Şimdi Ara

MEGANE II BÖLÜMÜ (545. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.038
Cevap
136
Favori
3.151.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: skypowernet

quote:

Orijinalden alıntı: wolfemre

Arkadaşlar elinde megan2 kullanma kılavuzu olan varmı 2004 model için nette aradım bulamadım bi türlü

buyur arkadaşım bende sormuştum ama sonra buldum

uploaded.to
    uploaded.net
    http://uploaded.to/?id=k2k3az

Çok teşekkür ederim daha bulamamıştım arayıp duruyodum saol

• arkadaşlar megane 2 cd changeri bir türlü sökemiyorum bilen yada linki var mı, teyp kolay çıktı ama cd changer çıkmıyor lütfen bilen bir şey yazsın

Orijinalden alıntı: Schumii

Orijinalden alıntı: Forever79

Orijinalden alıntı: Forever79

Benim klimadan pek memnun değilim arkadaşlar. Gazını daha 1 ay önce tamamladılar.
    Bu tip bi sorunu olan var mı ?

Ben de klimadan memnun değilim. Gazını ve polen filtresini henüz 2 hafta önce değiştirttim. Arabada özellikle düşük hızlarla giderken sıcaklık artıyor. 2 kere servise götürdüm normal soğutuyor dediler, hatta oradaki eleman içiniz rahat etsin beyefendi diye bilgisayara bağladı. 3. kere götürmeye artık utanıyorum. Şaşırdım napacağımı...

Al işte.
    Bu sorunuda kronik sorunlar listesine ekleyebiliriz bence.
    Haftaya servise götürücem. Polen filtresini değiştiricem. Soğutma değerlerinide ölçtürmeye çalışıcam veya kendim ölçücem. Buradan gelişmeleri bildiririm.

Servise götürdükten sonra bize de haber verirsen çok memnun oluruz.

Orijinalden alıntı: yozen35

arkadaşlar klima sorununu bende fark ettim araba giderken daha iyi soğutuyor durduğun zaman soğutması en az %30 azalıyor,benim arabamda öyle ama ben onu pek kafaya takmadım...

Evet özellikle dur kalklarda çok düşüyor performans. Gerçi havalarda çok sıcak gidiyor. Ama geçenlerde hyundai getz sürdüm içeriyi buz yapıyordu. Anlam veremedim doğrusu...

Evet arkadaşlar klima olayına bende taktım, servis+iyi bir klimacıya götürdüm sonuç hüsran..Arıza yok, tek sorun klima yetersiz..Ne yaparsanız yapın iyi soğutmuyor..Klimada hyundai+toyota+honda iyiler..

• Arkadaşlar şehirdışına çıkmam sebebiyle aracımı 6 gün kadar hiç kullanmadım, en son kullanımımda yol bilgisayarında yağ değişimi süresi 4900 küsür km lerdeydi. Aracı çalıştırdım ve yağ değişimi gerekli yazısıyla karşılaştım bir anlam veremedim nedir acaba bunun sebebi?

Orijinalden alıntı: zizimi

Arkadaşlar şehirdışına çıkmam sebebiyle aracımı 6 gün kadar hiç kullanmadım, en son kullanımımda yol bilgisayarında yağ değişimi süresi 4900 küsür km lerdeydi. Aracı çalıştırdım ve yağ değişimi gerekli yazısıyla karşılaştım bir anlam veremedim nedir acaba bunun sebebi?

yağ değişimi ya 15.000 km de ya da yılda bir yapılmalıdır yağ değiştireli 1 sene olmuştur uyarı verir aracınızın motorunun uzun ömürlü olmasını istiyorsanız yağını değiştirmenizi öneririm çünkü yağ hava şartlarından etkileniyor ve yapısı bozuluyor

Orijinalden alıntı: sararmen

arkadaşlar megane 2 cd changeri bir türlü sökemiyorum bilen yada linki var mı, teyp kolay çıktı ama cd changer çıkmıyor lütfen bilen bir şey yazsın

Kenarlardaki ufak boşluklara kürdan gibi birşeyler sok ve öyle çıkar.

quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

quote:

Orijinalden alıntı: zizimi

Arkadaşlar şehirdışına çıkmam sebebiyle aracımı 6 gün kadar hiç kullanmadım, en son kullanımımda yol bilgisayarında yağ değişimi süresi 4900 küsür km lerdeydi. Aracı çalıştırdım ve yağ değişimi gerekli yazısıyla karşılaştım bir anlam veremedim nedir acaba bunun sebebi?

yağ değişimi ya 15.000 km de ya da yılda bir yapılmalıdır yağ değiştireli 1 sene olmuştur uyarı verir aracınızın motorunun uzun ömürlü olmasını istiyorsanız yağını değiştirmenizi öneririm çünkü yağ hava şartlarından etkileniyor ve yapısı bozuluyor

