Şimdi Ara

|| Meira : Fenerbahçeyi Gözünüzde Büyütmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meira, Porto'nun maçı kazanacağını savundu, ''Yeni bir hoca getirdiler ve yeni bir sistemle oynamaya çalışıyorlar. Takım henüz oturmadı. Zaten sonuçlar da ortada. Gözünüzde büyütmeyin'' dedi

Galatasaray’ın Portekizli yıldızı Fernando Meira, Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı Porto maçı öncesi sarı-lacivertli kulübün zayıf yönlerini ülkesine anlattı.
    Dünya Kupası Grup Eleme maçları nedeniyle verilen arada gittiği ülkesinde Portekiz basınına konuşan Meira, Porto’nun Fenerbahçe’yi gözünde o kadar büyütmemesi gerektiğini belirtti.
    Fenerbahçe’nin özellikle iç sahada seyirci desteği ile çok iyi maçlar çıkarttığını vurgulayan Portekizli oyuncu, Porto’nun ilk maçı kazanacağını ve Şampiyonlar Ligi’ne kesinlikle üç puanla başlayacağını savundu.

Üç oyuncuya dikkat
    Meira, sarı - lacivertli takımın ligde istenilen sonuçları alamamasını Teknik Direktör Aragones’in sistemine bağlayarak, “Yeni bir hoca getirdiler ve yeni bir sistemle oynamaya çalışıyorlar. Takım henüz oturmadı. Zaten sonuçlar da ortada. Porto’nun ilk maçı kazanamaması için hiçbir sebep görmüyorum” dedi.
    Fenerbahçe’nin en tehlikeli oyuncularının Alex, Güiza ve Kazım olduğunun da altını çizen Portekizli yıldız, Porto’nun bu oyunculara önlem alması halinde gerisinin kolay olabileceğini vurguladı.

KAYNAK
    www.turkiyespor.net

HABER DETAYI
    www.turkiyespor.net

• klasik, taraftarlara yaranma söyleşilerinden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

klasik, taraftarlara yaranma söyleşilerinden.

Bence takımına yaranmaktan çok Portekiz'li olmasının etkisi var.

Hem söylediklerinde de öyle abartılı bir şey yok. Doğru söylemiş. FB tam olarak oturmadı.

FB'nin de Ligde oynadığı oyuna bakarak FB gözde büyütülecek bir takım değil.

Benim de Porto maçından pek umudum yok. Tek tesellim Avrupa maçlarında oyuncuların daha farklı daha arzulu ve istekli oynuyor olmaları. Umarım yine öyle olur. Yoksa tekniğe taktiğe takımın oynadığı ligde oynadığı oyuna bakarsak işimiz çok zor.

• Ama yaptığı ayıp sonuçta Fenerbahçe sadece fenerbahçeli taraftarları temsil etmeyecek avrupa da tüm Türkiye yi temsil edecek. Bu yüzden bu hepimize yapılan bir hakarettir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkaysvl

Ama yaptığı ayıp sonuçta Fenerbahçe sadece fenerbahçeli taraftarları temsil etmeyecek avrupa da tüm Türkiye yi temsil edecek. Bu yüzden bu hepimize yapılan bir hakarettir.

Hocam bence hakaret falan yok bu söylemlerde. Doğal olarak kendi ülkesinin takımının galip gelmesini istiyor.

Lucescu yada Hoiijdonk yada başka birisi takımlarımızın onların ülkelerinden bir takımla maç yapacakları zaman kendi ülke takımlarının zayıf yönlerini söyleyip taktik verince aslanım koçum işte gerçek FB'li işte gerçek GS'lı vb. diye söylemlerde bulunuruz.

Ama ülkemize oynayan bir futbolcu kendi ülkesinin takımın galip gelmesini istediği için ekmek yediğin yere ihanet etme deriz.

Madolyonu tersine çevirince Hoijdonk ta kendi ülkesine ihanet etmiş olmuyor mu?

• quote:

Ama yaptığı ayıp sonuçta Fenerbahçe sadece fenerbahçeli taraftarları temsil etmeyecek avrupa da tüm Türkiye yi temsil edecek. Bu yüzden bu hepimize yapılan bir hakarettir.

Madalyonun diğer tarafından da bakmalı. Falanca ülkede oynayan, falanca Türk oyuncuyu ele alınız.

Ayrıca, hakaret yok. Atmayın taraflarınızdan...
  • Gözde büyütmeme hatasını en son chelsea yaptı. Ben porto maçlarından umutluyum. her ne kadar yeni hoca da olsa kadro eski kadro. Eğer özveriyle oynarlarsa porto dan puan alır fenerbahçe. Sorun sadece takımın kendi gibi oynaması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle hakaret yok kabul ediyorum zaten öyle demek istememiştimde editleyemedim tekrar. Bu açıklamamayı yapmaması gerekirdi sadece sonuçta maçı izlerken her takım taraftarı bir olacak. Ve sen >>> Brutalite <<< senin atmayın taraflarınızdan üslubun hoşuma gitmedi benimle böyle konuşamazsın. Burada çoğu insan kibar bir uslüb ile sohbet ediyor fikir açıklıyor tabi yok değil arada senin gibi kaba saba insanlarda çıkıyor ama olsun zamanla bunları öğrenir herkes. Yinede uyarınız için saolun hakaret içeren birşey yo Meira nın dediğinde ama gereksiz yere söylemlerde bulunmamalı.

quote:

Orjinalden alıntı: Brutalite

quote:

Madalyonun diğer tarafından da bakmalı. Falanca ülkede oynayan, falanca Türk oyuncuyu ele alınız.

