Şimdi Ara

Meireles'in dünkü maçtaki performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://video.yandex.ru/users/freekicker17/view/86#

Maçın özeti şurada. Özellikle 3.05'teki pası ve 1.50'deki hücum presi çok iyi.

• Bende bunu arıyodum sağolasın.
  • + Olarak bu özeti maçta neler yapmışdır neler.

İlaç olucak bu adam bize İnşallah.
  • Tamamını izledim maçın. Oyunun iki yönünüde aynı derecede oynadı. Pasları çok iyi ve adrese teslim. Topu aldığında sürmekten çekinmiyor. Geriye dönüşleri akıllıca ve daima zamanında oluyor. Tek sorunu zaman zaman oyun içinde kaybolması. Oyuna dahil olması için mutlaka oyun onun bölgesinde oynanmak zorunda. Yani topla oynamak için orta alanın dışına pek çıkmıyor.

Topal ile beraber uyum yakalarsa çok iyi ikili olurlar. Topal eskisi gibi dümdüz defansif oynamıyor. Yer yer ileriye çıkıp pozisyon arıyor. Şutları mükemmel ve Meireles ile beraber seri bombardıman yapacaklar.
  • Meireles inşallah umutlarımızı boşa çıkarmaz
  • Güzel paylaşım , 3.05teki pası hakikaten güzel, inş adaptasyon süreci kısa sürer ve gereken katkıyı verir.
  • ronaldonun 3 top direkte patlamış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Meireles berbat oyuncu. Top oynamayı bilmiyor. Onun yerine Selçuk Şahin oynasa daha iyi oynardı. Oynadığı takım Portekiz zaten. benimde önümde ronaldo oynasa ben de böyle olurum. Chelsea ve Liverpool da yalandan yere almış satmak için bir kaç maç oynatmış işte.
  • Bazılarının baltalı ilahtan farkı yok gerçekten, bırakın kardeşim yeni oyuncumuzu değerlendirelim, size ne, insanlar hevesle izlemek,yorum yapmak istiyor, siz gelip burada insanların hevesini baltalıosunuz
  • boşverin dışardan saldırmaları Meireles 'i tüm avrupa tanıyor burada koruma içgüdüsüne girmenize övmenize gerek yok .. açık konuşmak gerekirse hakikaten gs olarak üzüldüm çünkü iyi bir futbolcu .. ama bir okadarda sevindim böyle yaşı dahada geçmemiş bir futbolcuyu fenerde 'de oynasa seyredeceğim için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spetsnaz.

Evet Fenerbahçe'ye transfer olan yeni futbolcumuzu en son oynadığı maça bakarak değerlendirme yaptık.Peki bunun neresi yanlış?

Adama bak ya yeni oyuncumuzu değerlendirdik diye adam dalga geçiyor.İlla birşey bulup saldırcaksınız ya..yukardan itibaren mesajlara bak komik duruma düşüyorsunuz.

Sen değerlendirme yaptık diyorsun adam yapmadık diyor çünkü bana muhalefet olacakya ondan.Değerlendirme yapmanın şurası yanlış lüxemburg bir kıstas olmadığı için değerlendirme yapmanız "saçma"
  • Kardeş sen Hamiti dert et, biz meireles i...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaleci şaha kalkmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.