Şimdi Ara

Mehmet Topuz Beşiktaş'ta iddiası..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ligde şampiyonluğa koşan Beşiktaş'ın, uzun süredir ismi Fenerbahçe'yle anılan Kayserispor'un milli futbolcusu Mehmet Topuz'la anlaştığı iddia edildi! Siyah-beyazlıların yıldız oyuncuyla her konuda anlaşmaya vardıkları ve transferin kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi!

Htspor'un haberine göre, haberine göre; Beşiktaş, Kayserispor formasıyla başarılı bir grafik çizen milli futbolcu Mehmet Topuz'u transfer ediyor. Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Siyah-beyazlıların Mehmet Topuz'la her konuda anlaşmaya vardıkları ve transferin Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan etmesinden sonra kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi.

Kulübe yakın kaynakların doğruladığı bu transfer iddiasına Kayserispor cephesinden ise dün ilginç bir yanıt gelmişti. Daha önce Mehmet Topuz transferi konusunda tepki dolu açıklamalar yapan Kayserispor yönetimi bu kez transfere yeşil ışık yaktı.

Kayserispor Onursal Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de Mehmet Topuz'un takımdan ayrılabileceğini söyledi. Özhaseki dün medyaya yaptığı açıklamada, "Mehmet Topuz gitmek istiyorsa da zorlamanın manası yok. Buna Mehmet Topuz karar verecek. Bu kararından dolayı da ayıplamamalıyız, Kayserililer olarak saygı duymalıyız. Fiyatı neyse veren alır. Benim şahsi kanaatim bu" demişti.

maraton

• Müthiş olur valla alırsanız
  • eğer beşiktaş yönetimi 10-11 milyon euro verip m.topuzu alırsa sene tıpış tıpış gider.
    mantığa bak yabancı oyuncu fink i almaya çalış fink kim ya frankfurt takım mı almanyada hani genç yetenek olur anlarım öyle de değil
    yabancıya para verme 11 milyon euro topuza ver.
    ernst almanyada büyük takımlarda oynamış belli bir tecrübesi olan adam bak adam gibi top oynuyo disiplinli,yetenekli adam maçta ne yapacağını biliyo,madem paran var git benzeri bir adam al olmadı avrupadan genç yetenkli oyuncu al ne işin var m.topuzla,geçmişte bu tip oyunculara dünyanın parasını veren 3 büyük klüp 2,3 sene sonra bu oyuncuları 10/1 parasına anadoluya geri gönderdiler.
    yönetim adam gibi transfer politikası yürütürse beşiktaşın geleceği değişir belki üst üste şampiyonluklar,avrupa da başarılar gelebilir ama bu kadroya saçma sapan transferler yaparsanız yine şampiyonluklara hasret kalırız.

• inşallah alırız
  • Delgado ile takaslasak ne güzel olur
  • Mutlaka kaliteli yerli oyuncular almalıyız. Mehmet Topuz da bunlar arasında en iyisi bence. Liderlik vasıfları da bulunan bir oyuncu ki bu Beşiktaş'ın eksik yönlerinden biri. Seneye 4-3-3 oynamaya devam edeceksek Mehmet Topuz orta sahada o kadronun kilit ismi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antonidas

eğer beşiktaş yönetimi 10-11 milyon euro verip m.topuzu alırsa sene tıpış tıpış gider.
    mantığa bak yabancı oyuncu fink i almaya çalış fink kim ya frankfurt takım mı almanyada hani genç yetenek olur anlarım öyle de değil
    ernst almanyada büyük takımlarda oynamış belli bir tecrübesi olan adam bak adam gibi top oynuyo disiplinli,yetenekli adam maçta ne yapacağını biliyo,madem paran var git benzeri bir adam al olmadı avrupadan genç yetenkli oyuncu al ne işin var m.topuzla,geçmişte bu tip oyunculara dünyanın parasını veren 3 büyük klüp 2,3 sene sonra bu oyuncuları 10/1 parasına anadoluya geri gönderdiler.
    yönetim adam gibi transfer politikası yürütürse beşiktaşın geleceği değişir belki üst üste şampiyonluklar,avrupa da başarılar gelebilir ama bu kadroya saçma sapan transferler yaparsanız yine şampiyonluklara hasret kalırız.

+1903

Ya millet 5 milyon euro'ya baros'u getiriyor, biz gideriz aynı fiyatlara adı sanı duyulmamış Fink falan gibi oyuncular alırız.Yeter artık adam gibi bir transfer politikası izlesinler.

Bu arada takas artı para gibi uygun bir yolla Topuz'u alacaklarsa bir sözüm yok tabi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aziz Yıldırım Ntvspor'da
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

eğer beşiktaş yönetimi 10-11 milyon euro verip m.topuzu alırsa sene tıpış tıpış gider.

+1 Bu oyuncu Beşiktaş'a gelirse söner, 10milyon € falan verilecekse zaten katliam olur.Adamın ederi 2milyon € bence.Millet o paraya ne yıldızlar alıyor , biz Mehmet Topuz'un peşinden koşalım.

• Lincoln ile takas edelim.
  • Umarım yalandır....
  • quote:

iyi de bizim sorunumuz yabancılardan çok Türk oyuncularda. milli takıma 1 tane yedek oyuncu ya veriyoruz ya vermiyoruz. mehmet topuz'u almamız lazım o kadar para verilmez ama serdar özkan+ para gibi bir alternatif mi düşünürler ne yaparlar bilmiyorum ama alsınlar

• Bu adam nerde oynuyor? Hiç izleme fırsatım olmadı bu herifi
  • Gelsin isterim. Zamanında Ali Bilgin ve Mehmet Topuzu çok istiyordum. Ali Bilgin fenere gidince batırdı futbolunu. Ama bu adamın böyle olacağını düşünmüyorum. Milli takımda forma giydi zamanında ve formasını yeniden kazanmak için Beşiktaş iyi olacaktır. Hem güçlü fizikli teknik olmasada aklıyla oynayan bir adam. Bekte oynayabiliyor. Ben isterim gelmesini ama öyle 10 milyon yuro falan yuh
  • İstemem ..İstemem..
    Aslında bizde üst düzey oynayacak olan yerli oyuncu da yok hani..Kanat adamlarını yabancı olarak almamız gerek..Serkan Balcı düşünülüyormuş.Geçiniz efemm geçiniz..İiy oyuncu olabilirler ama ŞL de taşıyamazlar.Onların yerine 100 kere daha gençleri oynatırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nur!

Bu adam nerde oynuyor? Hiç izleme fırsatım olmadı bu herifi

Yok Artık,Kayserispor'un Kaptanı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

quote:

Yok öyle sormamıştım Mevkî olarak nerede oynuyor?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

quote:

Yok öyle sormamıştım Mevkî olarak nerede oynuyor?

sag açık ortadada oynuyor

• bence en fazla 2milyon $. Ne hikmetse bizim yöneticiler değerli adamlara az verirler o adamlar bize gelmez ve böyle değersizlere parayı bastırırlar
  • delgado ile takas fikri mantıklı görünüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

delgado ile takas fikri mantıklı görünüyor

Delgado'da hemen gitti Şimdi biz bir de şlye katılıyoruz sülük gibi yapışır millet gitmemek için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.