Şimdi Ara

Mehmet Topal ve Galatasaray Taraftarlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fark ettiniz mi bilmiyorum ama, hani bazı önemli futbolcular büyük klüplerden öyle veya böyle bir şekilde geçiş yapınca tepki çeker, forum ve sözlükler karışırdı, emre belezoğlu örneğindeki gibi..

Ama fenerbahçe mehmet topal'ı alınca galatasaray taraftarı pek sallamadı bu durumu gibi.. mehmet topal'a da tepki göstermediler vay efendim nasıl gidersin fbye gibi...

Hatta mehmet topal fb ye transfer olduğu zaman galatarasay transfer bile yapmamıştı, pasif durumdaydı. buna rağmen galatasaray taraftarı tepki vermedi bu transfere..

Siz bu durumu nasıl yorumluyor sunuz?

• Mehmet gitmek zorunda kaldı valencia satış listesine koydu kendisini ..

Oda gitti ve hala Mehmet Topal en beğendiğim 5 Türk futbolcudan

Arda Burak Topal Selçuk Hamit
  • Fenerbahçe'den Özer falan Galatasaray'a gelse Fenerbahçeliler yadırgar mı..? Buda onun gibi bir şey kulüp ile sembolleşmemiş isimler ciddiye alınmaz..
  • Bize ne ki bundan adam profesyonel bir oyuncu.
  • Mehmet topal diger kisiliksizler gibi ben asla turkiyede baska forma giymem ya da ben aslinda dogustan su takimliydim gibi aciklamalar yapip yutmadi da ondan. Bize geldi profesyonelce oyununu oynadi kulube para kazandirip gitti sonra istedigi yere transfer olsun nolcak zate

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratsen87

Mehmet topal diger kisiliksizler gibi ben asla turkiyede baska forma giymem ya da ben aslinda dogustan su takimliydim gibi aciklamalar yapip yutmadi da ondan. Bize geldi profesyonelce oyununu oynadi kulube para kazandirip gitti sonra istedigi yere transfer olsun nolcak zate

Kesinlikle katılıyorum. Bir sporcuda herşeyden önce karakter olmalı. Mehmet Topal da bana göre gayet karakteri yerinde düzgün bir futbolcu. Ayrıca biraz geniş düşünürsek, Valencia kendisini satış listesine koydu, ee diğer yabancı kulüplerden de cazip bir teklif gelmediyse, fener de bunun üstüne gayet iyi bir teklif yaptıysa nereye gitsin bu adam ? Sonuçta bu işten parasını kazanıyor. Ayrıca severim örümcek adamı umarım başarılı olur.

• Tekrar diyorum su forumda Topal'i sevmiyen bi benim herhalde.

Bizi 1.5 sene kanser etmisti. Yana pas veya geriye pas, adam kacirma. Asla ilk cikis yaptigi sene gibi olmadi.

Abartiliyor diye dusunuyorum. Valencia da da az oynadi zaten. 1-2 guzel gol atti ama izledigim her macta yana saga sola pas veren bir adam profilinden kurtulamamisti. Bu yuzden FB ye gitmesini pek icerlemedim. Ayrica sembol oyuncumuz degildi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oğuz ve Aykut neden kovuldu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Topal efendi adamdır, öyle bildik onu. Bizde oynadığı dönemde olsun, Valencia'ya gittiği dönemde olsun abuk sabuk açıklamalarını hatırlamıyorum. Oyuncu olarak iyi bir kesiciydi ama teknik anlamda kötüydü. Epeydir de Avrupa'ya gitmek vardı kafasında, neticede gitti. İyi de para kazandırdı. Fenerbahçe'ye transfer süreci ise konuda da bahsedildiği gibi satış listesinde olmasıyla alakalı. Başka teklifler geldi mi bilmiyorum ama Fenerbahçe'den iyi bir teklif gelince transfer oldu. Yine bu transfer sürecinde de enteresan açıklamaları olmadı. Dediğim gibi efendi olması, olaysız bir şekilde bizden ayrılması ve bizden ayrıldığı dönemlerde de bu efendiliğini bozmaması tepkinin oluşmamasında büyük etken. Bir diğer neden de sembol isim olmaması olabilir.
  • Türkiye de Mehmet Topal tarzında çok az oyuncu var. Türk statüsünde yani.. Fenerbahçe iyi bir iş çıkardı.
    Bizim açımızdan değerlendirmek gerekirse. Mehmet Topal gibi bir oyuncuya bizim ihtiyacımız yoktu. ( melonun alındığını varsayarak )
  • Emre'nin ben Galatasaraylıydım diye bir açıklaması var mı merak ediyorum?
  • topalın karakteride bence belli.