Ayrıca, hakaret yok. Atmayın taraflarınızdan...

• O zaman yorum yapmadan önce, olayı enine boyuna düşünmeli. Şayet bu yapılmazsa, şahıslar tarafından atmasyon cümleler dile getirilebilir. Akabinde de bu durumdan bahseden ''kaba'' insanlar çıkabilir.
  • Ben yanlışlığımı düzelttim editleyemedim içinde öyle kaldı yorum. Anlıyorumki sende hata nı anladın bu da bir erdemdir. Arada olsun o kadar hatamız napalım hafif asabiyet var bugün bende de öyle elimden kaçtı diyeyim .).
  • Ben olayı ''hata'' olarak değerlendirmiyorum. ''Etki-Tepki'' meselesi.

Ancak yazdıklarımdan başka anlam çıkardıysan, bakış açısıyla alakalı bir durumdur. Neyse, bir nebze de olsa yararı dokunduysa, ne mutlu bizlere.
  • Böyle efendi efendi sohbet edersen bak ne güzel oluyor .. Zaten yeterince abidik gubidik kaba saba insan var ortada. Bizler yapmayalım bari.
    DİKKAT : Bu arada arkadaşlar alakasız ama bankalarda işi olan arkadaş varsa online felan bir işlem yapacak olan dikkat etsin Amerikada bir kaç banka batmış ve Türkiye de ara ara sistemler kapatılıp düzenleme yapılıyormuş . Olmaz ya bir sorun ile karşılaşmayın diye uyarayım dedim.

quote:

Orjinalden alıntı: Brutalite

Ben olayı ''hata'' olarak değerlendirmiyorum. ''Etki-Tepki'' meselesi.

Ancak yazdıklarımdan başka anlam çıkardıysan, bakış açısıyla alakalı bir durumdur. Neyse, bir nebze de olsa yararı dokunduysa, ne mutlu bizlere.
  • O eleman kadikoye gelsin hele ,gerci daha bayagi var, ozaman kim kimi buyutuyor goruruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Bence takımına yaranmaktan çok Portekiz'li olmasının etkisi var.

Hem söylediklerinde de öyle abartılı bir şey yok. Doğru söylemiş. FB tam olarak oturmadı.

Aynen Abartılacak bir şey yok. Ben de yapardım aynısını.
  • Fenerbahçe'nin kötü oynadığını biz görüyoruz da Meira göremiyor mu ? Tabi ki böyle söyleyecek. Yarın ki maçla ilgili tek beklentim geçen seneki Fenerbahçe'nin izlerinin devam etmesi. Yoksa işimiz gerçekten de zor.
  • doğru söylemiş fenerbahçe zaten kötü oynuyor oynamasa bile ezeli rakipler arasında aşağılama durumudur bu bu sene fortis de galatasaray-fenerbahçe eşleştiya fenerbahçede resmi sitesine 'Lokum Gibi Kura' yazdımıştı alınmayalim yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

tek beklentim geçen seneki Fenerbahçe'nin izlerinin devam etmesi. Yoksa işimiz gerçekten de zor.

Hocam hepimizin beklentisi bu yönde. Sadece avrupa maçlarında oyuncuların farklı oynuyor olmasına güveniyoruz.
  • Bir kere Meira Benfica oyuncusuydu bildigim kadariyla bunlar Portekizde GS ve Fb gibi düsmanlar.
    Portekizli olarak bilgi istemis olabilirler buda dogal bunlar zaten basina sizmaz.
    Gazetecinin birisi uydurup kafasindan yazmis.
    Sanki Telofonunumu dinlediler tercuman vasitasiyla ya aptalaca seyler Portolu birisi arar sorar konusur kapanir mevzu kimsede bilmez insanlari yazdiklari yaziyla aptal yerine koyuyorlar bizde bunlari yutuyoruz.
  • İnşallah gözlerinde büyütmezler.
    bizimkilerde full motivasyon sahaya çıkarlarsa galip bile gelebiliriz.ben portekiz liginin bizim ligden daha kaliteli olduğunu sanmıyorum. hele de ligde tekrar yenilmişken bir porto galibiyeti çok iyi gelirdi doğrusu. kendilerini en güzel bu şekilde affettirebilirler.
  • quote:

Geçen sene'de TUNCAY Chelsea'yı yenersiniz büyütmeyin falan demişti..

şimdi Tuncay'da o zaman İngilizlere hakaret yaptı o zaman.. öyle mi ?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.