Şimdi Ara

Satılık 2011 Model Skoda SuperB II 1.6 TDİ Elegance

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, aracımı satıyorum, düşünen varsa özelden bana mesaj atsın, ilk fırsatta resim ve link ekleyeceğim.

2011 Model Skoda SuperB 1.6 TDİ Elegance

STANDART DONANIM

Bixenon Far, Park Asist ( Kendi kendine park etme özelliği),Hız Sabitleyici, Hafızalı sürücü koltuğu,Elektrikli yolcu koltuğu,Yokuş Kalkış Desteği,Elektrikli ve Isıtmalı Katlanır Aynalar,Alarm,Viraja duyarlı far,Otomatik Kararan Dikiz Aynası,Otomatik Kararan Sürücü Aynası,Otomatik Kararan Yolcu Aynası,Görsel Park Desteği,Ön ve Arka Park Sensörü,Soğutmalı Torpido Gözü,Lastik Basınç Kontrol Desteği,Arka ve Yan Perde,ESP,Otomatik Yanan Far,Yağmur Sensörü,Çift Yönlü Klima,Ön ve Arka Ayak Altı Aydınlatma,Hava Yastığı, Ahşap İç Mekan, MSR,ASR, EDS gibi diğer özellikler vs

OPSİYON LİSTESİ

Columbus Navigasyon ( aracın orijinal navigasyon sistemidir)

Rear Asist Arka Park Kamerası (Volkswagen orijinal amblem kameradır)

Sunroof

Ön ve Arka Koltuk Isıtma

Voice Tag özelliği aktif - Sesli Kontrol özelliği ( aracınızın menülerini hem direksiyondan, hem de Columbus üzerinden sesli olarak kumanda edebilirsiniz)

TV Free özelliği açık ( Hareket halinde DVD’nin görüntüsü gitmez, fabrika çıkışı bu özellik kapalı gelir, sonradan ücreti mukabilinde açtırıldı)

Trifid Jant

ARAÇ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

Aracın Garantisi Devam Ediyor. İlk Sahibiyim.Yetkili Servis Bakımlı ve bakımları zamanında yapılmıştır. Araç 43.000 km.

Sol çamurluk ve sol kapıda boya var, sağ çamurluk değişti. Bütün işlemler yetkili serviste yapılmıştır. (fotolar mevcut)

FİYAT : 65.500 + 2.500 TL

Columbus Navigasyon, Arka Kamera, Sesli Kontrol ve TV Free özelliği için istediğim fiyat 2.500 TL’dir.

Bolero Ekran yeterli diyorsanız fiyat 65.500 TL’dir.

• Araç Ankaradadır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-ilk-sahibinden-2011-model-skoda-superb-1-6-tdi-elegance-93153848/detay/

Aracın tanıtımını yapan iki video çektim, birincisi aracın görünümü ile ilgili, diğeri de Columbus Navigasyonun özelliği ile ilgili, arka kamerayı çekmeyi unuttum. Linkler bunlar ;

https://www.youtube.com/watch?v=KAjSKC8up2U

https://www.youtube.com/watch?v=i5yImOKyNgw

• Arkadaşlar fiyatı bugün düşürüyorum, yazdığım fiyatlar son fiyatlardır.

Bugün ilanı güncelleyeceğim, fiyat 60.000 TL pazarlıksız, son rakamdır.

Satılırsa satılır, satılmazsa da binmeye devam ederim, düşünen arkadaşlar var ise FİYAT HARİÇ İSTEDİĞİ HER ŞEYİ SORABİLİR. (fiyatı soracak olan hiç aramasın, son fiyatı yazdım)

ARACIN SATIŞ FİYATI : 60.000 TL PAZARLIKSIZ ( ARAÇ NORMAL TEYBİ İLE BERABER VERİLECEK, MULTİMEDİA SİSTEMİ SATILMAYACAKTIR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 15 Temmuz 2012; 19:10:38 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.