Bildirim
Megane 3 Passat Golf Sizce?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Laguna almaya çalış derim,eğer Laguna almazsanız Corolladan başkasını almamanız gerekir bu günkü durum böyle başka bir tercih saçmalık olur. -
Tam olarak bütçeniz nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: Quadrifoglio
Tam olarak bütçeniz nedir?
40-45 cıvarı -
quote:
Orijinalden alıntı: hard_hacker
quote:
Orijinalden alıntı: Quadrifoglio
Tam olarak bütçeniz nedir?
40-45 cıvarı
Bu 3'ü arasındaysa yeni sayılabilecek 2.el bir Passat tercih edilebilir. Yakıt anlamında başarılı araçlar ama benzinin fiyatının yüksek oluşu cüzdanları zorluyor.
Passat'ı karşılaştırmaya dahil etmezsek,
Megane3 başarılı bir otomobil ama Golf'ün genel kalitesini daha iyi buluyorum, dizel şart değilse orada da Golf'e yönelirim.
Başka öneriler de isterseniz, biraz kriterlerinizden bahsedebilirsiniz ki ne istediğinizi bilelim.
-
Fiyat aralığında 2009-2010 Golf 6 TSI Highline bulabilirsiniz
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_olup_masrafsizdir_-79WQQaXQQ21875883WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/2010_model_vw_golf_highline-57WQQaXQQ22120746WQQpXQQdisplayitem
gibi
-
Passat>Golf>Megane -
quote:
Orijinalden alıntı: aslanemre58
Fiyat aralığında 2009-2010 Golf 6 TSI Highline bulabilirsiniz
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_olup_masrafsizdir_-79WQQaXQQ21875883WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/2010_model_vw_golf_highline-57WQQaXQQ22120746WQQpXQQdisplayitem
gibi
2. ilanda ki eleman ilanına öğretim üyesinden yazmıs adıda prof nebiliyim ne herif daha trafiğe nasıl yazılır onu bılmıyor acaba gercekten prof mu cıdden merak ettim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
Passat>Golf>Megane
-
yaş? iş-güç? aile durumu?
eğer bekar, çok gezen birisi iseniz megane dizel daha mantıklı durur(Allahım bunları ben mi yazıyorum), yok dizel istemezseniz golf 1.4 tsi dgs güzel araba.
yok eğer ailesi-çoluk çocuğu olan bir kişiyseniz passat ihtiyaçlarınıza cevap verecektir -
bunların içinde en iyisi bence passat yeni megane hatcbak bence golden daha güzel bir araç -
passat sınıf farkı var diğerleri arasında ama ben olsam yine de tercih etmezdim.45 bine laguna III bulabilirsiniz bunun dışında yeni megane III kesinlikle megane II ile karıştırmayın ve gerek tasarım gerekse de malzeme kalitesi bakımından bu ikisinden de daha iyi gerçekten sağlam iş yapmış renault bu defa.benim sıralamam
sıfır megane III(hechback olanı değilde station olan özellikle harika tasarım olarak çok şık incelemeni öneririrm) -2. el laguna III bunlardan birini almalısın passat sorun çıkarabilir ve masrafı da adamın belini büker -
quote:
Orijinalden alıntı: alikum
eğer bekar, çok gezen birisi iseniz megane dizel daha mantıklı durur(Allahım bunları ben mi yazıyorum), yok dizel istemezseniz golf 1.4 tsi dgs güzel araba.
yok eğer ailesi-çoluk çocuğu olan bir kişiyseniz passat ihtiyaçlarınıza cevap verecektir
katılıyorum bu durumlar belli olursa daha iyi yardımcı olabiliriz, çok gezen biri değilseniz golf derim -
quote:
Orijinalden alıntı: alikum
yok eğer ailesi-çoluk çocuğu olan bir kişiyseniz passat ihtiyaçlarınıza cevap verecektir
En mantıklısı bu benimde tercihim bu yönde olurdu. -
aile yok bekarım yılda tas catlasın 10000 km yapıyporum arkadaslar -
quote:
aile yok bekarım yılda tas catlasın 10000 km yapıyporum arkadaslar
o zaman megane III bence -
quote:
Orijinalden alıntı: denizkubi
quote:
aile yok bekarım yılda tas catlasın 10000 km yapıyporum arkadaslar
o zaman megane III bence
zaten megane dusunuyordum bu saate kadar amaaynı paraya vw almak kafamı karıstırdı 1.4 tsi kasada guncel bı kasa sonucta yanı olay megan golf deil vw mi renaultmu oldu -
Passat ve Golf dururken Megane alınmaz.En azından benim için böyle. -
eğer 10000 km yapıyorum diyorsan dizeli kafadan ele derim(oh beee eledim dizeli sonunda ), artık megan olur golf olur gerisi sanin paşa keyfine kalmış
-
Hocam hata yapıp megane alma. Biliyorsun ben de megane 3 var yeni aldım. Yılda 10000 km az bir mesafe. Yerinde olsam kesinlikle passat alırım. Düşünmem bile. Ben dizel olduğu için megane'ı seçmek zorunda kaldım. Ayrıca araca biran önce ihtiyacım vardı. Yoksa bekleyip 1.6 passat alacaktım.
Benzer içerikler
- suzuki vitara hibrit
- volvo v40 yorum
- opel astra yorumlar
- fiat punto paket sıralaması
- toyota corolla mı megane 4 mü
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X