Şimdi Ara

MEGANE II BÖLÜMÜ (829. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
27.038
Cevap
136
Favori
3.151.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: sencer33

quote:

Orijinalden alıntı: captain_sparrow

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim çok teşekkür ederim zaten şu anda servis geri döndü ve yeni enjektör takmayacağını tamir edileceğini söyledi.sanırım dediğiniz gibi temizlenecek.Bu seferlik bi kazık yedim ama aracı en yakın zamanda satmak isitoyruum.Arabamdan soğuttular beni.Buarada bu 2004 megane 2 1.5 dci dynamique hatchback olan aracımı nasıl kullanmam lazım sürüş ile ilgili kısa bilgiler verirseniz sevinirim.dizel araba olduğu için nelere dikkat etmeliyim?start stoplu araç olunca acaba diyorum bir yanlış mı yapıyorum kullanırken.Her frenlemede debriyaj fren yapıyorum bu arabaya bir zarar verir mi?
    Teşekkürler...

Debriyaj fren zarar vermez. Neden versin ki?
    İlk çalışmada hemen hareket etmeyin, 15-20 saniye rölantide çalıştırıp hareket edin.
    Stop ederken de yine durunca hemen stop etmeyin. 15-20 saniye rölantide çalışsın araç.
    Bu turbonun sağlığı açısından önemli ir husus. Bunlardan başka da mazot aldığınız yerin güvenilir, kaliteli mazot sattığından emin olun.
    Enjektörleri öldüren kötü yakıttır...

Çok teşekkür ederim kardeşim.Bundan sonra bu şekilde dikkatli kullanacağım aracı satana kadar.Piyasası hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar lütfen yardımcı olun ölü bir fiyata satmak istemiyorum aracı hele hele 3500 tl gıbı bır masraftan sonra...bu araç en çok kaç paraya satılır?

Masraf 3500 TL mi çıktı?
    Hani enjektörleri değiştirmeyip temizleyeceklerdi?

Bence 3500 masraf yapıyorsanız o araca biraz binin.
    Çünkü 3500 TL masraf yapsanız da hiç kimse piyasası 23.000 olan araca 26.500 verip almak istemeyecektir.
    En mantıklısı bu masraftan sonra bir müddet binmek.

Kardeş aracı işin açığı 19750 tl ye aldım araçta değişen vardı aldığımda.Değişenler arka sol kapı, arka sol çamurluk ve bagaj kapağının alt kısmı değişmiş ve tabi belki daha nereleri tamir görmüş serviste değişmiş benim bilmedğim kimbilir.Bildiklerim bunlardı binmek için almıştım aracımı fakat böyle skıntılar beni soğuttu arabadan.Yani aracın piyasası nedir bilmiyorum 2004 1.5 dci dynamique HB Megane II Kırmızı renkli araç.23000 TL ise piyasası müthiş ben karla satarım ama tabi fiyatı bu kazalı oluşu falan tabi etkileyecektir.Ama renault servisi 18000-19000 arası veriyorsa bu araca , umudum var yuksek bir fiyata satabileceğimden...Teşekkürler

Kardeş, örnek olarak verdim 23.000'i.
    23.000'e dizel sedanlar alıcı bulur da HB'ler bulur mu bilemem.

Anladım hocam çok teşekkür ederim.Hamdolsun aracımı aldım 3350 tl verdim dünya parça değişen ve işçiliğe.2 gün önce aracı aldım dün yol bilgisayarı ekranındaki yazıalr karışmaya başlamıştı.Bugün bir ara yol bilgisayarı ekranındaki bütün yazılar kayboldu.Zaten bir yere gidiyordum park etttim.1 saat kadar sonra aracımı çalıştırdığımda yazılar gelmişt fakat bir karışma dahi yoktu.Sorun ne olabilir acaba bilgisi olan aynı sorunla karşılaşan varsa payalaşabilirler mi?Çok teşekkür ederim.Onarım ve bakım sonrası ve erzurum gibi bir yerde ahavalarda ısınınca yaktıım 100 km de 7.5 lt den 100 km de 6.5 lt motorine düştü eminim daha da düşecek henüz test kısmı 170 km de.yazın sanırım baya az yakacak.2004 1.5 dci megane II hb kullanıcıları 100 km ortalamalarını paylaşabilirlerse sevinirim.Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: wormik

Arkadaşlar selamlar,

Bende 2003 Megane II Dynamique var. İki gün önce akü değiştirdim, bütün sıfırlamaları yaptım (teyp kodu, camların kademeli inip çıkmasını düzeltmek filan) ama bagaj açılmıyor. Bir arkadaş BSI diye bir şey değiştirmiş 100 liraya çözülmüş. Yukarıda bir yerde anlatmış.

