Şimdi Ara

Megane rs 265 & Porsche cayman R nürbugrin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşe başlarken spor bir otomobilden mi yoksa kompakt bir otomobilden mi yola çıkmışlar nasıl olur da tamamen spor otomobil mantığı ile üretilen bir araçtan üstün olabiliyor ve bu şasinin, kaputun altında maksimum dizginleyebileceği beygir sayısını merak ediyorum birileri çıksa da oynasa şu meganelarla
  • Megane'ı süren çok sıkı sürücü,en büyük faktör bu.Video güzel.
  • 00:33 renault alpine = )
  • o degilde, megane rs baya baya hosuma gitti su videodan sonra

Su videoyuda simdi buldum

Porsche'a dikkat 2:53

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un momento -- 19 Mayıs 2012; 3:53:31 >
  • caymanla kedinin fareyle oynadigi gibi oynamis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cayman 7 ileri çift kavrama şanzımana ,3.4 motora ve sıralı altı silindire sahip . Megane dan daha hafif ve arada 65 hp güç farkı var . Buna rağmen çok iyi iş çıkarmış Megane.
    Daha önce bir karşılaştırma okumuştum Cayman S ve Megane R26R arasında geçen.Kazanan Cayman olmuştu ,ama yazının büyük kısmında bahsedilen otomobil Megane'dı.İlginç şekilde kaygan zeminde dahil virajı bol olan yollarda Megane'nın daha hızlı olabildiğinden bahsediliyordu.
    Bu videoda da öyle olmuş önden çekişli olmasına rağmen Megane tam bir viraj canavarı.
    Paylaşım için teşekkürler.
  • düzlüklerde araya köy giriyor, ama keyfli araçlar hot hatchler
  • Megane sürücüsü gercekten iyi is basarmış. Cayman teknik verilerini bilmiyorum ama Renault Sport ekibi her yeni RS modelinde büyük başarılara imza atıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinite

düzlüklerde araya köy giriyor, ama keyfli araçlar hot hatchler

Virajlarda da aralarından su sızmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fottili

quote:

Orijinalden alıntı: infinite

düzlüklerde araya köy giriyor, ama keyfli araçlar hot hatchler

Virajlarda da aralarından su sızmıyor.

• Megane'ı süren baya eğlenmiş öndeki oğlu herhalde
  • Megane mükemmel bir araç, ancak bu video da megane şöförü daha korkusuz ve iyi kullanıyor aracını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EL_MARIACHI

İşe başlarken spor bir otomobilden mi yoksa kompakt bir otomobilden mi yola çıkmışlar nasıl olur da tamamen spor otomobil mantığı ile üretilen bir araçtan üstün olabiliyor ve bu şasinin, kaputun altında maksimum dizginleyebileceği beygir sayısını merak ediyorum birileri çıksa da oynasa şu meganelarla

tuning firmaları oynuyor ama 300 hp civarında bi güç elde ediyorlar..belki fazla kasmıyorlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Mikser

quote:

İşe başlarken spor bir otomobilden mi yoksa kompakt bir otomobilden mi yola çıkmışlar nasıl olur da tamamen spor otomobil mantığı ile üretilen bir araçtan üstün olabiliyor ve bu şasinin, kaputun altında maksimum dizginleyebileceği beygir sayısını merak ediyorum birileri çıksa da oynasa şu meganelarla

tuning firmaları oynuyor ama 300 hp civarında bi güç elde ediyorlar..belki fazla kasmıyorlardır

aslında şunu demek istedim bu kadar iyi bir şasi varsa daha büyük motorlar ve daha büyük beygirler kullanarak o beygirlerin hakkını verebilir mi mevcut şasi.Motorun kapasitesinden ve dayanıklılığından bahsetmiyorum

• şu pistte araba kullanmak hayallerimden biridir.video harika megane rs zaten kendini kanıtlamış bir otomobil ancak rs i kullanan kişinin pilotajı da gayet başarılı.
  • Güzel video paylaşım için teşekkürler herşey pilotaj
  • İyi bir girişimci olup bu pistin kopyasını yapmak lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Mikser

quote:

aslında şunu demek istedim bu kadar iyi bir şasi varsa daha büyük motorlar ve daha büyük beygirler kullanarak o beygirlerin hakkını verebilir mi mevcut şasi.Motorun kapasitesinden ve dayanıklılığından bahsetmiyorum

anladım

bunu aracı test eden dergi editörleri de söylüyordu..

clio v6 yı yapan firmanın böyle bi versiyon da üretmesi gerekir..renault maliyeti düşünüyor anlaşılan..çünkü megane rs yi görüp de megane dci zannedenler 100.000 tl verilir mi diyenler çok fazla

• Güzel video teşekkürler
  • MÜKEMMEL
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.