Şimdi Ara

megane dcı mı yoksa toyota corolla d4d mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
0
Favori
4.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bi otomobil almam lazım tercihimi corolla dizelmi yoksa megane 80 likmi alsam iyi olur?lütfen yorumlarınızı bekliyorum.40 milyarı geçmemesi lazım çünkü krediyle alacağım.eski arabam 93 corolla

• kesin bir bilgim yok ama duyduğuma göre toyata nın d4d dizeli türkiyedeki kalitesiz yakıtlara uyum sağlayamamıyor bunu bir araştır derim..
  • kalite ve yakıt ekonomisi hangisinin daha iyi? 1.4 corolla kasayı kaldırıyormu acaba?
  • kardeş bu konu çok tartışıldı bi arama yaptırsan ilgili herşeyi bulursun bn olsam 80 lik privelege megane alırdım çünkü bnce sorunsuzluk hariç herşeyde corolladan bi adım önde tek eksiği esp
  • benim oyum toyota'yamegane iyi hoş arabada toyota gibi bir seçenek karşısında bence şansı yok.karar benim megane diyenlerede saygı duyarım.
  • bence corolla
    hem corollanın kasası meganenınkine göre daha yeni
    hemde toyota
  • 40 milyarın varsa corolla derim.Zaten içine binip şöyle bi arabayı süzdüğünde kararını hemen verirsin.Meganın 40 milyarı hakettiğini düşünmüyorum.Ayrıca meganın yüzü artık çok eskidi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    Honda Civic mi Toyota corolla mı?
    21 yıl önce açıldı
    Hyundai İ30 mu Opel Astra mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • toyota derim yol tutuş ve direksiyon tepkilerei megane den dah başarılı
  • bence de corolla en azından herkesin altında yok
  • bencede toyota corolla
  • toyota corolla derim
    1.4 turbodiesel 90 hp.
    üstelik daha yeni kasa değiştirdi.
  • Toyota kasası yeni değişti, oldukçada kaliteli araçlar. 1.4 lt 90 hp dizel motoru var. Meganenin 80 hp motoruyla kıyaslayınca başabaş güç anlamına geliyor. Ama megane kasayı yenileyecek (bu yıl içinde bekleniyor). Bir yanda Toyota kalitesi, imajı, bir yanda çok satan megane. Ben corollayı alın derim. Buna alternatif olarakta meganenin 80 hp olanm modeli değilde 100 hp olan modeli derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

bence de corolla en azından herkesin altında yok

artık megane ın çok satmasını kıskananların yeni tesellisi
    hocam bn megane al dedim ama hangisinin tipini begeniyorsan onu al ikiside sni üzmez güzel araçlar

• Megane ikinci makyajınıda gördü ve bence artık yüzü oldukça yaşlandı. Yakın zamada kasayı yenilerler diye tahmin ediyorum. Toyota ise çok daha güncel bir araç 1.4 D4D 90PS 200Nm torka sahip motoruyla gayet başarılı bir araç. Toyota Corolla diyorum.
  • megane expresson plus paketlisi ( yani bayagı bi donanımlısı) 38.800 dü hemde 100HP.
    corolla nın en ucuzu 38.500. onda da arka camlar otomatik değil kiralık araba sınıfında.
    ikiside çok güzel zevk sana kalmış. işin içine Focus u alsaydın kesinlikle Focus derdim.
  • valla eski arabam toyota olunca vergiden dolayı araç almam gerekiyor.corolla daha ağır basıyor demekki.
  • Corolla
  • Megan dinamik araca sahiptim. Corolla ile test sürüşü yaptım. abartmak gibi olmasın corollanın yolda akışı ve sessizliği E serisi (eski kasa) gibiydi. Corolla yani.
  • Arkadaş kusura bakma da ben bu soruya pek anlam veremedim.
    Yıllarca corolla kullanmış bir insan gidip
    asla renault almaz
    buraya da böyle soru yazmaz???

Çok ilginç.........
  • corolla tabiki...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.