Bilgisayarla baktık, bagaj açma tuşuna basınca aracın beynine (UCH) bagajı aç komutu gidiyor ama bagaj açılmıyor.

Özellikle akü değişimden sonra oldu ve benzer olaylar olmuş. Akü değiştirdikten sonra bagaj açılmaması ne demek ya. Düz mekanik araba almak lazım.

Fikri olan var mı? Ya benzer durumla karşılaşan?ü

Bu arada İngilizce bilen arkadaşlar, şu adreste Megane II'nin bol bol dokümanı var:

http://www.getflat.co.uk/phcdownload/upload/manuals/MEGANE/megane_2/

Eğer bagajda elektronik ve mekanik olarak bir sorun yoksa sizin derdiniz kumandadan kaynaklanıyor. Eğer aracınızı 1. kumandanızla kilitlediniz ve direkt olarak 2. kumandayla açtıysanız bagaj kilitli kalıyor. Tekrar 1. kumandayla kilitleyip açmanız gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schumii

quote:

Arkadaşlar selamlar,

Bende 2003 Megane II Dynamique var. İki gün önce akü değiştirdim, bütün sıfırlamaları yaptım (teyp kodu, camların kademeli inip çıkmasını düzeltmek filan) ama bagaj açılmıyor. Bir arkadaş BSI diye bir şey değiştirmiş 100 liraya çözülmüş. Yukarıda bir yerde anlatmış.

Bilgisayarla baktık, bagaj açma tuşuna basınca aracın beynine (UCH) bagajı aç komutu gidiyor ama bagaj açılmıyor.

Özellikle akü değişimden sonra oldu ve benzer olaylar olmuş. Akü değiştirdikten sonra bagaj açılmaması ne demek ya. Düz mekanik araba almak lazım.

Bu arada İngilizce bilen arkadaşlar, şu adreste Megane II'nin bol bol dokümanı var:

Eğer bagajda elektronik ve mekanik olarak bir sorun yoksa sizin derdiniz kumandadan kaynaklanıyor. Eğer aracınızı 1. kumandanızla kilitlediniz ve direkt olarak 2. kumandayla açtıysanız bagaj kilitli kalıyor. Tekrar 1. kumandayla kilitleyip açmanız gerekiyor.

Merhaba,

Arabanın içindeki merkezi kilit tuşuyla da bagaj açılmıyor. Hep aynı kumandayı kullandım ama dediğiniz şeyi deneyeceğim, teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: fottili

quote:

Orijinalden alıntı: naczet24

Uzun zamandır yol bilgisayarı ve otomatik camlar hafızayı kaybediyordu.Bugun komple araç elektrık kesti.Akünün kablosunu kontrol edince çok gevşek olduğunu gördük.Sıktıktan sonra hiç sorun çıkmadı gün boyunca.İnşallah düzelmiştir.çok sinir bozucu bi arızaydı.Günde 2-3 kere camları tek dokunuşla açılmaya ayarlamak sinirimi bozuyordu...

Bu ara bir zamandır yapmak istediğim ve fırsat bulamadığım aux çıkışını bugun yaptım.Akü başı gevşeyince teyp kodu istedi teybi sökmem gerekti security no ya bakmak için.Kodu hallettim bi program indirdim teybin üzerindeki security no sunu yazınca kodu veriyo.Stereo kabloyu uçlarını açarak teybin içinde anfi katına lehimledik.Sorunsuz çalıştı..Denemek için kristalin olduğu bölgeyi de denedik ses çok boğuk çıkıyo....Aracımız 2005model kasetçalarlı model.Yapmak isteyen olursa daha ayrıntılı anlatırım nasıl yapılacağını....

