Şimdi Ara

MEGANE II BÖLÜMÜ (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.027
Cevap
139
Favori
3.055.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bitirimm

    direksiyonun sol tarafında far yükseklik ayarının yanındaki düğmeden renk tonu ayarlanabiliyor...


    Arkadaşında söylediği yerde aynı far yükseklik ayarı düğmesine benzeyen bir düğme ordan ayarlayabilirsin ama benim anlamadığım şey ışığın rengi değişiyor yazmışsın bahsettiğimiz tuşla sadece ışığının etkisini arttırır veya çoğaltırsın.
  • Çok teşekkürler

    Hemen denemeye gidiyorum...
  • SELAMLAR BU BÖLÜMÜNDE JANT KONUSUNDA SIKINTILARI YAZMIŞ ARKADAŞLAR.18"JANT ALIPTA 3 GÜN SONRA İADE ETMEK İSTEYEN BİLE VAR.BENDE 17 "lik JANT TAKMAK İSTİYORUM.AYNI SIKINTILARI BENDE YAŞICAKMIYIM.ÜZERİNDE 15" ORJİNAL JANTI VAR.BİRAZ MODİFİYE TUTKUNUNYUM.BU YÜZDEN SIFIR ARAC ALDIM.YOKSA ORJİNAL MI KALSIN.KARARSIZIM.SAOLUN.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meganizm -- 24 Ağustos 2007; 18:21:21 >
  • ARKADAŞLAR DÜN ARACIMDA ŞÖYLE BİR SORUN OLDU.KARTI YERLEŞTİRDİM ARAÇ MARŞA BASTIĞI HALDE 4 . SEFERDE ÇALIŞTI. SONRA EVE GELDİM .STOP ETTİM TEKRAR DENEDİM ÇALIŞMADI.BUGÜN USTA GETİRDİM USTA BAYA DENEME YAPARAK ÇALIŞTIRDI. USTA KART OKUYUCUDA BİR SORUN OLDUĞUNU SÖYLÜYOR. AMA ARACIN MARŞI BASIYOR. BİRAZ ÖNCE YİNE DENEDİM KAPIYI AÇTIM KARTI YERLEŞTİRİN UYARISI GELİYOR KARTI TAKIYORUM FAKAT FRENE VEYA D.........BASIN YAZISI GELMİYOR AMA STARTA BASINCA ARAÇ ÇALIŞIYOR. STOP ETTİKTEN SONRA KARTI ÇIKARIYORUM TEKRAR KARTI TAKINCA FRENE VEYA D.........BASIN YAZISI GELİYOR. BELLİ BİR SÜRE SONRA TEKRAR DENEDİM BU SEFER YAZI YİNE YOK. BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARMI? TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN.
  • espace banada sanki sorun kart okuyucudan geliyor gibi geldi birde yedek kartı dene eğer ondada aynı problemi yapıyorsa kart okuyucuda problem olabilir
  • megane 1.6 16v benzinli 2005 modelini yaklaşık 10 gün test etme şansım oldu (kendi aracımı emanet vererek bunu dayıdan ödünç aldım) fikrimce araç dış görünüşünün dışında hayal kırıklığı. alt devirlenmeleri çok zayıf, mutlaka kendi vitesini arıyor. hıza duyarlı denen direksiyon pek de duyarlı denemez, 180'den sonra hafif de rüzgar varsa araba "bana hakim ol yoksa herşey olur" modunda. klima göreceli olarak iyi denebilir, ancak dış ortam 45C saat 14 civarı full yapmama rağmen soğutamadı içerisini. frenleri başarılı, debriyaj dozlaması kötü.
  • 2004 megane II 1,6 16 V
    Yokuş aşağı giderken gaza basmadan arabanın hızlanması lazım, oysa benim araba herzaman hızlanmıyor. Hatta eğim çok değilse yavaşlama bile olabiliyor. Aynı yokuştan aşağıya inerken bazen hızlanması çok, bazen az oluyor.
    Bunun sebebi nedir? Bu konuda bilgisi ve yorumu olan varmı? şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar bugün megane 2 (2004 dinamik) aracımın kornasına biraz uzun süre bastım ve korna sustu ve basınca çalışmaz oldu daha sonda sigortasının yanık olduğunu anladım sigortayı değiştirdim ama kornaya basınca tekrar attı birkezdaha denedim yine aynısı oldu acaba megane 2 nin kornası nereye monte edilmiş ve oraya nasıl ulaşabilirim biryerde kısa devre oluyor belkide korna yandı ama sigorta niye atıyor bu konuda yorumu olan varmı ve kornanın yerini ve nasıl ulaşabileceğimi bilen arkadaş varmı( özellikle tturnusol arkadaşımızın) yardımınızı bekliyorum kornasız çok kötü oluyor servisede gidip kösülmek istemiyorum yardım eden arkadaşlara teşekkürler..
  • slm arkadaşlar ,

    gördüğünüz gibi ağzından tıkasalar başka yerinden kaçırıyor. tek artısı 90 - 120 arası sakin konforlu yolculuğu ....

