Şimdi Ara

Meireless-Melo tükürük olayı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe'lilere sesleniyorum, Meireless olayında Meireless tükürmedi zaten kanıtlandı ve cezası düşürüldü. (En azından ben tükürmediğini düşünüyorum) Peki ya neden Melo olayında bu objektifliği göstermiyorsunuz açık açık soruyorum, neden? Meirless tükürmedi diyen biri, Melo'da ise çok daha rahat bir şekilde tükürmedi diyebilir. Neden kimse çıkıp da Melo da tükürmedi, karar yanlış diyemiyor? Dürüst gibi söylesenize. Ben anlamıyorum rakip taraftar bazen harbi haklı yani size kızmakla. Kardeşim Melo'nun olayı Meireless'in olayından da daha net bir durum çözüm olarak. Göz var nidam var. Melo orada tükürse dahi ağız hareketlerinden tükürmediği belli oluyor. Bazen gerçekten saçmalıyorsunuz.

Diyeceksiniz o zaman neden Oğuzhan öyle yaptı? Fark ederseniz o an şiddetli kar yağıyordu ve belki de Melo ona doğru dudaklarıyla bir şey söylediği esnada yüzüne kar veya yağmur suyu düşmüş olamaz mı ? Bura da GS'lilere soruyorum illa neden Oğuzhan'ı suçluyorsunuz?

• sen galatasaraylısın galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawlietRyuzaki

sen galatasaraylısın galiba

Değilim, kanıtlayabilirim. Saçmalamak için mesaj yazmayın. Gözü açık olan adam o pozisyonda hiçbir şey olmadığını görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

quote:

Değilim, kanıtlayabilirim. Saçmalamak için mesaj yazmayın. Gözü açık olan adam o pozisyonda hiçbir şey olmadığını görür.

yok hocam bu kadar objektif olabilen fenerli yok açıkcası galatasaraylıda yok. şahsen ben gs'liyim meireles tükürdü diyorum, meloya tükürmedi diyorum. tebrik ederim yani.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

quote:

yok hocam bu kadar objektif olabilen fenerli yok açıkcası galatasaraylıda yok. şahsen ben gs'liyim meireles tükürdü diyorum, meloya tükürmedi diyorum. tebrik ederim yani.

Bilmiyorum ama ben ikisinde de tükürük olmadığına kendimce eminim. Senin görüşündür o da.

• quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

BJK'liler övünür şöyle efendi topçu yetiştiririz falan ama hiç öyle durmuyor son yetiştirdiğiniz Necip ile. Necip önceki tüm oyuncuları çöpe göndermez ama bu tip oyuncum olsa şahsen nefret ederim.Zaten Burak'ın kendini yere atmalarından, Baros'un sürekli hakemle uğraşmasından utanıyorum.

Her neyse konuya dönecek olursak, Necip maç başından beri sürekli tahrik peşindeydi zaten. Oyunculara arkadan girmeler, abisi yaşındaki Sabri'nin üstüne yürümeler falan vs.vs.

Melo bundan topu alınca, yerde kaldı bu, arkasından bir şeyler söyledi, içimden dedim Melo gelmez inşallah tahriğe diye; ilk başta döndü gitti, sonra kalktı yürüdü Necip peşinden Melo'nun ve bir şeyler dedi artık, ne olduysa Melo oyundan atıldı. Önemli olan Melo oyundan atıldıktan sonra Necip zafer kazanmış edayla nasıl yumruğunu sıkıyor!

Kimse bana demesin, rakibin 10 kişi kalırsa sevinirsin tabi falan diye ama başka hangi BJK'li oyuncu böyle davranıyor?

Meireless-Melo tükürük olayı hakkında

http://forum.donanimhaber.com/m_65132010/tm.htm bunu da altyapılarınızda ders olarak gösterirsiniz. Batuhan'dan beri hiçbir şey yetişmemiş.

Başka konuya da yazmıştım, buraya aynen koyuyorum.

Ayrıca bilmeyen arkadaşlara da söyleyim, Melo'nun ne kadar dinine bağlı olduğunu az buçuk takip edenler bilir. Tükürse, artist artist sahadan çıkabilecek karakterde bir oyuncu fakat, gayet haksızlığa uğramış bir insan gibi sağa sola itirazlarda bulundu.

Oğuzhan'ın yanına gidip yemin edebilir misin diye davrandığında da Oğuzhan'ın hiçbir şey demediğini görüyoruz.

