gibi kaba değil (note 2 yi falan hiç değerlendirmiyorum bile :) ). Firmware desteği oldukça iyi bi hafta içinde 2 güncelleme aldı android 4.1 tabanlı flyme 2 sistemi. Mesela benzer fiyattaki f/p canavarı xiaomi mi-two (APQ8064+ adreno 320) da kullanılan donanim, meizu mx2(Cortex-A9 mx5s + Mali-400 MP) e göredaha iyi olsada; antutu testlerine göre xiaomi mi-two bariz üstün olsada, yapılan tüm handed-on incelemelerde meizu mx2 fark atıyor. xiaomi yi birtek çok yüksek grafik gerektiren oyunlarda bir tık önde görebilirsin, onun dışında meizu mx2 gayet başarılı kullanışa sahip

fly os 2 ağır modifiye olmuş bir işletim sistemi.
    daha önce m9 kullanıcısı olarak bazı programlarda uyum yada çalışmama problemi ile karşılaşmıştım.

mx2 de durum nedir?

benimde yeni oyuncağım xiaomi m2 32 gb :) mx2 ile karşılaştırılıyor genelde.

mx2 de ses kalitesi nasıl? kulaklık ile performansı nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: magicboyguccino

quote:

daha önce m9 kullanıcısı olarak bazı programlarda uyum yada çalışmama problemi ile karşılaşmıştım.

mx2 de durum nedir?

:) güle güle kullanın
    şimdiye kadar sorun yaşadığım program olmadı (hiç oyun yüklemedim ama 20-25 tane uygulama yukledim) hatta flyme 2 nin avantajları bile oldu bana en son 2.0.6 ya guncellendi. antutu skoru 14000 civarı iken 16000 e yaklastı. eger flyme 2 ile bi sorunla karşılaşırsam, muhtemelen xda forumda mx2 için cynogen custom romlar yayınlanır yakın bir zamanda, ona geçebilirim duruma göre.
    ses chipseti olarak wolfson kullanıldıgı için çok iyi ses alıyorum elimdeki hifiman re-zero kulaklık ile. mp3 player olarak sansaclip+ kullanıyordum artık kullanacagımı sanmıyorum.
    akıllı telefonların hoparlörleri konusunda çok bilgim yok ne derece ilerleme kaydedildi bilmiorum ama açıkçası mx2 nin sesini dışarı verdigimde gayet tok doyurucu baslar duydum ve sasırdım neresinden çıkartıyor diye :) şimdilik gözüme takılan tek eksiği keşke 2500 mah civarı bi batarya kullanılsaydı dedim. Grafik kartı olarakadreno 320 de kullanılsaydı tadından yenmezdi :) ama olsun yinede ii gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scocth -- 3 Şubat 2013; 17:14:33 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: magicboyguccino

quote:

mx2 de durum nedir?

:) güle güle kullanın
    şimdiye kadar sorun yaşadığım program olmadı (hiç oyun yüklemedim ama 20-25 tane uygulama yukledim) hatta flyme 2 nin avantajları bile oldu bana en son 2.0.6 ya guncellendi. antutu skoru 14000 civarı iken 16000 e yaklastı. eger flyme 2 ile bi sorunla karşılaşırsam, muhtemelen xda forumda mx2 için cynogen custom romlar yayınlanır yakın bir zamanda, ona geçebilirim duruma göre.
    ses chipseti olarak wolfson kullanıldıgı için çok iyi ses alıyorum elimdeki hifiman re-zero kulaklık ile. mp3 player olarak sansaclip+ kullanıyordum artık kullanacagımı sanmıyorum.
    akıllı telefonların hoparlörleri konusunda çok bilgim yok ne derece ilerleme kaydedildi bilmiorum ama açıkçası mx2 nin sesini dışarı verdigimde gayet tok doyurucu baslar duydum ve sasırdım neresinden çıkartıyor diye :) şimdilik gözüme takılan tek eksiği keşke 2500 mah civarı bi batarya kullanılsaydı dedim. Grafik kartı olarakadreno 320 de kullanılsaydı tadından yenmezdi :) ama olsun yinede ii gibi

meizu mx2 ile donanım ve üretim kalitesi (bu genelde gözardı edilen bir nokta) olarak gerçekten iyi iş çıkarmış.

şuanki pil ömrünüz nedir?

telefonunuz kaç gb lık ? kullanıcıya kaç gb kalıyor?

kamera performansını nasıl buldunuz?

• pil ömrü benim günlük ortalama kullanımımla (3-4 kısa telefon gorsmesi 10-15 sms 1 saat internette takılmak) ile 2 gün dayandı ama gece kapatmıştım.(çok ilginç geldi telefonu açıp kaparken çok az şarj yiyor kimi zaman %1 kimi zaman 0)

çok yüksek grafik gerektiren 3d anatomi programı indirdim.(arkadaşın tableti bile bu programda kasıyor) program hiç kasmadı ama 2 saat kullandıktan sonra şarjı %85 ten %50 ye düştü.

Ayrıca tamamen amatör bir gözlemle şunu belirteyim sanırım telefonun bluetooth u diğer akıllı telefonlara göre daha fazla şarj götürüyor. 2-3 saat telefonu modem olarak kullandım laptopla nete girdim şarjı %35-40 azaldı.
    Kamera olarak da gayet iyi macro çekim yapıyor sanırım f/2.4 diyafram aralığı sayesinde. Şu an resmi upload etme şansım yok ama elimi çektiğimde bırakın kılları gözle tam net göremediğim gözeneklerin ayrıntısını gördüm. Standart çekim olarakta ideal kalitede olduğunu düşünüyorum. panoroma fotoğraf çekim kalitesi çeşitli ücretli-ücretsiz programlar denememe rağmen iphone 5 kadar iyi bulmadım. Daha ayrıntılı kıyaslamalar yapcak kadar fotoğrafçılık bilgim yok o yüzden çok net bişey şekillenmesin kafanızda. Video kalitesini test etme imkanım olmadı.

Ekran olarak amoled kullanılmamış büyük bir eksiklik olarak görülüyor ama şunu net söyleyebilirim ki super amoled plus kullanılan galaxy s3 den daha parlak ve canlı ekranı var.
    Telefon elime geçtiğinde 27-28gb boş yer vardı

• ben bu telefonun 16 gb olanından almak istiyorum nasıl alablirim illa merimo.., pandwill,, vs seceneklerinden mi almak zorundayız tabi gümrükte takıloma olayıda çok yüksek sanalpaza,sahibinden de felan da yok satan nasıl ne şekilde türkiyey sokabiliri bu teli e bay da var 16 gb oradan hangi kargoyla getirtebilirim gümrükte takılmadan nasıl gelir ? bu gümrük olayı zaten sürekli taş koyuyor önümüze . yardım arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • meizu normal android sistemi üzerinde değişiklik yapıp kendi menü sistemini oluşturuyor bunu çok iyi yaptığını söyleyemem telefon kesinlikle ayarsız şarj yiyor bi gece bırakırsın şarj %80 sabah bakmışsın %20 inmiş sıkıntılı bir telefon bence..
  • telefonu nerden aldin yada nasil getirttin bende almak istiyorum yardimci olursan sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.