Şimdi Ara

MEGANE II BÖLÜMÜ (1091. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.038
Cevap
136
Favori
3.151.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Giriş
    bide taksit imkanı var 1 sene öde galii :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LENCER

quote:

Orijinalden alıntı: disasterx

quote:

Orijinalden alıntı: LENCER

Bende CC var 2 defa kondaktör söktüm topladım.Arkadaş CC kondaktör,CC aırbeg alınarak ve serviste CC yazılımı aktif yapılarak oldugunu eklemiş.

Direksiyon altındaki konnektorden gelen iki kabloyu direksiyon konnektörüne bağlıyoruz galiba. Ondan sonraki tuşlara giden soket işini anlamadım 9 no lu fotodaki yani.

Oradaki iki kablo parelel yani 4 lü çıkış yapıp butona 2 li girmiş.İşin ilginç tarafı araç CC de giderken aynı kablodan hızlanıyor yada devreden çıkarıyorsunuz.Sanırım tuşların içinde direnç var beyin derincin omajına göre algılayıp + - yada R 0 yapıyor.

Şimdi anladım ilginçmiş. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tamerozgor

bunu biliyorum bu tesisat olan biz olmayana hat çekmeye uğraşıyoruz :)

Bende açıp bakmadım soket varmı diye, araç bende değil bi haftadır. :) Varsa parçayı alıp yapacağım ama ses kumandasından ama direksiyon düğmelerini alıpta.

Acaba cc tek tuşla olmazmı?
    Mesela 90 la gidiyoruz düğmeye basınca 90da kalsın, bidaha basınca yada frene gaza basınca çıksın devreden.

google da arama yapmama rağmen türkçe kullanma kılavuzu bulamadım. Bildiğiniz link varsa payalaşabilir misiniz?
  • Arkadaşlar 2010 model megan 2 sedan 1.6 privilege 30 bin km deri koltuk sizce kaça gider ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meteora

Arkadaşlar bende geçen hafta megane 2 2010 model araç alarak aranıza katıldım. Sizlerden ricam megane 2 için pdf formatında bir kullanma kılavuzu mevcut mu?

google da arama yapmama rağmen türkçe kullanma kılavuzu bulamadım. Bildiğiniz link varsa payalaşabilir misiniz?

Hayırlı olsun öncelikle.İstediğiniz dosya linkte...

http://yadi.sk/d/yI6lI5FSHTH8s

Orijinalden alıntı: nazo21

quote:

Orijinalden alıntı: Meteora

Arkadaşlar bende geçen hafta megane 2 2010 model araç alarak aranıza katıldım. Sizlerden ricam megane 2 için pdf formatında bir kullanma kılavuzu mevcut mu?

Hayırlı olsun öncelikle.İstediğiniz dosya linkte...

http://yadi.sk/d/yI6lI5FSHTH8s

Çok teşekkür ederim saolun

• 2005 model arabamı sokakta dolaşırken habire kumandadan açma tuşuna basarak bulabilirmiyim ? :D bulursam çok güzel olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: golden_jordan

2005 model arabamı sokakta dolaşırken habire kumandadan açma tuşuna basarak bulabilirmiyim ? :D bulursam çok güzel olur

Nasıl ya?
    Kumandanın pili iyiyse 20 metre kadar uzaktan falan açıyor kapıları ama

Orijinalden alıntı: Sezer Cinoglu

Arkadaşlar merhaba.

Dün akşam yakıt almak için benzinliğe girdim. Yakıt atıldı marşa basıyorum kıt sesi geliyor araba çalışacakmış gibi kontak herşey açılıyor fakat araba start almıyor ? Ben de mecbur vurdurarak çalıştırdım sabahda çalışmadı araba.. acaba neden olabilir ?

akü bitmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

quote:

Arkadaşlar merhaba.

Dün akşam yakıt almak için benzinliğe girdim. Yakıt atıldı marşa basıyorum kıt sesi geliyor araba çalışacakmış gibi kontak herşey açılıyor fakat araba start almıyor ? Ben de mecbur vurdurarak çalıştırdım sabahda çalışmadı araba.. acaba neden olabilir ?

akü bitmis

Hocam tüm elektirik aksamı çalışan aracın aküsü bitermi :) Marş motorunun kömürleri bitmiş. yaptırdım bugun 60 TL'ye

o kadar açıklamaya daha fazla cevap beklenemez... akü bittiği zamanda aynı tepkileri verecektir.ilk marş anında fazla akım çekildiğinden ona gücü yetmez diğer aksamlar çalışır tabiki

• Aynalri elektrikliye cevirince ayna ayarlama kolundan kalan bos yerlere de tweetleri de takinca guzel oldu :)
     MEGANE II BÖLÜMÜ MEGANE II BÖLÜMÜ

• Ön camları arkadakiler gibi kilitlemenin bir yolu varmı arkadaşlar. Benim küçük veledin yüzüne donuyoruz arabanın içinde.

• Arkadaşlar merhaba, 2010 model megane 2 exception aracımın uzaktan kumandası arada sırada tutukluk yapıyordu ama bu durumu ilk başlarda çok önemsemedim. Fakat son günlerde bu tutukluluk aşırı biçimde arttı. Bunun nedeni ne olabilir acaba?

Yardımcı olursanız sevinirim.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.