• Arkadaşlar benim radyoyla ilgili bir sorum olacak. Şimdi radyoda manuel arama yaptığımızda örneğin 89.3'te bir kanal çekiyorsa, bir sonraki kanala manuel olarak atlattığımızda 89.5'e geçiyor. Aradaki 89.4e geçme imkanım var mıdır? Ben de iphone FM transmitter var, aracımın radyosunda telefonumu konumlandırmak istiyorum. Ama kanallara otomatik atladığından boş frekans bulamıyorum. Bunu yapabilme şansım var mıdır acaba?
  • Arkadaşlar 2004 model megane II HB dynamic cam tavanlı aracımı bu gün aldım. ateş kırmızısı renginde ve 95.000 kmde. sanırım bundan sonra bu topigin userlerinden biri olucam.. araçta ilk izlenim olarak 3 arıza tespit ettim. birincisi iç ve dış kapı kollarınını kaplamalarının soyulmuş olduğunu gördüm..bunun yaygın bir sorun olduğunu öğrendim ve mais şikayet maili attım. markanın arkasında durucaklarmı görücez..

ikinci olarak elektrikli katlanır aynaların sağ taraftakinin çalışmadığını gördüm, ne katlanıyor ne de konumu değişiyor.. moturu bozuktur belki bilemiycem.bunun değişimi çok masraf çıkartırmı

3 cü olarak araçta 6 lı cd changer var. gelgelelim içine cd sokmaya çalıştım almadı. radyo çalışırken yaptım bunu eski aracımda radyoaçık olsun olmasın cd taktım mı hemen alır okurdu acaba başkabir ayarımı var yoksa bu da bozukmu

Arkadaşlar 2004 model megane II HB dynamic cam tavanlı aracımı bu gün aldım. ateş kırmızısı renginde ve 95.000 kmde. sanırım bundan sonra bu topigin userlerinden biri olucam.. araçta ilk izlenim olarak 3 arıza tespit ettim. birincisi iç ve dış kapı kollarınını kaplamalarının soyulmuş olduğunu gördüm..bunun yaygın bir sorun olduğunu öğrendim ve mais şikayet maili attım. markanın arkasında durucaklarmı görücez..

ikinci olarak elektrikli katlanır aynaların sağ taraftakinin çalışmadığını gördüm, ne katlanıyor ne de konumu değişiyor.. moturu bozuktur belki bilemiycem.bunun değişimi çok masraf çıkartırmı

3 cü olarak araçta 6 lı cd changer var. gelgelelim içine cd sokmaya çalıştım almadı. radyo çalışırken yaptım bunu eski aracımda radyoaçık olsun olmasın cd taktım mı hemen alır okurdu acaba başkabir ayarımı var yoksa bu da bozukmu

Cd changer doluysa cd almaz.Bunuda kırmızı ışıkların yanıp yanmadığına bakarak anlayabilirisiniz.Radyo açıkken cd koymaya çalışsanız bile cd konumuna otomatik olarak geçer. Cd koymak istiyorsanız load tuşuna basıp boş olan sıradaki (kırmızı işığın yanmadığı)tuşa basın bekleyin, zaten ekranda uyarı çıkar .Çıkarmak içinse eject tuşuna basıp aynı işlemi yapmanız yeterli.Katlanır ayna biraz pahalı olabilir.Sadece elektirikli olan aynayı ise çıkma olarak ucuza temin edebilirisiniz.Yinede anlayan bir ustaya söktürüp baktırmanız bence daha doğru olur belki soket felan yerinden çıkmıştır.Basit bir şey olabilir.Diğer sorun ise ortak şikayetlerden mailinize olumlu cevap gelme ihtimali yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fottili -- 20 Temmuz 2010; 20:25:25 >

• quote:

Arkadaşlar 2004 model megane II HB dynamic cam tavanlı aracımı bu gün aldım. ateş kırmızısı renginde ve 95.000 kmde. sanırım bundan sonra bu topigin userlerinden biri olucam.. araçta ilk izlenim olarak 3 arıza tespit ettim. birincisi iç ve dış kapı kollarınını kaplamalarının soyulmuş olduğunu gördüm..bunun yaygın bir sorun olduğunu öğrendim ve mais şikayet maili attım. markanın arkasında durucaklarmı görücez..

Kapı kollarıyla ilgili maili hangi adrese attınız acaba, burada yazmanız mümkün mü?

• MEGANE II İÇ KAPI KOLU SOYULANLAR KULÜBÜ
    http://forum.donanimhaber.com/m_21247058/tm.htm

www.renault.com.tr
    Bize Ulaşın | Renault Türkiye İletişim Bilgileri
    http://www.renault.com.tr/forms/contact?formType=13&ref=site

Arkadaşlar benim radyoyla ilgili bir sorum olacak. Şimdi radyoda manuel arama yaptığımızda örneğin 89.3'te bir kanal çekiyorsa, bir sonraki kanala manuel olarak atlattığımızda 89.5'e geçiyor. Aradaki 89.4e geçme imkanım var mıdır? Ben de iphone FM transmitter var, aracımın radyosunda telefonumu konumlandırmak istiyorum. Ama kanallara otomatik atladığından boş frekans bulamıyorum. Bunu yapabilme şansım var mıdır acaba?