Aux bağlantısını kasetçalarlı araçta nasıl yaptığınızı biraz daha detaylı anlatırsanız sevinirim.PM attım.

1

MEGANE II BÖLÜMÜ

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fottili

quote:

Uzun zamandır yol bilgisayarı ve otomatik camlar hafızayı kaybediyordu.Bugun komple araç elektrık kesti.Akünün kablosunu kontrol edince çok gevşek olduğunu gördük.Sıktıktan sonra hiç sorun çıkmadı gün boyunca.İnşallah düzelmiştir.çok sinir bozucu bi arızaydı.Günde 2-3 kere camları tek dokunuşla açılmaya ayarlamak sinirimi bozuyordu...

Bu ara bir zamandır yapmak istediğim ve fırsat bulamadığım aux çıkışını bugun yaptım.Akü başı gevşeyince teyp kodu istedi teybi sökmem gerekti security no ya bakmak için.Kodu hallettim bi program indirdim teybin üzerindeki security no sunu yazınca kodu veriyo.Stereo kabloyu uçlarını açarak teybin içinde anfi katına lehimledik.Sorunsuz çalıştı..Denemek için kristalin olduğu bölgeyi de denedik ses çok boğuk çıkıyo....Aracımız 2005model kasetçalarlı model.Yapmak isteyen olursa daha ayrıntılı anlatırım nasıl yapılacağını....

Aux bağlantısını kasetçalarlı araçta nasıl yaptığınızı biraz daha detaylı anlatırsanız sevinirim.PM attım.

1

MEGANE II BÖLÜMÜ

Alıntıları Göster
    2

MEGANE II BÖLÜMÜ

• quote:

2

MEGANE II BÖLÜMÜ

Alıntıları Göster
    3

MEGANE II BÖLÜMÜ

• quote:

3

MEGANE II BÖLÜMÜ

Alıntıları Göster
    Merhaba
    Öncelikle şunu söyleyeyim işlem çok basit az çok lehim yapmayı bilen biri için dakikalık iş.
    Kablo normal hemen her elektronıkçide olan iki ucu stereo kablo.Kablonun bir ucunu kesip uçalrını açıcaksınız.İçinden 3 adet kablo çıkıcak.Siyah kırmızı ve sarı.Bazen siyah kablo yerine çıplak saşe de çıkabilir..Kırmızı ve sarı sağ sol çıkışlar siyah yada çıplak kablo da şase yada eksi uç diyelim.
    Teybi söküp üst kapağını çıkarın.Kaset mekanizmasını 3-4 vidası var söktükten sonra lehimleme işlemine geçiyoruz.lehimlenecek yerleri resimlerde gösterdim ...Sonra kaset mekanizmasını yerine taktıp teybi topladıktan sonra işlem tamam.Kaset modunda çalışıyo Bunun için herhangi bir kaset alıp bandını söküp atıyoruz..Boş kaseti teybe itince aux çıkışı aktif oluyo.Şu an ben sürekli kaset içerde kullanıyorum:SRC tuşu ile radyo ve kaset (yani artık aux) arasında geçiş yaparak kullanıyorum.Ses kalitesi mükemmel..Tek sorun lehimleme ben bilgisayar-elektronik işi yaptığım için bana kolay ama size zor gelebilir..
    Bu işi oto elektrıkçiler 40-50liraya yapıyolar.Tek masraf kablo oda 2-3tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Schumii

quote:

Arkadaşlar selamlar,

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar uzun atraştirmalar sonucu bende aracıma lpg kıt takdırdım ben izmirde oturuyorum izmir gaziemir 6. cı sanayıde tamda benım gıbı manyak birini buldum tam simetrık hastası ve öyle bir işçiliği vardıkı yemın ederım renault fırması fabrıkasında boyle bır işçilik yapılmıyordur mukkemmelın otesınde bır işçiliksabah 9 da aracı bıraktım akşam 6 da bıttı bende süreklı yanında bulundum manıfoltu sokerek sımetrık ve nızamı şekılde delme işlemi yapildi süper işçilik sonucu herhangı problem çıkmadan bıtırdı marka olarak da atikerın yan firmasi olan ve önemli parçalari yanı ecu enjektor ve beynı ıthal . diğer parçalari atikerin üretımı . AKL . marka mukemmel kıt şimdilik çalişmada benzin ve lpg olarak hiç farketmıyor ilerkı zamanlarda yakıt tuketımı olara sonuçlari yıne yazarım