Ben havadan kar düştü falan muhabbetine inanmıyorum, sadece oyuncular saha içerisinde biliyoruz ki birbirine küfrediyor, küfrün son kelimesi öyleyken ve stadda o kadar gürültünün arasında oyuncuların yüksek sesle konuştuğunu düşünürsek; Melo da konuşurken insanlık hali ağzından bir şeyler çıkmış olabilir, çünkü görüntülerde öyle Servet'in ki kadar kocaman bir tükürük yok. Haliyle oyuncuların da Melo'yu attırmaya çalıştığını düşünürsek; bal kaymak oldu.

Elmander gibi tam bir profesyonellik abidesi oyuncuya, itirazdan sarı kart gösteren bir hakem yönetti zaten maçı.

Tükürmüştür veya tükürmemiştir; bu hakem olayları benim için çok sıradan hale geldi.

Olayın içindeki oyuncu Melo olunca, ooo canım kesin tükürmemiştir de diyemiyorum şahsen, sadece gördüğüm kadarıyla tükürmediğini düşünüyorum.

• ikiside tükürmedi açık ve net ama meireles olayında gerek gs taraftarlarının gerekse yönetiminin davranışına göre şuan hakettiklerini yaşıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • melo tükürdü tükürmedi orası ayrı mesele çokta önemli değil zaten cezası neyse alsın

olay basit, biz tükürdüğü kanıtlanmadan meireles'e tükürmüş gibi muamele ettik (yaptığı el kol hareketlerini ayrı tutuyorum o hareketler büyük terbiyesizlik) hakem raporuna dayanarak şimdi de aynısını fenerbahçe taraftarı yapıyor doğal olarak, etki tepki meselesi

ama iki taraftar ve klüp arasındaki fark şu ki galatasaray bu hareketi yapana cezası neyse klüp içinde de verir, fenerbahçe tarafı ise ne olursa olsun ölümüne savunur hatta armayı öptüğü için ödüllendirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: joé black

melo tükürdü tükürmedi orası ayrı mesele çokta önemli değil zaten cezası neyse alsın

olay basit, biz tükürdüğü kanıtlanmadan meireles'e tükürmüş gibi muamele ettik (yaptığı el kol hareketlerini ayrı tutuyorum o hareketler büyük terbiyesizlik) hakem raporuna dayanarak şimdi de aynısını fenerbahçe taraftarı yapıyor doğal olarak, etki tepki meselesi

ama iki taraftar ve klüp arasındaki fark şu ki galatasaray bu hareketi yapana cezası neyse klüp içinde de verir, fenerbahçe tarafı ise ne olursa olsun ölümüne savunur hatta armayı öptüğü için ödüllendirir

burada melonun önceki vukuatlarıda önemli değil mi? orada melo değilde sneijder aynı hareketi yapsa idi yine benzer durumu savunacağını(zı) zannetmiyorum. sonuçta bu meireles hayatı boyunca kırmızı kart görmemiş birisi. tamam tipiyle yargılıyorsunuz adamı ama benzer vukuatı var mı?

meirelesin o pozisyonunu tekrar hatırlayın öncesinde verilmeyen faulü ve bunun bir derbi olduğunuda unutmayın oyuncu üzerindeki baskıyı v.s v.s

• quote:

melo tükürdü tükürmedi orası ayrı mesele çokta önemli değil zaten cezası neyse alsın

ya da melo rierayi dövdüğü zaman niye bazı taraftarlarınız meloyu ödüllendirdi. o zamanlar melonun performansı süperdi riera ise çok kötüydü bu yüzden olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ourge

quote:

ya da melo rierayi dövdüğü zaman niye bazı taraftarlarınız meloyu ödüllendirdi. o zamanlar melonun performansı süperdi riera ise çok kötüydü bu yüzden olabilir mi?

Kısmen katılıyorum sana, ödüllendirmedik belki ama kapının önüne de koyamadık.

• quote:

gsnin meloya ceza vereceğini nereden biliyorsun,rierayı dövdükten sonra yoluna devam etti,hatta yazın gsye gelirken gayriciddi şekilde twitter mesajlarıyla pazarlık etti nazla geldi, şimdi ceza verecekleriniz nereden biliyorsun
    fenerin raula ceza vermediğini nereden biliyorsun.
    cezalar basına açıklandı da biz mi duymadık veya iki takımında yönetiminde misin?

