Şimdi Ara

Megane 4 izlenimim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de geçen clio 21 i test etmek için bayiye gittim test aracımız daha gelmedi dedi eleman nasıl olur araç çıkalı 3 ay oldu dedim kızdım çıktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav aramızda 3ün 5in lafı mı olur

• 2017 Megane 4 Icon sahibiydik. Bu yazdıklarınızı okudum da, acaba sizi megane 5 diye kandırıp farklı bir araç mı verdiler ? Hayır f10 5 serisine de binmiş biri olarak, bu yazdıklarınızı ne kadar ciddiye alacağıma emin olamadım. Bence siz o aracı servise götürün, pejo reklamında gibi belgi megane 1 i kaplayıp megane 5 yapmışlardır 😂😂

• Geleceğe dönüş: Megane 5
  • Hocam ben de yeni kasa 308 bekliyorum. Onu da bir inceler misiniz? Hiç bir yerde bulamadım. Bayiler 1 yıldan gelmez diyor ama siz ulaşabilirsiniz gibi geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknsysl

2017 Megane 4 Icon sahibiydik. Bu yazdıklarınızı okudum da, acaba sizi megane 5 diye kandırıp farklı bir araç mı verdiler ? Hayır f10 5 serisine de binmiş biri olarak, bu yazdıklarınızı ne kadar ciddiye alacağıma emin olamadım. Bence siz o aracı servise götürün, pejo reklamında gibi belgi megane 1 i kaplayıp megane 5 yapmışlardır 😂😂
    Ben de 2017 model manuel 1.6 joy sahibi oldum. En fazla 4 ay tahammül edebildim. Dış tasarım harika, yakışıklı. Buna aldanıp almıştım ama malzeme kaliyesini görünce soğudum. Sattım. Keşke satmasaymışım. 1 sene önce 74500 sattım. Şimdi 110, 120 bin lira istiyorlar. Bekleseymiş çok kâr edecekmişim.

• @Moueson nerelerdesiniz

• Konu sahibi pimi çekmiş gitmiş millette birbirine düşmüş

• Hocam C9 A6 incelemesi de bekliyorum sizden. Çok merak ettiğim bir araç.
  • Megane 4 tür o 5 olsa duramazsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalet sürücü 33

Ben de 2017 model manuel 1.6 joy sahibi oldum. En fazla 4 ay tahammül edebildim. Dış tasarım harika, yakışıklı. Buna aldanıp almıştım ama malzeme kaliyesini görünce soğudum. Sattım. Keşke satmasaymışım. 1 sene önce 74500 sattım. Şimdi 110, 120 bin lira istiyorlar. Bekleseymiş çok kâr edecekmişim.

Alıntıları Göster
    Fluence ye göre malzeme kalitesi gerçekten düşük. İki aracı yan yana koyunca gerçekten anlamıştım bunu. Sanayi de kime sorsam da aynısını demişti. Ama tasarımı güzel gerçekten.

• Hahahahaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Daha bindiği arabanın ne olduğunu bilmeyen birinin eleştirileri ne kadar ciddiye alınabilir ki
    Sağol ya, bir sen zeki çıktın bu forumda, sabah uykusuz halimle yazmışım yanlışlıkla. Ama bir tek sen fark ettin zeki çocukmuşsun.

• murmuro M kullanıcısına yanıt
    Senin yaşın kadar araç kullanmışımdır ben. Kendini komik duruma düşürmüşsün. Allah mantık, akıl vermiş kullanın diye.

Araç gerek düz yolda, gerekse yokuş aşağı giderken, vites 3'e atmıyor, aaa evet sahi devir deniliyordu dimi ona? Yaw sen çok zeki bir çocuk çıktın, harcanıyorsun burada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gbness

O zaman niye satın aldınız hala kullanmaya devam ediyorsunuz onu çözemedim ben bu kadar kötüyse satın, dizel ve otomatik ne bekliyorsununuzki Galiba beklentiniz baya fazlaydı alırken Volvo S60 diyorsunuz o araba baya kaliteli bir araba BMWden yada Mercedesden Renaulta geçtiniz galiba
    Bmw'de, Mercedes'te bindim. Son aracımı dükkana yatırımdan dolayı satıp bunu aldım. Daha düşük model de alabilirdim, yani büyük beklentiler üzerine almadım aracı. Sadece araçtaki izlenimi anlatıyorum.

• frknsysl F kullanıcısına yanıt
    Yoldaki megan araçların sağ farına dikkat verin bundan sonra göreceksiniz. Start stop sorunlu mu araştırın derim.

• murmuro M kullanıcısına yanıt
    Ben yaşının küçük olduğundan bahsettim. Ama sen bana hakaret ettin, işte fark burada. Daha fazla muhabbetine gerek yok şikayet edildin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.