• quote:

Merhaba
    Öncelikle şunu söyleyeyim işlem çok basit az çok lehim yapmayı bilen biri için dakikalık iş.
    Kablo normal hemen her elektronıkçide olan iki ucu stereo kablo.Kablonun bir ucunu kesip uçalrını açıcaksınız.İçinden 3 adet kablo çıkıcak.Siyah kırmızı ve sarı.Bazen siyah kablo yerine çıplak saşe de çıkabilir..Kırmızı ve sarı sağ sol çıkışlar siyah yada çıplak kablo da şase yada eksi uç diyelim.
    Teybi söküp üst kapağını çıkarın.Kaset mekanizmasını 3-4 vidası var söktükten sonra lehimleme işlemine geçiyoruz.lehimlenecek yerleri resimlerde gösterdim ...Sonra kaset mekanizmasını yerine taktıp teybi topladıktan sonra işlem tamam.Kaset modunda çalışıyo Bunun için herhangi bir kaset alıp bandını söküp atıyoruz..Boş kaseti teybe itince aux çıkışı aktif oluyo.Şu an ben sürekli kaset içerde kullanıyorum:SRC tuşu ile radyo ve kaset (yani artık aux) arasında geçiş yaparak kullanıyorum.Ses kalitesi mükemmel..Tek sorun lehimleme ben bilgisayar-elektronik işi yaptığım için bana kolay ama size zor gelebilir..

Paylaşım için teşekkürler .Bir çok arkadaş ve benim için çok yararlı bir paylaşım.Elinize sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: efemertmetin

quote:

Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

merhaba arkadaşlar renaultta bakım yaptırdım bugun motrıo ( yağ elf )

yağ fıltresı
    hava fıltresı
    yağ
    polen fıltresı

rutın bakımlar 170 lira verdım nasıl ?

Aynı bakımı bende yaptırmayı düşünüyorum fiyat gerçekten güzel hemde yağıda elf koydurmuşsunuz.
    Aracınız benzinli dimi?
    Sanayiye götürürsem en az 250 tl tutacak eminim.
    Yağ 120 castrol
    Polen 45
    Yağ filtersi 15
    Hava Filtresi 20
    İşçilikte en az 20 versek
    Hatta ben disk ve balatalarıda değiştireyim motrio parçalar ile ne dersiniz motriodan mennunmusunuz ?

bende ilk kez kullanıyorum.. servıste arkadaşım var onun dedıgıne gore renaul 4 yaş ve üstü araçlarda motrıo yu onerıyormus ve kullanıyorlarmıs.. 380 gıbı bır rakam cıkıyor renaultn kendı orjınal parcalarında fakat bunda 170 verdım.. arada epey fark var.. sımdıye kadar musterılerden bır sıkayet duymadık dedıler... sanayıde boch servıse sordugumda onlarda bu rakamın uzerınde cıkartmıslardı..

bır oncekı bakımıda boch ta yaptırmıstım iyi diye bılıyordum ama polen fıltresını cıkarttıgımızda ınanın bu kadar kalıtesız bır malzeme kullanılamaz.. servısten şaşmamak lazım gıbıme gelıyor ( sımdıye kadar servıslerın hep kazık fıyat uyguladıgı dusuncesınde idim.)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efemertmetin

quote:

merhaba arkadaşlar renaultta bakım yaptırdım bugun motrıo ( yağ elf )

yağ fıltresı
    hava fıltresı
    yağ
    polen fıltresı

rutın bakımlar 170 lira verdım nasıl ?

