Şimdi Ara

MEGANE II KULÜBÜ(100+) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
654
Cevap
4
Favori
98.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gkhn_ygn G kullanıcısına yanıt
    Az daha sabır o paralara dinamik bakmanızı tavsiye ederim. Çok temiz donanımlı bulabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bursada servis tavsiye edebilecek varmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar iyi günler. dün akşam itibariyle kısa farlarımda ışık var yalnız gerekli mesafeyi göstermiyor. uzun sis diğer bütün aydınlatma aksamları çalışıyor ama sadece kısa farlar çalışmıyor far yanıyor ama göstermesi gereken mesafe yok. sadece far içinde az bir ışık ampül üzerinde. Arıza neden kaynaklı olabilir. Ve eğer ampüller değişmesi gerekiyorsa ne kadara mal edilir. Megane II Dci 2005 araç.
    Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar yeni bir megane 2 araç aldım 2005 model otomatik benzinli. Benden önce en son triger 3 sene önce değişmiş, bende riske girmek istemiyorum ve değiştirmek istiyorum. Ernaz'ı aradım triger seti için 800 TL fiyat verdi. Sizin önerebileceğiniz yer var mı bu triger seti değişikliği için ? (İzmit öncelikli) Sizler en son nerede ne kadara değiştirdiniz ?
  • MEGANE 2 HB 1.5 2006 aracıma yaklaştığımda kumanda kapıları açmıyor tıpkı pil bitmiş gibi sonra arabaya girip arabayı hareketlendirdiğimde kumanda açma ve kapama yapıyor bu sorun hakkında bilgisi olan var mı ?

    iki kumandada aynısını yapıyor,
  • slm klub üyeleri sizin bi konuda fikrinizi almak istiyorum soruyu yanlıs yere sorduysam şimdiden özür dilerim.

    Renault Megane Hatchback 1.4 98hp benzinli&tüplü 158 binde araç var arkadaşımda değişen yok araçta 2 çamurluk ve 1 arka tamponda boya var hasar kaydı 1600tl gözükmektedir. Kendim Sebze ve meyve ticaretiyle ugrsaıyorum kimi zaman paraya sıkışıyorum bu yüzden anında satabilirmiyim ne kadara alırsam zarar etmeden satabilirim tabiki mal alıcıya satılır ?
  • Arkadaşlar ben de bej renk megane 2 privilege sunroof + tekno paket + executive paket alarak aranıza katıldım. Bu araç hakkında aşırı bir bilgim yok. Nelerin dikkat edeyim? Tavsiye edeceğiniz şeyler var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: braveheartgs43

    Arkadaşlar ben de bej renk megane 2 privilege sunroof + tekno paket + executive paket alarak aranıza katıldım. Bu araç hakkında aşırı bir bilgim yok. Nelerin dikkat edeyim? Tavsiye edeceğiniz şeyler var mı?

    facebookta megane team'e üye olunuz. 28.000 küsur üyesi var ve her sorunuza cevap veren nutlaka olur. Sorunuza gelince Megane'ın en dolu paketini almışsınız. Problem ise her fransız otomobilinde olduğu gibi ne kadr elektronik aksesuar o kadar absürt hata veya arıza verme ihtimali vardır. Fakat aracınız dediğim gibi en dolu modelidir. Ankara2da iseniz Şaşmazda Ümit Usta facebook grubuna özel indirimli bakım yapıyor.
  • ozgurxman kullanıcısına yanıt
    Şu anlık bi bakımı gözükmüyor. Sadece yağını suyunu değiştireceğim o kadar. Bir de size bişey sorayım. Privilege modellerde mesela bazılarında far yükseklik ayarı var bazılarında yok. Bunun sebebi ne? Privilege kendi içinde de mi modellere ayrılıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet 2005 otantik hb meganım var . malum arabada her şey stok halde. araca 16 inç jant/lastik almak istiyorum.Uygun yollu güvenilir (çıkma,2.el de olabilir) jant önerebileceğiniz yer var mı ? İkamet Hatay/İskenderun.
  • 2006 model megane 1.4 hb authentique araç aldım 30.750 TL.ye. 159 bin km.de, LPG'siz. Uzun yol yapmayan biri olarak LPG yi tercih etmiyorum zaten. Araç kaporta ve motor olarak sorunsuz.. İlk sahibinden aldım. Gri renk. Tek hoşuma gitmeyen iki ayrı yerde 10cm kadar güneş yanıkları olması. Ona rağmen beğendim aldım.. Sizce fiyat nasıl arkadaşlar? Birde araç hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarımdan bu model hakkında bilgiler almak isterim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyocu -- 4 Mayıs 2018; 10:42:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhabalar yeni mezunum kendime uygun fiyatlı bir araç arıyorum. En son megane 2’lere takıldım. 2004 model 1.4 otantik, 171000 km’de. Hata boya değişen yok güneş yanığı yok, hb 50bin km önce lovato marka lpg takılmış. Ederi nedir acaba aracın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli Akşamlar 2007 megane 2 aracım var aracımda silecekler çalışmamaya başladı bende cam altındaki bölümü söktüm ve silecek motoru ve silecek şasesini kontrol ettim baktımki şase artık iş göremez duruma gelmiş yenisini sipariş ettim ve bugün itibari ile yeni saseyi taktım fakat silecekler ters çalışıyor bu neden olabilir acaba yardımcı olabilecek varmi bu arada silecek motoru mako marka.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.