Şimdi Ara

Megane II Dynamique Hk. -makyajsız-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-mudanyadannn-56056927/detay/

şu araç gayet temiz gözüküyor ancak kilometresi tedirgin etti. 100binden sonra renaultlar sorun çıkartır diyorlar. Siz ne diyorsunuz?

• Araç bu modelin en full modeli. Megane2 ler 100-110bin km ye kadar sorunsuz bulunabilir. Bu araç 150bin km de olsa bile fiyatı bana az geldi ( Diğer ilanlara göre). Araç arkadan kazalı olabilir. Çünkü arka stoplar makyajlı kasanın stopları. Aracı araştırmak lazım. Temiz duruyor ama kazalı olma ihtimali cok yüksek geldi bana.
    Bir sorunu olmasa bile km yüksek. Ben olsam almazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenTugay -- 22 Şubat 2012; 1:14:02 >
  • Aracın sağ tarafı biraz şüpheli duruyor . Xenon far ve sis farı diğer tarafa göre biraz parlak.Arka stoplar değişmiş.Benzinli olsa sorun değil , biraz masrafla adam olur ama dizel her zaman korkutuyor.Turbosuna , enjektörlerine baktımanız lazım.Şahsen temiz aynı km de dizel aracım olsa 25000 altına vermem şuandaki piyasa şartlarında o yüzden temkinli yaklaşmanızda fayda var.
    Bu arada 2006 model megane2 dizel 470 binde şirkette hala çalışıyor,motordan en ufak bir problem çıkartmadı.Yalnız tek ve özenli bir şöförü var arabayı hiç yormaz bu da önemli bir faktör.Geçmişini bilmediğin araç seni üzebilir.

Emniyet kemeri hayat kurtarır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.