Şimdi Ara

MEGANE II YE YÜKSEK AMPERLİ AKÜ TAKILIR MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün hava güneşliydi arabayı bir aydır temizleyemiyordum bi temizliyim dedim 1 saat falan uğraştım hatta akü bitmesin diye kapıyı açınca hemen kilitledim içindeki lambalar sönmesi için 1 saat sonra marşa bir bastım tuhaf sesler ve araba çalışmıyor hemen takviye kablosuyla çalıştırdık şu anda bir sorun yok ama geçen serviste ölçmüşlerdi yüzde 61 çıktı niye bu kadar çabuk bitiyor heralde orjinal aküsü 50 amperlik bir akü zayıf geliyor diye düşünüyorum

• Güç yüksek olunca elektronik aksama zarar verme durumu olabilir. Malum elektronik devreler akım şiddeti mili/mikroamper mertebesinde çalışan devrelerdir. Herhangi bir üniteye zarar gelmemesi için tavsiye edilen amperaj-saatte akü kullanmaya devam etmeni tavsiye ederim. Ayrıca şarj dinamosu da bu tip bir aküyü şarj ederken zorlanabilir. Ama gene de iyi bir servise sormadan kesin bir şey söylemek doğru olmayacaktır.
    Saygılarımla.
  • 60 amper aku taktır kardesım
  • renault 1,6 için 72 ampere kadar takılıyor inci veya mutlu calcium calcium

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biz -- 27 Ocak 2008; 14:50:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: biz

aküde volt önemli amper renault 1,6 için 70 hp ye kadar takılıyor benim clio 50 idi aynı dertten 60 lık yaptım inci veya mutlu calcium uygundur.

way 70hp akü hadaha neler çıkarcak bu japonlar
  • serviste renaultun aküleri var onlardan taktırsam nasıl olur indirimdeymiş heralde dayanıklı mıdır?birde benim arabada elektronik aksam çok olduğu için 15 dakikada aküsü bitiyor yoksa başa bir sorun mu var ki?
  • bende 5 senedir 72ah 12v akü takılı zorla sığdı ama araç marjda hiç zorlanmıyor. 5 senedr akude tık yok .servistede sorun olmaz dediler

2006 megane2 dci dynamic
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E 200'E LPG TAKILIR MI?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.