Şimdi Ara

MEGANE II BÖLÜMÜ (414. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
27.038
Cevap
136
Favori
3.151.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Giriş

Megane 2 için Aux ve Line in

http://www.meganeforum.net/forum1/showthread.php?t=1737

Orijinalden alıntı: Opt

Alttan sıkmak için arabanın kaldırılması ya da altına girmek gerekiyor değil mi=)

@^Biotech^ nerden almıştın spreyi?

ben hepsiburda'dan aldim, pahali modelleri vardi ancak 8 TL olanini tercih ettim. kutunun ustunde yazanlari uygularim ve gercekten de sogutma performansi artti. direk ustun hava ufleyen yerlerden iceri sıkılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gate35 -- 8 Ağustos 2009; 22:43:50 >
  • bende onu soruyorum işte bu aralar genelde yüksek vites düşük devirle gittiğimi
    fark ettim acaba yanlış bir şeymi yapıyorum diye içime kurt düştü...
  • n95master , banada bu konuda var gibi geliyordu ama dh nin araması bazen tam sonuçları getiremiyor sanki.Yabancı bir forumda farkettim bende o girişi. Elde yapılabiliyor mu o? Köpükle falan olur gibi.

Motor üst kapak çoğu donanımda yok=) Hatta kaputun altında örtü gibi bişey olması lazım unuttum adını o da yok.
  • aux girişi aslında cd changer için soket var o sokete sen girek stereo jack tan gelen 3 ucu takıyorsun soket hazır ve boş zaten cd changer yoksa takıp bant ile güzelce sararsan bişi olmaz yada hafiften silikonlarsan. Evet bende karter korumanın plastik olduğunuda duymuştum Allah'tan benim aracınki metal . Yurt dışında 1,9 dizel 2,0 dizel 130 ve 150 bg olan motorlu megane lar varken bizde 1,5 megane ile yardırıyoz adamlar en ekonomik çözüm için en ucuz parçaya sahip olan modeli çekiyolar :)
    megan II de tampon sökülünce görülen aracın direksiyon tarafında (solunda), radyatöre geçme bir kutu var.ne işe yaradığını bilen varmıdır?iki tane lastik pabuç tutuyor bu kutuyu.geçen tamponu çarptığımda düştü.yerine oturttum ama ne işe yarıyor anlamadım.
  • http://www.canoto.net/img/urun/pdf/bakim.pdf bu dosyayı indirip kayıd edin arkadaşlar bir otobus ,kamyon ve binek araçların klima sistemi hakkında bilgi ve temizleme şekillerini anlatıyor. Biotech bi oku derim çunku aracının kalarüfer tesisatındna girilip temizlik yapılmaz motor a zarar veriri diyor pervane motoruna bi oku derim yani en yi temizlik türü alt tahliyeden girme ve ön tampondaki ızgaradan sıvı sıkıp tazdikli su ile temizlik yapmak radyotore ;)
  • Benim araç 2006 Megane II sedan 1.5 dci expression. Bende fabrika çıkışı motor üzerindeki plastik kapak vardı. Yalnız girintilerinden birini kırdığım için tekrar almak zorunda kaldım. Yanlış hatırlamıyorsam 200 tl idi.Üstelik ben kırık olanı yapıştırıp bir süre kullanmıştım. İlk sorduğumda 185 tl fiat vermişlerdi.Yaklaşık bir yıl sonra 200 tlye aldım. Praçlar geçekten pahalı. Bendeki plastik jant kapaklarının tanesi de seviste 25 tl.

Airbag ikaz ışığı ve ''Airbagi kontrol et'' yazısı bende 3. defa çıktı. İlk iki seferde servise gittim. Çoğunuzun bildiği gibi sürücü koltuğunun altındaki kablolar gevşemiş, ondan yanmış. Geçen gün yine yandı. Sürücü koltuğunun altındaki sokettle oynayınca söndü. Zaten ilk çalıştırmada yanıyor. Şimdi benim sorum şu:Ben koltuk altındaki kablolarla oyanayarak ışığı söndürdüm. Yani servise gidip bilgisyara bağlatmadım. Arabayı çalıştırdığımda olması gerektiği gibi hava yastığı ışığı yanıyor ve sönüyor. Yanık kalmıyor ve uyarı vermiyor. Bu şekilde kullanmamın bir sakıncası var mı? Yani hava yastığı devrede mi? Yoksa devre dışı mı? Bilgisayara bağlatıp hata kaydını sildirmek şart mı?

• Koltuk altındaki soket sanıyorum şu ana kadar 4 kere temahas sıkıntısı yaratmış maksat ekrandan o ikazı söndürmek değil demekki biraz sert koltuk ileri geri çekme hareketinde gevşeme yapıp temahas etmiyor. Önemli olan şu Allah göstermesin olurda bir kaza olursa o sıra temahas etmezse patlamaz demektir bence sokteleri aç birbirne geçen bakır yuzeyi daralt öyle tak yerine birdaha ne ışık yansın nede can güvenliğinden ödün ver.