Aynı bakımı bende yaptırmayı düşünüyorum fiyat gerçekten güzel hemde yağıda elf koydurmuşsunuz.
    Aracınız benzinli dimi?
    Sanayiye götürürsem en az 250 tl tutacak eminim.
    Yağ 120 castrol
    Polen 45
    Yağ filtersi 15
    Hava Filtresi 20
    İşçilikte en az 20 versek
    Hatta ben disk ve balatalarıda değiştireyim motrio parçalar ile ne dersiniz motriodan mennunmusunuz ?

bende ilk kez kullanıyorum.. servıste arkadaşım var onun dedıgıne gore renaul 4 yaş ve üstü araçlarda motrıo yu onerıyormus ve kullanıyorlarmıs.. 380 gıbı bır rakam cıkıyor renaultn kendı orjınal parcalarında fakat bunda 170 verdım.. arada epey fark var.. sımdıye kadar musterılerden bır sıkayet duymadık dedıler... sanayıde boch servıse sordugumda onlarda bu rakamın uzerınde cıkartmıslardı..

bır oncekı bakımıda boch ta yaptırmıstım iyi diye bılıyordum ama polen fıltresını cıkarttıgımızda ınanın bu kadar kalıtesız bır malzeme kullanılamaz.. servısten şaşmamak lazım gıbıme gelıyor ( sımdıye kadar servıslerın hep kazık fıyat uyguladıgı dusuncesınde idim.)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba. İki tane sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.
    1'si aracımda aküyü değiştirdikten sonra mesela camlar açık şekilde stop ettim ve uzaktan kumanda dan iki kere peş peşe bastığımda sağ ön ve arka cam kapanmıyor. Diğerleri kapanıyor. Nasıl düzeltebilirim.
    2.'si de aracım günde bir kere marşa bastığımda gaz vermeden önce tırrrrr diye ses geliyor sonra gaza yüklenince geçiyor. Bunun nedeni ne olabilir. Birisi marş kolu bırakmıyor dedi ama sizlerede sormak istedim.
    Birde arkadaşlar dün ve bugün stop lambası ile akü şarj cihazı bir kere yandı söndü. Kitapçıkta aşırı şarj yada yetersiz şarj diyor ama nereye göstermem gerekir. Saygılarımla...

• quote:

Merhaba

bravo !
    Ben beceremem komple zarar veririm
    Elektrikçiler yapıyorsa bir sormakta fayda var..
    Tuner lismiydi teyp ??
    okadar araba yapmışlar bi mantar teyp takmışlar arkadaş

soundcloud.com/beykoz
    AKARYAKIT EYLEMİNE DESTEK OL, ARTIK YetER !

• quote:

Orijinalden alıntı: stuka

hocam bu yavuz arkadaşın tam nicki ne? bir sürü yavuzlu nick var,eger fiyatı uygunsa bizde yaptıralım ya

Alıntıları Göster
    Selam arkadaşlar, 2006 megane 2 hb vites geçişleri güzel değil, katur kutur geçiyor, hiç yumuşak değil bunu nasıl çözebilirim ?

Orijinalden alıntı: emirdag2675

Arkadaşlar merhaba. İki tane sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.
    1'si aracımda aküyü değiştirdikten sonra mesela camlar açık şekilde stop ettim ve uzaktan kumanda dan iki kere peş peşe bastığımda sağ ön ve arka cam kapanmıyor. Diğerleri kapanıyor. Nasıl düzeltebilirim.
    2.'si de aracım günde bir kere marşa bastığımda gaz vermeden önce tırrrrr diye ses geliyor sonra gaza yüklenince geçiyor. Bunun nedeni ne olabilir. Birisi marş kolu bırakmıyor dedi ama sizlerede sormak istedim.
    Birde arkadaşlar dün ve bugün stop lambası ile akü şarj cihazı bir kere yandı söndü. Kitapçıkta aşırı şarj yada yetersiz şarj diyor ama nereye göstermem gerekir. Saygılarımla...

1.Akü değiştiği için camların tek tuş ile kapanma özelliği devreden çıkmış herhalde.Cam kaldırma tuşuna basarak camı en yukarı kaldırın ve kapandıktan sonrada 5-6 sn kadar basılı tutmaya devam edin.Bu işlemi tüm camlar için uygulayın.Süper kilitlemede Düzelecektir sanırım

2.Dediğiniz tırrr sesi özellikle ilk çalışmadamı yapıyor ? Eğer tahmin ettiğim gibi egzantrik açı kaydırıcı problemi ise araç ilk çalıştırmada adeta traktör gibi çalışır.Zamanla ilk marşda almaz olur ikinci marşda çalışır genelde.