    korna benim garantiden değişti 2 çeşit takıyor servis birisi pahalı valeo fransız malı tok sesli , diyeri ise ucuz yerli cırtlak sesli ama usta yerlinin daha uzun ömürlü olduğunu söylüyor . sigorta atma olayı ise içindeki sarım ,yani bobinden atlama olmasından . yani kısa devre gibi oluyor telin üzerinde hafif boya var teması engellemek için,işte o boya birşekilde zarar görüp diyerine temasın gerçekleşmesinden kısa devre oluyor....

    ah arkadaşlar ne olacak bu meganların sonu , ahmet alıp mehmete veriyor ,vay sonra mehmetin haline ......[
    sm=s19.gif]





  • telenor arkadaşım kornanın yerini biliyormusun acaba ve meganede 1 adetmi korna var yoksa 2 tanemi? kornaya ulşamak zormu biliyormusun?sizdede bu sigarta atma olayı oluyormuydu vay hava biraz ıslaktı bende gişelerde önüme giren otobüse biraz fazla korna çaldım bizim korna gümledi ama herifide otoyol polisine gişe çıkışı şikayet ettim cezayı yedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 26 Ağustos 2007; 23:17:41 >
  • korna sol farın yanındaki siyah plastik ızgaranın hemen arkasında . genelde uzun süre çalmaktan ve sudan arıza yapıyormuş .ben çokkoruyordum ama yinede bozuldu . umarım garantin vardır yoksa fransız olanı 110 mu 140 liramıydı tam hatırlayamıycam ,ama yerli olan 50 - 60 civarıydı . hatta abim lagunanın kini takalım çok da güzel ötüyor demişti 200 küsürmüş lagunanınkisi ....

    yerli diye aldık bu arabaları sözde parçası ucuz olur diye .....
  • 2005-2006 megane II dynamıc arıyorum.Hangi fiyat aralığında bu araç arkadaşlar?
  • BENDE VAR, MEGANE II HB DYNAMİC 2005 22000 KM BENZİNLİ. 25500 SATILIK
  • Valla eğer benzinli ise 25000 civarı sedan, dizel ise km'sine göre 28000'den başlar 32000'e kadar bulursun. AMa 27000 YTL olanların ya km'lri orijinal değildir yada kasalarında boya vardır tercih etme.. Ama tabiki daha ucuza bulursun sonra yapacağın masraflarla iyi bir Megane parasını bulur sana
  • 24000 ytl.Dynamıc sedan 38.000 km.de buldum.Fiyat nasıl?
  • SANKİ 22.000 BİLEMEDİN 23.000 YTL UYGUN GİBİ GELDİ.(CD ÇALAR ve DEVİR MASRAFI 25.000 YTL GEÇER)TEMİZ İSE HAYIRLI OLSUN.
  • Aracı görmeden fiyat söylemek uygun değil bence. Zaten fiyat aralıklarını yazdım, bütün yaz Megane arayan biri olarak şunu söyleyeyim iyi bir arabaya 1 milyar fazla versen için acımaz ama düşük fiyatlı bir arabaya yapacağın masraf içini acıtır ve pişman eder. Oyüzden kasasının ve km'sinin orijinal olup olmadığına dikkat et..
  • o zaman ben bu arabaya 22000-22500 ytl.teklif edeyim.Cd çalar yok.Devir masrafı ne kadar olur?
  • yaklaşık 250-300 arası noter satışı, 75 YTL emniyete giser, 135 YTL de sigortası..
  • 22500 e alsam 23000 e mal olur o zaman.Tavsiye edermisin megane.Bende 2005 focus collection hb.var.Bagajdan ötürü megane sedan almak istiyorum.Focusta olur fakat ghia modeli biraz pahalı.Donanımlı bir araç olsun istiyorum.Megane isteklerimi karşılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.