Şimdi Ara

Megane 3 teyp bağlanması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir süre önce megane 2 kullanıcısıydım megane 2 mi satıp tesisatimida aldım.Şimdi ise 2 hafta önce megane 3 araç sahibi oldum aracımdan memnunum fakat arkamsy ses sistemi beni pek memnun etmedi bu yüzden kendi tesisatımı megane 3 uygulucam fakat teypın soketlerı megane 3 soketlerıne uymuyor.megane 2 öyle değildi direk cıkar tak pıoneer çalışıyordu.Şimdi ben Pioneer 6300 sd model teyipimi megane 3 nasıl montaj yaptırırım yanlız kablolar bölünmücek yani tak cıkar şeklinde montaj istiyorum soketli olucak istedim montaj yarın öbür gün aracımı sattımda sattım kişi arkamdan laf söylmesin orjinalliğide bozulmasın.yardımlarınızı bekliyorum.

http://www.caraudio24.de/Zubehoer/Radioadapter/KFZ-spezifisch/fuer-Renault/Adapterkabel-ISO-fahrzeugspezifisch-Renault-ab-2009::20682.html.

yalnız arkamysi sökersen bluettoth olayın falan kalkmış olacak direksiyondan kumanda hadi bi şekilde halledilirde.
    bide senden bir ricam var madem teybi söktün şu arkamys cihazın çıkışların falan olduğu arka tarafının bir fotoğrafını çekip koyabilirmisin buraya. bunun dışında yardıma ihtiyacın olan konu varsa sorabilirsin bende bu sralar meg3 ses olaylarına daldım bişeyler yapacağım kendi çapımda

• quote:

Orijinalden alıntı: afrasyab77

üstad sana bunun için iso connectör lazım işin aslında ilerleyen zamanda bana da lazımda sana lazım olan alet şu linkte

http://www.caraudio24.de/Zubehoer/Radioadapter/KFZ-spezifisch/fuer-Renault/Adapterkabel-ISO-fahrzeugspezifisch-Renault-ab-2009::20682.html.

yalnız arkamysi sökersen bluettoth olayın falan kalkmış olacak direksiyondan kumanda hadi bi şekilde halledilirde.
    bide senden bir ricam var madem teybi söktün şu arkamys cihazın çıkışların falan olduğu arka tarafının bir fotoğrafını çekip koyabilirmisin buraya. bunun dışında yardıma ihtiyacın olan konu varsa sorabilirsin bende bu sralar meg3 ses olaylarına daldım bişeyler yapacağım kendi çapımda

ben söktüm güzelce inceledim sadece teype gelen kablolar ve teype giren soket var fakat bu soket pionner 6300 olmuor.Eger blutut kiti teyipin üzerinde ise yapacak bir sey yok gösterdim oto ses sisdtemici arkadaş teyipde değil arkada bir aparat oldundan bagsetti ama göremedim ben ama blututda iptal olması pek sorun deil benim için.
    verdiğin linkde bulamadım ben bu aparatı bnulmam gerek.megane 3 ses sistemi pek sarmıor

• üstad ben sana o soketi bulurum da sen imkanın varsa fotoğrafını çekip koyarsan. bu arada ses sistemci arkadaşın diğer markalardaki gibi ayrı bir aparat olduğunu düşünüyor bluetoothun ama değil. neyse kullanmıyorsan çokda sorun değil zaten. dediğim gibi foto yollarsan soketi sana bulabilirim.
  • megane 3 için orjinal yay arıyorum birde bilginize aracımda hr marka 10 bin km kullanılmamış 5 cm yay bulunmakta eski sahibi taktırmıs.takas yapabilirim.
  • 5 santim yay çok fazla ya amörtisörleri telef eder resmen. ideali o amörtisörlerle 3cm. bence bu konuda sahibinden.com a takaslı ilan ver. daha kolay çözüm bulursun..ses sistemi ile ilgili olarak kesin yardım edebileceğimi düşünüyorum bende ufak ufak malzeme toparlamaya başladım. bahara takarım inaşallah illede fotoğraf koy dememin sebebide piyasadaki soketlerin tamamını biliyorum neredeyse. sadece meg3ün teybinin bağlantılarını hiç görmedim hangi tür iso soket olacak ona bakacam sana nerden temin edebileceğini ondan sonra söyleyebilirim
  • sahibinden de ve diğer forumlarda ilanım var yayların amartisöre zarar verdini düşünmüorum yeli megane 3 bindim virajda sorunlu geldi ama benimki cok güzel viraj alabiliorum eğer oturmuş olduğum bölge müsait olsa buna deişmem sürüş konforu bile farklı ki duruşunu hiç sölemiorum.
    işte ilanım
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-acil-megane-3-spor-yay-takas-67705396/detay/
  • renault soket yapısını 2009 yılından itibaren değiştirdi. sadece cliolarda eski soket kaldı oda yeni clio ile değişecek. ses sitemi konusunda ithal yerli bir fark yok sadece arkamys ve diğer sistem var. soket girişleride farklı neyse dediğim gibi yardımcı olabileceğimi düşünüyorum yarın akşam görüşürüz
    sana lazım olan kablo adaptör bu

http://www.caraudio24.de/Zubehoer/Radioadapter/KFZ-spezifisch/fuer-Renault/Adapterkabel-ISO-fahrzeugspezifisch-Renault-ab-2009::20682.html
  • verdiğim siteden. türkiyeye gönderi yapıyorlar benim sürekli alışveriş yaptığım bir site en geç gelen kargomda 10 günü geçmedi. ancak senin için araştırıyorum. bulunca yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afrasyab77 -- 26 Aralık 2011; 20:38:38 >

• karaköye ilgili dükkanlardan alabilirsin iso soketi de anlarlar
    AS SOUND Oto Ses ve Multimedya Sistemleri Tamir - Satış &amp; Montaj. Yer: Bayrampaşa İletişim:PM

• üstat ben ek yapmak istetmedim için soketten arıyorum ama vaziyet ek yapıcaz kablolardan baglıcaz gb
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.