Şimdi Ara

MEGANE II BÖLÜMÜ (1090. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.038
Cevap
136
Favori
3.151.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Giriş
  • 2004 megan 2 dynamic aracımda direksiyonu dönüşlerde sağa çok kırdığımda her seferinde çok zayıf "tık" diye bir ses geliyor.Ne olduğunu anlayamadık.benzer sorunlar yaşayan varmı
    Benzer sorun bende 2000 devirde giderken oluyordu kesinti şeklinde.Bizim araçlarda bilindigi üzere gaz teli yok.Gaz pedalının içi tozdan dolayı temassızlık olmuş.Açıp temizlendigini okumuştum burda.
  • muratcolak55 kullanıcısına yanıt
    Aırbeg ışıgı yanıyormu?
    Ses hep aynımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LENCER

Aırbeg ışıgı yanıyormu?
    Ses hep aynımı?

airbag ışını zaaten hiç söndüremedik..üç yıldır kolyuğun altındaki soketten dolayı yanıyor.
    Bu ses yeni çiktı bir iki aydır..hep aynı ses ve hep sağa dönünce tık ediyor
    Muhtemelen aırbeg sargısını kavrayan bir parça var o ses yapıyordur.Saga dönerken çıtırtı şeklinde sürekli sanırım.Clip cihazına baglatın direksiyon aırbeg saglammı ona baktırın.Burdan yola çıkın.Yada anlıyorsanız az çok direksiyonu çıkarıp aırbeg uçlarını söküp direnç baglayın lamba sönecekmi deneyin.Size yardımcı olmaya çalışırım.
  • balzevuv B kullanıcısına yanıt
    kabloyu gösteren bir şema bulamadım. Mantiken tavandan gidiyordur ama sökmek eziyet sigortası motor bölümünde ama öncemi sonramı onu bilmiyorum geriye sadece düğmesi ne röle bağlamak kalıyor . En güzelide aydınlatmasına bağlamak çünkü en garantisi o gibi geldi düğme bas çek modunda geri bildirim lambadan geliyor.
  • İyi Geceler Arkadaşlar. Geçen gün Ford Mondeo ya bindim 2005- 2006 dizel 6 vites vs önemli değil, önemli olan araçta ön cam ısıtma bulunması ok dikkatli bakınca teller görünüyor ama ankara gölbaşı buzlanmasında 10 sn cam açması çok hoşuma gitti. şimdi soruma gelirsek bağlantı falan sorun değil megane için üretilmiş böyle bir cam duyan varmı ? varsa nereden alınır. verilen paraya değermi. Teşekkürler
  • balzevuv B kullanıcısına yanıt
    her halde en meraklıda ikimiz hepi topu 3 bilemedin 5 kablo çekilir bir bulsak yerlerini aklıma gelen sonuçta bizim gaz potansiyometre biraz uğraşılsa bir devre üretilebilir fazlaca güvenikle yani gerilimi yada kumandaı debriyaja , frene ne bilim kolay ulaşabilir her yere bağla sonrasında pedalın başı sonu belli bir dirençte ayarla hatta elektronik pot yap falan filan iş uzuyorda dur ben biraz araştırayım bakalım direk gaz pedalı üzerinden yapabilirmiyiz diye.
  • tamerozgor kullanıcısına yanıt
    Yaaa ben baya taktim bu isi :) arastiralim da bulalim yapalim hiz sabitlemeyi kafa kafaya verelim biz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://forum.donanimhaber.com/m_6890275/mpage_148/tm.htm
  • _____________________________
    nereye gittiğini bilmiyorsan hangi yoldan gideceğinin önemi yok

• Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Yuhh, bu ne ya saka mi ? :D

2009 da arkadaşın biri yapmış eklemiş.

http://forum.donanimhaber.com/m_6890275/mpage_148/tm.htm

Zor gözüküyor. Airbag çıktıktan sonrasını anlayamadım :)

Bende CC var 2 defa kondaktör söktüm topladım.Arkadaş CC kondaktör,CC aırbeg alınarak ve serviste CC yazılımı aktif yapılarak oldugunu eklemiş.

Direksiyon altındaki konnektorden gelen iki kabloyu direksiyon konnektörüne bağlıyoruz galiba. Ondan sonraki tuşlara giden soket işini anlamadım 9 no lu fotodaki yani.

Orijinalden alıntı: disasterx

quote:

Bende CC var 2 defa kondaktör söktüm topladım.Arkadaş CC kondaktör,CC aırbeg alınarak ve serviste CC yazılımı aktif yapılarak oldugunu eklemiş.

Direksiyon altındaki konnektorden gelen iki kabloyu direksiyon konnektörüne bağlıyoruz galiba. Ondan sonraki tuşlara giden soket işini anlamadım 9 no lu fotodaki yani.

Oradaki iki kablo parelel yani 4 lü çıkış yapıp butona 2 li girmiş.İşin ilginç tarafı araç CC de giderken aynı kablodan hızlanıyor yada devreden çıkarıyorsunuz.Sanırım tuşların içinde direnç var beyin derincin omajına göre algılayıp + - yada R 0 yapıyor.

• colsuwin C kullanıcısına yanıt
    benimde ilk tepkim o oldu
    Ben Sadece Benim
    Pmkdemir
    Bir Ara Uğraşılıp Janjanlı Bir İmza Yapılacaktır!
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    baktım ama altın kaplamayıda göremedim :)
  • LENCER L kullanıcısına yanıt
    forumda vardı teyp kumandasını cc yapmak iş tamamen direçlerle yapılıyor zaten meganın multiplex di galiba ana ağ safi dirençlerle çalışıyor.

Aslında müdahale ile bir üst aşamaya geçer belki araç (bakınız uçan araba :) ) ama kitapçıkta yasak ve riskli yazıyor es kaza abs beyni falan saçmalar sonra sı malum

ama ben airbag lambasını direçle söndürdüm sargı bozuk yenisi alana kadar gözüm görmesin bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerozgor -- 5 Şubat 2014; 2:03:48 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.