Şimdi Ara

MEGANE II BÖLÜMÜ (1092. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.038
Cevap
136
Favori
3.151.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Giriş
  • Yedek anahtarda yapmıyorsa anahtarda arıza vardır. İkisindede durum aynıysa aracı bi bilene göstermek gerekir.

İki gün önce benim araç start'a bastığımda marş basıyor ama araba çalışmadı bi türlü deviri 500dd nin üstüne çıkarmadı üçüncü basışta çalıştı gaz kesince stop edicekmiş gibi devir düşüyordu biraz gazladım düzeldi. Sanırım kaptor arıza çıkaracak benimde. 2 gündür normal çalışıyor.

Orijinalden alıntı: balzevuv

Aynalri elektrikliye cevirince ayna ayarlama kolundan kalan bos yerlere de tweetleri de takinca guzel oldu :)
     MEGANE II BÖLÜMÜ MEGANE II BÖLÜMÜ

Aynaları nasıl elektrikli yaptığın hakkında kısaca bilgi verebilirmisin?

• En iyisi aracı bi elektrikçiye götürmek galiba.
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bysmtnc

arkadaşlar megane 2lerin ısıtması nasıl kapanıyor.ac ye basınca klima acılıyor.kapalıyken çiçek gibi olan tuşlara basarak hızı arttırıp azaltabiliyoruz.ama tamamen nasıl kapatıp açıyoruz.

Yonca biçimli tuşlardan soldaki hız azaltma olan kapatma görevini görüyor zaten, fanı bir kademe açtığınızda lcd ekranda yonca içinde gözükür. Hız azaltmaya basılı tutarsanız kademe kademe kapanacaktır. AC tuşu klimayı devreye sokar, ısıtma amaçlı kullanılmaz.. Kırmızı ve mavi tuşlar sıcak ve soğuk ayarıdır 15 - 27 derece aralığında çalışır.
  • Geçen hafta muayeneye gittim Istanbul haraccı ya. Xenon lar yüzünde ağır kusurlu saydılar. Beyınlı Xenon lar sokturdum h7 leri taktım. Far ayarında yaptırdım. Bu gün tekrar gittim far ayarı yanlış dıye hafif kusurlu geçtim. Sımdı ben bu farı ayarlayan adamamı sovuyum muayanedekı arkadaşamı. Çıkma Xenon ıstıyen olursa satabılırım ama ampulü bırı beyazlamıs elektrikçi ömrü azalmış bunun zaten dedi ama beyinler sağlam..

ATAM İZİNDEYİZ BİZDE FENERLİYİZ.
  • arkadaşlar vites topuzunu değiştirmek istiyorum ama servise gittim 240 tl dediler internetten bej megane 2 vites topuzu bulabileceğim bir yer yokmu şöyle bi ilan buldum ama birebir orjinali gibi gelmedi ne dersiniz ?http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-megane-2-vites-topuzu-bej-153211446/detay/

95 000 km de direksiyonun bana bakan tarafı simsiyah oldu

bunu boyamak falan mümkünmüdür
    bu işi yapan yerler varmıdır

Acer aspıre 5920G cor2duo 2.1ghz 4gb ddr2 160gb hdd 1024mb nıvıdıa geforce

Palio speedgear 1.2 16v EL
    Megane 3 1.5dci Expession plus
  • quote:

Orijinalden alıntı: naczet24

Fazlasıyla aşınmış bej deri direksiyon simidi için ne yapılabilir arkadaşlar..
    benim direksiyon berbat oldu

95 000 km de direksiyonun bana bakan tarafı simsiyah oldu

bunu boyamak falan mümkünmüdür
    bu işi yapan yerler varmıdır

Benim Scenic'de 150 binde ama bej direksiyon yeni yeni soyulmaya başladı.Birazda kullanımla alakalı bir durum.Youtube'de boyayanları gördüm sıfır ayarında oluyor.Ama Türkiye'de yapan yer var mı bilmiyorum.
  • benimde direksiyon kutusu değişecekmiş. servisi aradım 630 tl fiyat verdi. dışardan orjinal hema buldum 230 liraya hafta içi gelecek serviste değiştirecem.

dynamic sedan almayı düşünüyorum.2004-2006 modelleri arasında büyük farklılıklar var mıdır? Sanayiciler vs. uzak durun diyor ama araba benim çok hoşuma gidiyor.Aldığımda beni çok üzer mi?

