Şimdi Ara

Megane 4 izlenimim. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2017 megane sedan edc dizel sahibi olarak şikayetim farlar pek aydınlatmıyordu.Söktüm baktım.Kısa farla uzun farın ampulu aynı.Yer değiştirdim.Biraz yukarı kaldırdım.Biraz düzeldi.Bunun dışında oturma pozisyonunu sevmiyorum.edc şanzıman yazılım yüklendi düzeldi geçişler pürüzsüz.6 vitesli şanzıman 7 oranlı olmalıydı.Araca 100 den sonra motor sesi geliyor çünkü vites yetmiyor devir yükseliyor.Yol tutuşu pek güven vermiyor.Yeni lastik aldım epey düzeldi ancak araç karakter olarak yumuşak süspansiyonlu.Bu da ben de rahatsızlık oluşturdu.Yakıtı gayet güzel.Bakım aralığı 20 bin km.Servisler gayet ilgili.Müzik çaları radyosu kötü,bluetooth teyp açılmadan çalışmıyor, telefonla rehberden birini arama görüşme ızdırap.Yol bilgisayarında teyp ile ilgili hiç bir bilgi yok.
  • bende 1.6 joy var 17 model lpgli parasına göre iyi araç beklenti ne anlamıyorum yerli üretim araçtan en kral rakibi egea o çokmu iyi allah aşkına meganın kasasi şasesi egeayı 2 ye böler eminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane 5 ne zaman çıktı ya. Benim duyduğum sadece 2 şey var; fluence a göre yakıtı birazcık fazla ve meşhur trim sesleri

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

Yağ çubuğunu çekmedim. Daha ikinci bakım yapılacak
    Silecekler auto da hep. Stop edince hiç ortada kalmadı. Denk mi gelmedi acaba
    Eletronik el freni düğmesine basmıyoruz. P ye alınca otomatik çekiyor.
    Ön camları açıp kaparken hiç ses gelmiyor. Hatta çift katmanlı kadife yalıtım olduğu görülüyor. Ses yalıtımı gayet iyi.

Edc vites kolu gaza basıp bırakma ile hiç oynamıyor
    Lastik basınç sensörleri ayrı ayrı 2.2 olarak gösteriyor. Hiç arıza vermedi. Arıza nasıl veriyor? Bir kere lastiğin biri inmişti basınç 1.8 e düştü lastiği yaptırıp tekrar kalibre ettim.

Araç 2017 1.2 tce edc icon 25000 km de. Gayet memnunum

Alıntıları Göster
    Emimim öyledir.

• echomaniac E kullanıcısına yanıt
    Egea üretim kalitesi olarak daha iyi bi araç. Evet daha sade, basit ama daha tok. Megane gibi basit can sıkan kronik sorunları, trim zayıflıkları yok. Daha dayanıklı, uzun ömürlü izlenimi veriyor. Yollarda şirkette gördüğüm, kullandığım meagne'lar bu izlenimi olusturdu. Tek farı patlak, bagaj kapağı veya kapıları tam oturmamış çok megane gördüm. Bunlar basit gibi geliyor ama imaji kötü etkiliyor.

İçine binince megane daha iyi hissettirir evet, hele icon paket joya göre farklı bi kulvarda, daha özenilmiş yer yer daha kaliteli iç mekanı var, orası ayrı ama mevzu yukarda bahsettiğim gibi.

Şasi olarak bi farkları yok megane yetişkin koruması 88 puan, egea 82. Egea'nın çocuk koruma çuvallaması emniyet kemeri sargı mekanizması ile ilgili bi mevzuydu sanırm, tam hatırlamıyorum, sonuç olarak şasi ile ilgili değil.

Yalıtım ve konfor olarak da yerli egea hb/sw megane sedana göre daha iyi, megane sedan=egea sedan bu konuda.

Sonuç olarak ikisi de bu ülkenin kralı

• '' Özellikle megane 5'lerin sağ farlarına dikkat edin, hep patlak.''

Doğru bir tespit.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Benim silecekte ortada kaldı. Aldığımdan beri lastik sensörü, lütfen bekleyin diyor öyle kalıyor. Sizin ki hb mi?
    Evet benim araç hb konuda şikayetlerin hiç birisi yok. Hatta kaputu çift amortisörlü sedanlarda kancalı ise hb ve sedan arasında baya farklar var demektir

• Megane 1.6 Joy Sedan LPG 'li 0 aldım 2017de. 2.5 sene binip sattım. Arabanın bazı eksikleri vardı kabul ama o motorla piyasada gayet uygun bir paraya satılıyordu. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Motor sesi almasını sevmiyordum onun dışında güzel araçtı gerçekten. Yol tutuşunun da iyi olduğunu düşünüyorum. Müzik sisteminde dosyaları liste şeklinde görebiliyorsunuz hocam. Geri tuşuna basmanız gerekiyordu galiba. Ya da ona benzer bir tuş. Liste şeklinde görülebildiğine eminim siz keşfedememişsiniz.
    Ayrıca egea kıyaslaması yapılmış yukarıda defalarca. Egea ile bu aracı kıyaslamak Megane'ye hakarettir. Şirkette 2 ay egea kullandım ( aynı zaman zarfında megane'ye de biniyordum ). Meganenin verdiği güvenin yarısını egea veremiyordu. Şirkette ford courier de vardı ve net şekilde daha güvenli hissettiriyordu. Egea kadar hissiz ikinci bir araca daha binmedim.
    Hayırlı günler.
  • quote:

Bak bende banlandım. Hadi konuşun ceza almaz diyenler. Kendi de banlanmış, ne yaptı acep

Alıntıları Göster
    kutsal vw yi eleştirdim
    nedense vw cilere hiç bir şey olmadı,eleştirenlere çat çat çat
    https://forum.donanimhaber.com/makyajli-passat-alinir-mi--142873127-7#143013385
    onder46 ben ptolomeo 3 kişi aynı anda ban yedik.
    ayrıca eminim ki tepki görmesen o banı yemeyecektin
    adaletsizlik bitirmiş burayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 26 Nisan 2020; 18:15:51 >

• oquzdag O kullanıcısına yanıt
    Hb fransa da üretiliyor. Bir önceki modelde de öyle idi. Biz burada sedandan bahsediyoruz.

• Stones kullanıcısına yanıt
    Ben sedan icon dizel otomatik kullanıyorum,hiçbir sıkıntı yaşamadım.
    Bana sıkıntı çıkartmayan araba en iyi arabadır.
    Malzeme kalitesi,donanımı,yakıtı sürdüğüm en iyi araba.
    Daha önce hepsi sıfır alınmış focus, astra,QQ kullandım.

• quote:

Hb fransa da üretiliyor. Bir önceki modelde de öyle idi. Biz burada sedandan bahsediyoruz.
    Megane 4 hb ispanyada üretiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Egea üretim kalitesi olarak daha iyi bi araç. Evet daha sade, basit ama daha tok. Megane gibi basit can sıkan kronik sorunları, trim zayıflıkları yok. Daha dayanıklı, uzun ömürlü izlenimi veriyor. Yollarda şirkette gördüğüm, kullandığım meagne'lar bu izlenimi olusturdu. Tek farı patlak, bagaj kapağı veya kapıları tam oturmamış çok megane gördüm. Bunlar basit gibi geliyor ama imaji kötü etkiliyor.

İçine binince megane daha iyi hissettirir evet, hele icon paket joya göre farklı bi kulvarda, daha özenilmiş yer yer daha kaliteli iç mekanı var, orası ayrı ama mevzu yukarda bahsettiğim gibi.

Şasi olarak bi farkları yok megane yetişkin koruması 88 puan, egea 82. Egea'nın çocuk koruma çuvallaması emniyet kemeri sargı mekanizması ile ilgili bi mevzuydu sanırm, tam hatırlamıyorum, sonuç olarak şasi ile ilgili değil.

Yalıtım ve konfor olarak da yerli egea hb/sw megane sedana göre daha iyi, megane sedan=egea sedan bu konuda.

Sonuç olarak ikisi de bu ülkenin kralı
    megane ikame araç olarak bir hafta kullandım, egea da şimdiki şirket aracım. megane her bakımdan daha iyi. egea'dan zayıf bir yönünü göremedim. ha megane kaliteli mi? değil, hiç beğenmem kalitesini ancak yine de egea'dan iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

megane ikame araç olarak bir hafta kullandım, egea da şimdiki şirket aracım. megane her bakımdan daha iyi. egea'dan zayıf bir yönünü göremedim. ha megane kaliteli mi? değil, hiç beğenmem kalitesini ancak yine de egea'dan iyi.

Alıntıları Göster
    İç mekanda malzeme bazında daha iyi dedim zaten, mecbur olacak daha pahalı bi araba

Egea'nın kaliteli olduğu kısım üretim, işçilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

kutsal vw yi eleştirdim
    nedense vw cilere hiç bir şey olmadı,eleştirenlere çat çat çat
    https://forum.donanimhaber.com/makyajli-passat-alinir-mi--142873127-7#143013385
    onder46 ben ptolomeo 3 kişi aynı anda ban yedik.
    ayrıca eminim ki tepki görmesen o banı yemeyecektin
    adaletsizlik bitirmiş burayı

Alıntıları Göster
    Galiba haklısınız. Vw kullanan birisi bana düt düt, hadi yanla vb. saçma sapan şeyler yazıyordu:) çocuk musun dedim diye ban yedim. Karşı taraf benden sonra da aynı şekilde devam ediyor. Bazen rastlıyorum herkesle aynı konuşuyor ve konuştuğu herkes hemen hemen ban yiyor:) iki gün önce birisinin 1.5 182 bg Civic aracına teneke diyordu:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraycan -- 29 Nisan 2020; 17:33:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: boraycan

Galiba haklısınız. Vw kullanan birisi bana düt düt, hadi yanla vb. saçma sapan şeyler yazıyordu:) çocuk musun dedim diye ban yedim. Karşı taraf benden sonra da aynı şekilde devam ediyor. Bazen rastlıyorum herkesle aynı konuşuyor ve konuştuğu herkes hemen hemen ban yiyor:) iki gün önce birisinin 1.5 182 bg Civic aracına teneke diyordu:))

Alıntıları Göster
    böyle burası hacı abi neyse ki sallamiyom face grubu var nasılsa

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

İç mekanda malzeme bazında daha iyi dedim zaten, mecbur olacak daha pahalı bi araba

Egea'nın kaliteli olduğu kısım üretim, işçilik.

Alıntıları Göster
    egeanın işçiliğimi daha iyi tofaşta çalışıyorum 10 yıldır yapma hocam gözünü sevem 😀

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.