Şimdi Ara

Megane 4 için lastik seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
18.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Megan 4 sedan üzerinde 205-55-16 ölçüsünde lastik ile geliyor ama kapidaki etikette 205-60-16 ölçüsü de yazıyor.
    1. İki ölçü arasında yüzde 3 ten fazla fark var normalde tavsiye edilmez ama fabrika bunu etiket ile tavsiye etmiş olmuyor mu?
    2. Megan 4 de RFT ( patlasada gidebilen) lastik kullanabilir miyiz ? Kullanan var mi?
    Megane 4 için lastik seçimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorum yok mu hiç

• 205 60 16 fluence de kullanılıyor neden basıldı bilmiyorum ama basıldıysa kullanılabilir demektir.
    205 60 16 lastikler daha pahalı alırsanız daha konforlu olur daha büyük olacağa için görüntü olarak biraz daha iyi olabilir ama yol tutuş kaybınız olur ve gösterge biraz yanılır onu renault clip den ayarlarsınız sıkıntılı birşey değil.

rf lastik bmw lerde kullanılıyor çok sesli ve sert diye biliyorum pek tavsiye edilmiyor karar sizin.

marka olarak hankook için iyi deniyor.
  • Aracım Pirelli p7 225/50/17 run flat lastik var. Süspansiyonlar bu baracta yumuşak olduğu için benimde çok konfor takıntıgin olmadığı için sorun etmedim. Taban artınca şuan aracın yol tutuşu muazzam oldu. Lastiklerde araçta baya kendini gösterdi. Benim ölçü pahalı olduğu için bu tabanı uyguna bulunca aldım. Sizin 16 ölçüsü piyasa lastiği olduğu için ucuzdur. Lassa'nim çok güzel sessiz bir lastiği var impentus revo2+ mi ne olması lazım onu tavsiye ederim veya a kumho'nun yeni serilerini alabilirsiniz. Michelin üstünde gelenler çok hassas lastikler hemen yanakları yariliyor küçük darbelerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batkent -- 8 Eylül 2018; 10:2:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

205 60 16 fluence de kullanılıyor neden basıldı bilmiyorum ama basıldıysa kullanılabilir demektir.
    205 60 16 lastikler daha pahalı alırsanız daha konforlu olur daha büyük olacağa için görüntü olarak biraz daha iyi olabilir ama yol tutuş kaybınız olur ve gösterge biraz yanılır onu renault clip den ayarlarsınız sıkıntılı birşey değil.

rf lastik bmw lerde kullanılıyor çok sesli ve sert diye biliyorum pek tavsiye edilmiyor karar sizin.

marka olarak hankook için iyi deniyor.
    Megane 3 aracımda 205 60 16 lastikleri söktüm ve hankok 205 55 16 aldım kullanıyorum. Lastiklerden memnunum.

Bir ayrıntı dikkatimi çekti. Benim hız göstergem ile navigasyonun hız göstergesinde %10 gibi bir sapma var araç 116-118 gösterirken navigasyon 110 km gösteriyor bu lastikten mi kaynaklı acaba yoksa navigasyonun algılamasındsn mı merak ettim.

• adem_2c kullanıcısına yanıt
    Ben de 4,5 yıldır Megane 3`te aynı şekilde(GoodYear) kullanıyorum.Serviste yeni lastiklere göre hız göstergesini kalibre ettirmiştim, yine de navigasyon ile arada 4 km. fark var.
  • Yukarıda da söylendiği gibi 60 yanak daha konforlu olur ve ülkemiz yollarında aracın alt takım ve ön düzenin ömrünü uzatmak için mantıklı bence.

Yokohama ae01 tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf 6 için renk seçimi
    16 yıl önce açıldı
    Clio 4 Jant ve Lastik Seçimi
    7 yıl önce açıldı
    CİVİC İÇİN LASTİK SEÇİMİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem_2c

Megane 3 aracımda 205 60 16 lastikleri söktüm ve hankok 205 55 16 aldım kullanıyorum. Lastiklerden memnunum.

Bir ayrıntı dikkatimi çekti. Benim hız göstergem ile navigasyonun hız göstergesinde %10 gibi bir sapma var araç 116-118 gösterirken navigasyon 110 km gösteriyor bu lastikten mi kaynaklı acaba yoksa navigasyonun algılamasındsn mı merak ettim.

Alıntıları Göster
    lastiğin çapı küçüldüğü için daha fazla gösteriyor gösterge serviste onu düzeltin ama 3-5 km fark olması zaten normal.

• 18 jant için lastik önerisi var mıdır uygun fiyatlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.