3.Aküyü aldığınız yere yada oto elektrikçiye götürüp akü seviyesini bir ölçtürmenizde fayda var

• quote:

Orijinalden alıntı: mavifatih

Selam arkadaşlar, 2006 megane 2 hb vites geçişleri güzel değil, katur kutur geçiyor, hiç yumuşak değil bunu nasıl çözebilirim ?

Vites geçişleri oldukça kemikli serttir Megane ların.Bende alışmada zorlanmıştım.Fakat bu söylediğimi vitesler geçmede zorlanıyor yada eski toroslar gibi sesli geçiyor olarak anlamayın.Bu derece problem varsa şanzıman yağını vs kontrol etmekte fayda var yada katkı maddesi ile destekleyebilirsiniz şanzımanı.

Orijinalden alıntı: keremege

quote:

Orijinalden alıntı: mavifatih

Vites geçişleri oldukça kemikli serttir Megane ların.Bende alışmada zorlanmıştım.Fakat bu söylediğimi vitesler geçmede zorlanıyor yada eski toroslar gibi sesli geçiyor olarak anlamayın.Bu derece problem varsa şanzıman yağını vs kontrol etmekte fayda var yada katkı maddesi ile destekleyebilirsiniz şanzımanı.

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar megane 2 lpgde benzin ibresinin düşmesi hakında çözümü bulan arkadaşlar varmı lütfen yorum olarak deyıl gerçekten çözümü bulan arkadaşlar yazarsa memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: uzayli53

selam arkadaşlar megane 2 lpgde benzin ibresinin düşmesi hakında çözümü bulan arkadaşlar varmı lütfen yorum olarak deyıl gerçekten çözümü bulan arkadaşlar yazarsa memnun olurum

ben o sorun için modül sordum gazı taktırken
    usta takarız ama arıza lambası yanabilir dedi ara sıra
    bende vazgeçtim

Orijinalden alıntı: Beykozz

quote:

Merhaba

bravo !
    Tuner lismiydi teyp ??

evet üzerinde tuner list yazan kasetçalarlı bir teyp

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beykozz

quote:

Merhaba

bravo !
    Tuner lismiydi teyp ??

evet üzerinde tuner list yazan kasetçalarlı bir teyp

Alıntıları Göster
    Selam arkadşlar geçen akşam aracımı test modunda bir çalıştırayım dedim normal bir şekilde çalıştı silcek kolundaki düğmeye basılı tutarak sonrasında starta basıyoduk değilmi? Daha önce hiç çalıştırmadım aracı alalı 2-3 hafta oldu zaten. Birde test modunda çalıştırmak mezceazi değil araç gerçekten normaşl bir şekilde çalışıyor dimi? İlk olarak nerden test moduna geçtiğini anlarım birde açıkça anlatırsanız memnun olurum arkadşlar teşekkür ederim.

respects

• quote:

Merhaba

Arkadaşım çok yardımcı oldun.Dün teybi söküp bir arkadaşımla dediğin şekilde lehim yaptık , acaba olacak mı derken sonuç olumlu oldu. Öncelikle ses kalitesi track cd kadar olmasa da çok yakın , yani ayırt edilemeyecek kadar iyi.Daha önce FM transmitter denemiştim onla kıyaslanmayacak kadar iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim ,kesinlikle cızırtı yapmıyor , net bir ses veriyor.Bir özelliği de girişe uygun telefon varsa hoparlörlere ses veriyor.Sanki bluetooth kullanır gibi.Benim araçta CD changer da var , fakat track cd çaldığı için sıklıkla cd çekmek zorunda kalıyordum artık gerek kalmadı.Hem cd changer hemde aux çıkışını kullanabiliyorum . Çok yararlı bir paylaşım olduğunu düşünüyorum.Tekrar teşekkür ederim.Uygulamayı yapacak arkadaşlara da kesinlikle tavsiye ederim.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.