Benim sorun arada kaynamasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schumii -- 20 Temmuz 2010; 22:40:19 >

quote:

Arkadaşlar benim radyoyla ilgili bir sorum olacak. Şimdi radyoda manuel arama yaptığımızda örneğin 89.3'te bir kanal çekiyorsa, bir sonraki kanala manuel olarak atlattığımızda 89.5'e geçiyor. Aradaki 89.4e geçme imkanım var mıdır? Ben de iphone FM transmitter var, aracımın radyosunda telefonumu konumlandırmak istiyorum. Ama kanallara otomatik atladığından boş frekans bulamıyorum. Bunu yapabilme şansım var mıdır acaba?

O kanalda fm transmitter açık olarak dururuken kanal araması yapın.
    2. seçenekte radyo ayarlarından tuneyi dynamicten manuele alın ya da tersini.

• quote:

katlanır aynalar hatırladıgım kadarıyla 200 lira civarında teki bi zamanlar servise sormustum meraktan ama sıfırını almayada cok gerek olan bi parca değil cıkmacılardan sağlam bi tane alıp takabilirsiniz eger bozulmussa, belkide elektriksel bi problem vardır bi kontrol ettirin elektrikciye cünkü servis direk değiştirelim der

• quote:

Orijinalden alıntı: PrintScreen73

su her iki taraftada var. ancak sol tarafta daha çok. tabandaki süngerler tamamen emmiş. kutuyu süngerle çektirip tamamen kuruluyorum. arabayı akşam hafif öne meyilli olarak bıraktığımda sabah kutunun içi yine su dolu oluyor. bende sizin gibi düşündüm kurutabilirim diye. ancak bir haftadır süngerle arabanın içinde su çekiyorum. hala var. aslında hiç söktüresim yok döşemeyi. ama servisde bu işi daha öncede yaptıklarını. başka türlü kurumasının imkansız olduğunu , daha sonra arabanın içinde koku yapacağını söylediler.

quote:

Orijinalden alıntı: selimiye

Benim aracımda geçen sene, şoför tarafındaki (tabandaki) eşya koyma gözü ıslanıyordu. Silecekleri falan söktüm, yağmur giderlerine baktım, açıktı. Eşya gözünün altında tıpa gibi bişiler var oraya silikon çektim.

Bu sene baktım yine eşya gözü ıslak, Daha önce servislik yapmış şimdi özel servis olan yere gittim. 1 gün arabayı orada bıraktım. Sol taraftaki taban süngerini değiştirdiler ve klima tahliyesinin tıkalı olduğunu söylediler, işlem bitti ve 180 TL verdim. 2 sefer yağmur yağdı, şimdilik ıslaklık yok.

17 Şubatta yukarıdaki açıklamayı yazmıştım. Bendeki ıslaklık yağmurdan sonra belirgin oluyordu, Sorun çözüldü.

• quote:

Orijinalden alıntı: chevymel1

quote:

katlanır aynalar hatırladıgım kadarıyla 200 lira civarında teki bi zamanlar servise sormustum meraktan ama sıfırını almayada cok gerek olan bi parca değil cıkmacılardan sağlam bi tane alıp takabilirsiniz eger bozulmussa, belkide elektriksel bi problem vardır bi kontrol ettirin elektrikciye cünkü servis direk değiştirelim der

haklısınız aracı yeni aldım ayna şu an elzem değil. ön taraftan takır tukur sesler geliyodu. baktırdık gerçi satıcı de söylemişti.. ön amartisörlerden biri patlamış ikisini birden değişmek gerek dediler ayırca iki tana rot mili de değişmesi gerekiyormuş

130 TL bir çift ön amörtisör
    40 TL bir çift rot mili
    20 TL rot balans ayarı
    100 TL işçilik
    ilk günden çıkan masraflar şimdilik bu, ayrıca yukarıda yazdığım gibi sağ ayna çalışmıyor ve cd changer bozuk sanırım içine CD almmıyor, onlarada baktırmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Opt

quote:

quote:

O kanalda fm transmitter açık olarak dururuken kanal araması yapın.
    2. seçenekte radyo ayarlarından tuneyi dynamicten manuele alın ya da tersini.

Cevap yazmışsın kardeş sağolasın, ben de öğleden sonra kurcalarken buldum. Radyo açıkken SRC tuşuna basılı tutuyoruz 3-4saniye sonra bir menü açılıyor. Ordan hıza duyarlı radyo, manuel tarafama ve birkaç ayar daha geliyor. Sorunu da halletmiş oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: sencer33

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1414

bebek koltuğu için çocuğun biri 2- diğeri 6 yaşında arkaaya 2 koltuk attıkmı artık kimseyi almayız arabaya yermi kaldı.... link veren olursa sevinirim tamda sıkışık anda bir sürü para...

6 yaşındaki çocuğa gerek var mı?
    1,35 cm boyunu geçmiş olmalı 6 yaşında.

Çocuk kavramına bayağı bir uzağız galiba
    İsveç falan olsa bir şey diyemem de Türkiye'de 6 yaşında ve 135 cm. boyunda çocuğu çok zor bulursunuz. 6 yaşın ortalaması 115 cm falandır.

135 cm boy 9-10 yaş için uygundur. Biraz ufak tefekleri de kapsasın diye de kanun 12 yaş diyor.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.