avrupaya gitmek istiyorum diye alacaklarından vazgeçip, koşa koşa ispyanyaya gitti. hop 1-2 sezon sonra türkiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Emre'nin ben Galatasaraylıydım diye bir açıklaması var mı merak ediyorum?

Uefa yarı finalinde kırmızı kart yiyince finalde oynayamamıştı sonrasında ağlayarak yaptığı açıklamaları hatırlıyorum.

Mehmet Topal ve Galatasaray Taraftarlığı
  • quote:

yaş büyük ihtimalle 17 fln?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

topalın karakteride bence belli.

avrupaya gitmek istiyorum diye alacaklarından vazgeçip, koşa koşa ispyanyaya gitti. hop 1-2 sezon sonra türkiye.

katiliyorum.

Para burada etken.

Tum ailesine para yetistiren bir adam, belki kotu GSlidir, belki FBden nefret bile edebilir ama tum ailesini gecindirmek istiyen birisi her turlu kufur yemeyi goze alip daha fazla paraya gidebilir.

1-2 Milyon Euro daha fazla kazanmak bile onemli birsey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes16

quote:

Evet dostum o yüzden soruyorum zaten. Merak ediyorum Galatasaraylıyım tarzında bir açıklaması var mı diye.
  • topalın defansif yönü iyi fakat baskıyı yedimi ne yapacağını şaşırıyor top yapamayan bir oyuncu ve 70. dakikadan sonra skoru koruma oyuncusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calypsoo

topalın defansif yönü iyi fakat baskıyı yedimi ne yapacağını şaşırıyor top yapamayan bir oyuncu ve 70. dakikadan sonra skoru koruma oyuncusu

+1

Ne bizden giderken üzüldüm. Hatta nasıl iteledik diye göbek atıyorduk o dönem. Ne de Fener'e geldiğinde en ufak bir şey hissettim. Hiç bir zaman büyük takım oyuncusu değil. Hiddink bile kaç kere söyledi. Topal'ı almadığım için eleştirmeyin o belli bir alanda baskı yapabilecek bir oyuncu değil , anca adam adama mücadelsi iyi diyordu. Aurelio , Melo gibi belli bir bölgeyi karartıp baskı altına alabilecek ve pas dağıtabilecek biri değil. Olsaydı Valencia göndermezdi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Tekrar diyorum su forumda Topal'i sevmiyen bi benim herhalde.

Bizi 1.5 sene kanser etmisti. Yana pas veya geriye pas, adam kacirma. Asla ilk cikis yaptigi sene gibi olmadi.

Abartiliyor diye dusunuyorum. Valencia da da az oynadi zaten. 1-2 guzel gol atti ama izledigim her macta yana saga sola pas veren bir adam profilinden kurtulamamisti. Bu yuzden FB ye gitmesini pek icerlemedim. Ayrica sembol oyuncumuz degildi.

Bende varım.Galatasaray'da oynarken de beğenmezdim.O fiyata nasıl gitmişti şaşıp kalmıştım.
  • quote:

quote:

quote:

Evet dostum o yüzden soruyorum zaten. Merak ediyorum Galatasaraylıyım tarzında bir açıklaması var mı diye.

http://www.habervitrini.com/haber/emre-fenerbahce-formasini-giymem-demiyorum-219252/

• quote:

quote:

quote:

valla bilmiyorum varmı hocamda sen fenerlisin avazın çıktığı kadar rerererarara çekermisin ?

http://www.youtube.com/watch?v=_alyAKDT8rA&feature=player_detailpage#t=1242s

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.