(farkıyla övündüğün gs taraftarı daha 2 gün önce lincolnün öcünü alacak,drogba mı döver volkan mı döver muhabbeti yapıyordu :) sen öyle saçma işlere girmiyor olabilirsin ama tüm gslileri temsil etmiyorsun , genelleme yaparak fenerli böyle gsli böyle diyemezsin)

• Arkadaşım cevabı çok basit. Herhalde Fenerlilerin hepsi biliyor Melo'nun tükürmediğini ama burada Melo tükürdü diye ölümüne savunma yapıyorlar. Çünkü Meireles olayında tüm forum yüklendi onlara Meireles tükürdü lisansı yırtılsın sınır dışı edilsin diye en başta da Galatasaray.
  • Meiresles cezasında model olarak tamamen Engin Baytar alında ve başlangıçta 12 maç ceza verilmişti yani bene eza veren kurum tükürdü tükürmedi bakmadı düz mantık yaklaşıp 4 maç el hareketine 8 maç da tükürük dedi işin içinden çıktı.

Sonra ne hikmet ise karar bozuldu tükürmedi dendi ve tükürük için verilen 8 maç (buradan tükürüke 8 maç ceza var) kaldırılıp 4 maç ceza denildi. Tükürüp tükürmediğini bir yana (kişisel fikrim tükürmedi) sen TFF olarak senin hakeminin verdiği rapora sonuna kadar güvenmelisin. O rapor tükürdü yazıldı ise 12 maç ceza onanmalı idi.
    Keza Caner olayını hatırlayın.

Ve Melo olayı patladı. Ben Melo'nun da tükürdüğüne inanmıyorum. Ama madem hakem daha ziyade yan hakem bu yönde karar verdi oyunu atıldı. Ki rapora da tükürdü ifadesi varsa neden 4 maç ceza verildi adalet burada yanılıyor. Bir önceki emsal teşkil eden durumda tükürük için 8 maç derken burada 4 maç (biri kırmızıdan zaten ceza) Benzer iki durum arasında nasıl bu kadar iki kat ceza farkı olur benim aklım buna almıyor.

Adalet işletenler hata yapabilir ki hakikaten de iki ucu pis değnek. Tükürdü tükürmedi diye tv lerde ergen kavgaları gibi muhabbetler falan dönüp durdu. Burada bence asıl sorun ceza kararlarındaki tutarsızlıkta. Bunu da zaten kuluplerimiz sagolsun kendilerine koz olarak kullanıyor.

Ki bence baska bir konu da her iki durumda da küfürler havada uçuşuyor. Meireles tükürmedi ama son of bilmem ne derken sanki sorun yok gibi. Keza Oğuzhan küfür ediyor Melo tepki göstermek için gidip o da sövüyor. Bunları normalmiş gibi karşılıyoruz da iş tükürdü tükürmediğe kalıyor.

• Fenerliyim kaç defa yazdım konularda kavga çıktığı için silindi

Ben aynı Meireles de olduğu gibi Melonun tükürdüğünü görmedim

Melonun cezası 2 ye iner diye düşünüyorum.Bence hiç almaması lazım ama bu adamlar max 2 ye düşürüyor yap yapma...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de melo tükürmedi fakat meireles tükürdü diye 8 maç tükürük cezası varken melo ya niye 4 maç veriliyor onu anlamadım
  • Meireles te mac esnasında tükürdü diye gözüküyordu.Yüzünün gösteren kamera görüntüsü çıktı öyle bir olay olmadığı anlaşıldı.

Melo nun yüzünü çeken bir görüntü varsa buda o zaman belli olur.
  • Meireless'in olayında asan kesen insanlar Melo başlığında tamamiyle Fenerbahçe taraftarının Meireless olayında yazdıklarının aynısını neden yazıyorlarsa ve neden yapıyorlarsa o sebepten.
  • Bu ülkede hiçbir şey yapmadığı kalde kırmızı kart gören(hadi buna eyvallah, diyelim ki yanlışlık oldu) maç sonu herkesin yaptığı açıklamada suçsuzluğu kanıtlanan caner 2 maç ceza gördü.
  • heryere aynısını yazıyorum ulaşmayan insanları ulaşması amacıyla..
    o yan hakem kar yağışı altında 10metreden tükürüğü görebiliyor fakat ilk yarıdaki hemen önünde elmandere yapılan faulü ve hamite atılan dirseği görmüyorsa satılmıştır. hemde ağır satılmıştır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.