Ayrıca bakıyorum ilanlara 2006 megana 30 bin civarı paralar isteniyor. Piyasası tam olarak nedir? 24.000-25.000'ne İyi bir dynamic sedan bulunabilir mi?

Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim :)

Orijinalden alıntı: NosTaLgiA59

İyi günler. Megan 2 yi en iyi kullananları bilir. Yakın zamanda megan 2 almayı düşünüyorum ve sizlerin yorumlarınızı merak ediyorum.

dynamic sedan almayı düşünüyorum.2004-2006 modelleri arasında büyük farklılıklar var mıdır? Sanayiciler vs. uzak durun diyor ama araba benim çok hoşuma gidiyor.Aldığımda beni çok üzer mi?

Ayrıca bakıyorum ilanlara 2006 megana 30 bin civarı paralar isteniyor. Piyasası tam olarak nedir? 24.000-25.000'ne İyi bir dynamic sedan bulunabilir mi?

Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim :)

Servis yada özel expertiz yaptırın.Ekranda herhangi bir uyarı ışıgı var mı ona dikkat edin.Mutlaka km bilgilerini araştırın tüvtürk kayıtları vs.1-3 parça boyalı olan 2005 Lpgli dinamic alınabilir 25000 tl.Pm attm size.

• Renault Müşteri hizmetlerinden talep ettiğim basılı kılavuz yerine bana bir cd içinde gönderdiği kılavuzu sizinle paylaşmak istedim.
    Megane HB Faz II Kullanım Kitabı pdf
    Pmkdemir
    Bir Ara Uğraşılıp Janjanlı Bir İmza Yapılacaktır!
  • iki ayna elektrikli alınır teki 130-200 arası çok para varsa katlamalı alınır teki 300 400 civarı, düğme normal 20 - 30 katlamalıyı bilmiyorum ,bulursan min. 5 damar 1 bilemedin 0,75 mm2 kablo 7 -8 metre rahat takılıyım dersen 10 m alınır. en önemlisi ya soketleri bul zor arkadaşa 20 tl demişer galiba olmazsa min 5 max 9 kabloyu sağ aynaya min 5 max 7 sol aylaya 30 40 cm lehimlenir

aynaların bu kapaklar çekip çıkartılır içerde vida var bir tane onu çıkart çıkıyor ayna mandalı tutan yer biraz zor ama oda çıkıyor

ayna montajı basit yine tek vida çıkan süngerleri geri koymayı unutma.

sağdan sol kapıya en kolayı torpidoyu , orta konsolu , direksyon altını sök sadece ayna ise 5, ayna ısıtıcı 7, yok yarın öbür gün nereye bağlanacağını bulurum dersen ısı sensörü ile 9 kabloyu çek. düğmeyide sol kolcağa yerleştir tık oturuyor kabloları bağla .

ben tembellik edip elektriği bulduğum bir sigortadan bağladım. eğer yapmaya nietin varsa arkadaşlarda bende yardımcı olurum detaylarda

• Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    değil yüzeği bir garip böyle pürüzsüz değil eski oyuncaklar gibi pütürlü ama zamanla düzleşiyor . vitesleri gösteren yer bildiğin bakalit çok çabuk gidiyor rengi
  • Galle kullanıcısına yanıt
    durum ve sonuçtan haberdar edermisiniz. bendede aynı sorun var gibi birde elektrik destekli değilmi.
  • balzevuv B kullanıcısına yanıt
    notaya yada sağdan üsttekine basılı tut menü çıkıyor af diye başlar aşağı tuşuşla aşağı in öncde sağ sol sonra ön arka ayarı olması gerekiyor kurcala bulursun
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.