Şimdi Ara

Meizu M6 mp4 Player(Resimli+Video)>Bakmadan geçmeyin! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
1
Favori
48.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağolasın üstad.. :) içim biraz olsun rahatladı. zamanında çok canımı yakmıştı toplam 6 gb bellekte en fazla 512 şarkı bulundurabilmek :D 10 eylül gibi alabileceğim sanırım bu cihazı. ( konservatuvar yetenek sınavını geçmem halinde ebeveyn desteği de geliyo da accuh :P arkeoloji kazandık sallamadılar, konservatuvar olunca kesenin ağzını açıyolar :D ) adana da ikamet ediyorum. acaba ürünü alırken elden ödeme yapabileceğim bir yöntem bilen var mı ? internetten daha önce hiç alışveriş yapmadım. açıkçası bir dükkandan, gördüğüm birisinden ürünü satın almak daha güvenli geliyor. ya da internet sitelerinde kapıdan ödeme yapabilme gibi bi şansım var mı ? bilgisi olan varsa yardım edebilirse çok sevinirim :P
  • Acaba şu an en ucuz 8 GB modelini sıfır olarak nereden alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockinlife

Acaba şu an en ucuz 8 GB modelini sıfır olarak nereden alabilirim?

http://www.nebutv.com.tr/default.asp?git=9&urun=249
  • arkadaşlar bu forumda meizuyu ilk savunanlardan biri olaraktan meizu arıyorum :) elimdem 10 tane gecmıstır lakin birine hediye alacagım. 4gb sl modeli satan var mı aranızda?

üstteki site güven vermedi, farklı fikri olan yada makul 2. ellere açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyr@mid -- 8 Eylül 2009; 0:49:00 >
  • bu meizu m6 4gb lik olanı drm destekli mi? yani ttnetmuzik sitesinden indirdiğimiz müzikleri dinleyebiliyor muyuz? bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
  • http://www.meizume.com/general-meizu-m6/5148-yahoo-music-unlimited-go-drm.html

burada yazdığına göre günde 1 defa kontrolden geçince drm müzikleri çalıyor,
    yani günde en az bir defa pc ye bağlamalısın.
    saygılar
  • millet bi yardım etseniz ? ürünü kapıdan ödeme yaparak alabileceğim bi yöntem yok mu ? :( ya da adana da oturan ve elden satış yapan bi üye var mı ? onay çıktı, finansmanı da sağladık, cihazı alacak yer yok :D
  • beyler ben geçen hafta aldığım meizu SL 8gb yi satacagım sanırım. abime hediye almıştım ama begenmedi. 15ay kadar garantisi var, 10defa anca sarj edilmiş alındığından beri (aldığım arkadaş 5 defa ben de 5 defa en fazla hem de). almak isteyenler benimle irtibata geçebilir.
    (0505 455 8009 - Kemal)
  • Hala önerir misiniz aleti ?
  • arkadaslar benim Meizu player im 1 saat önce acılıyordu simdi acamıyorum formatmı atılcak format nasıl oluyor yardımcı olursanız cok sevinirim birde sitede yeniyim açill cvp bekliyorum
  • arkadaslar bilgisi olan yokmu ya yardımm
  • Bilgisayardan format atma mı yoksa playerdan mı?Bilgisayardan atmak için bilgisayarıma gir mp4'ün simgesine sağ tıkla biçimlendiri seç biçimlendir.Mp4 ise açma tuşuna ve ileri tuşuna 10 sn basılı tut.Haydi kolay gelsin
  • no RESOURCE!
    Please ıpgrade resource again!
    version yüklememi iştiyor nasıl version yükleye bilirim ne olur yardımm acil cwp bekliorum...
  • Arkadaşlar meizu'nun sitesine girin oradan indirip rar'dan çıkarıp mp4 atın o otomatik versiyonu yeniler.Ama ıngilizce oluyor.
  • yha olmuyor yapamıyorum sana zahmet sen indirip bana atarmısın olurmu ? mini player version sp bu bulamıyorum birde 2gb lik haber bekliyorum simdiden soqolasın...
  • love_heree@hotmail.com
  • Arkadaşlar bu ürün altyazı desteklemez. Sadece videoyu dönüştürürken görüntüye resim olarak altyazı gömebilirsiniz. Bunu da kendi yazılımı ile ya da VirtualDub ile halledebilirsiniz. Yani harici veya dahili altyazı desteği yoktur. Dosyadan altyazı okuyamaz.

Sorun yaşayanlar ve video dönüştürme ve firmware sorunu ya da isteği olanlar aşağıdaki linke bir göz atsınlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_28757652/mpage_24/fromTicket_/key_//tm.htm#36164785

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denemem1 -- 3 Aralık 2009; 19:37:32 >
  • Meizu m6'nın İstanbul'da satıldığı bir mağaza var mı?
  • Dart ve Mediamarkt da satılıyor arkadaşım. dneyebilirsin orda .

bence super bir ses kalitesi var
    WV nin dediği gibi
    meizu daha iyisini yapana kadar en iyisi bu
  • yha arkadaslar yardım edin yha indiremiyorum war orda ama indiremiyorum üyelikmi ne iştiyor yardımcı olursanız cok sevinirim yardım bekliyorum ltf =(
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.