Orijinalden alıntı: n95master

http://www.canoto.net/img/urun/pdf/bakim.pdf bu dosyayı indirip kayıd edin arkadaşlar bir otobus ,kamyon ve binek araçların klima sistemi hakkında bilgi ve temizleme şekillerini anlatıyor. Biotech bi oku derim çunku aracının kalarüfer tesisatındna girilip temizlik yapılmaz motor a zarar veriri diyor pervane motoruna bi oku derim yani en yi temizlik türü alt tahliyeden girme ve ön tampondaki ızgaradan sıvı sıkıp tazdikli su ile temizlik yapmak radyotore ;)

evet haklisin, ancak sıktım coktan

• quote:

Orijinalden alıntı: gugula

2009 megane 2 exception 1.5 dci aracımın motor üzerindeki plastik kapak bulunmuyor. Sonradan temin eden var mı fiyatı nedir? teşekkürler.

Yuhhh Be Kaput kaucuk İzaloasyonundan sonra koruma Kapagınıda /plastiginide mi calmıslar ... hadi benzinlide daha önce calmsılardıda dizlede calınanı daha ilk kez duyuyuorum ... ayryetten o plastigi calan plastiğin oturacagı cubuklarıda calmıstır büyük ihtimal

quote:

Orijinalden alıntı: n95master

aux girişi aslında cd changer için soket var o sokete sen girek stereo jack tan gelen 3 ucu takıyorsun soket hazır ve boş zaten cd changer yoksa takıp bant ile güzelce sararsan bişi olmaz yada hafiften silikonlarsan. Evet bende karter korumanın plastik olduğunuda duymuştum Allah'tan benim aracınki metal . Yurt dışında 1,9 dizel 2,0 dizel 130 ve 150 bg olan motorlu megane lar varken bizde 1,5 megane ile yardırıyoz adamlar en ekonomik çözüm için en ucuz parçaya sahip olan modeli çekiyolar :)

Evet Bende gecen gördüm 1.9dci Yazıyodu megane 2 sedanın KApısında içimden gecrmedim deil bizim 1.5ler böle gidiyorsa 1.9 dci nasıl giderdiye ... artık 1.9dci da hız ibresi tur atıyodur

• Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.
    200 tl gercekten kapak için oldukça pahalı bir rakam. bilmem değermi...
    Araçtan baya bir şeyler çalıp götürmüşler. Ayıpladım doğrusu... Sen git trink dünya para ver karşılığında bir yığın hırsızlıklarla karşılaş. Hakkımı helal etmiyorum RENAULT a....
    kaputun altındaki keçe, bağaj kapağının alt döşemesi, kapılardaki ışıklar motorun üzerindeki kapağı saymıyorum artık.... dahada nelerle karşılaşacağım merak ediyorum.... Eminimde vardır ...

Bu arada araca takılan " motorsiklet" kornasınıda gecen gün değiştirdim. Koca arabadan "biiib" diye korna sesi gelmesi de ayrı komedi. Trafikte pek korna çalmasamda nadirde olsa kornaya basınca utanıyordum vallahi... Aractan elektrik bantı büyüklüğünde bir korna çıktı Oda ayrı bir komedi...
    Bakalım daha neler göreceğiz 2009 modellerde...

• O motorsiklet kornası dediğin şu an orjinal benim arabanın kornasıda nezle olmuştu bir ara sıfır aldım orjinal olsun diye o kornadan taktırdım sesi güçlü ama. Birdahaki sefere ferrari kornası taktıracağım 2 çıkışlı :) 35tl olandan ;)
  • arkadaslar bi süredir tatildeydim, tatilde başıma gelenleri yazmak istedim. bi aksam sağ cam krikosunda camı tutan plastikler kırıldı sanırım cam düştü aşagı kalkmadı uzun bi ugrastan sonra elimle kaldırabildim tatil boyuncada acmadım dün sanayide yaptırdım tamire 60 lira verdim 30 da işçilik 90 a patladı. forumda bi ara yazılmıstı bu cam krikosu plastikleri bi yerde satılıyor diye aradım ama bulamadım bilen varmı acaba? dönüş yolunda da bi kedi ezdim sol far gitti xenonun beyni hasar gördü sanırım ama kediden mi yoksa durup dururkenmi arızalandı bilmiyorum. bide sol koltugun altındaki airbag kablolarından birisi kopmus onuda bağlattım sanayide baya iş cıkardı bana araba nerdeyse ucurumdan yuvarlayacaktım o kadar sinirlendirdi
    2004 megane sedan 1.6 dynamic 83.000km metalik gri Aldesa sıralı tüp sistemli
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.