Şimdi Ara

Megane 3 - Golf 5 - Cruze sizce hangisi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Elimdeki bütçe ile aşağıdaki Golf 5 - Megane 3 ve Cruze modellerini alabiliyorum çok fazla kilometre yapmadığım için dizel yada lpg arayışım yok, en az 5 sene binmek için alıyorum al satçıda değilim. 3 aracıda beğeniyorum hepsi donanım olarak en dolu paketleri ama aralarında yıl farkları var yaş olarak eskiden yeniye golf > megane > cruze şeklinde gidiyor siz olsanız hangisi tercih ederdiniz ?

3 aracında bildiğim ortak özellikleri şu şekilde,

Abs
    Esp
    Asr
    Yağmur sensörü
    Far sensörü
    Mp3 çalar
    Çok fonksiyonlu direksiyon

1- vw golf 5 comfortline 2007 / 2008
     Megane 3 - Golf 5 - Cruze  sizce hangisi ??

2- Megane 3 1.6 Dynamique fransız üretim + premium paket 2009

3- Cruze Lt plus 2011

• Megane 3 bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf yakışır aslında ama marka olarak pahalı olduğu için ilerideki servis masraflarını düşünerek Megane yada Cruze diyorum.
  • Megane 3

• Megane 3
  • 4,5 sene kullandim ithal Megane 3 seni uzmez....

• Golf diğerlerine göre eski teknoloji chevrolette zaten Türkiye'den çekilme kararı aldı 2. elde bile değer kaybedecektir aşikar renault megane ise bu araçlar arasında en az yakan ikinci eli iyi ve güncel bir araç ben olsam megane 3 varken diğerlerinin yüzüne bile bakmam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Golf diğerlerine göre eski teknoloji chevrolette zaten Türkiye'den çekilme kararı aldı 2. elde bile değer kaybedecektir aşikar renault megane ise bu araçlar arasında en az yakan ikinci eli iyi ve güncel bir araç ben olsam megane 3 varken diğerlerinin yüzüne bile bakmam.

+1
  • Megane 3 ün dengi Golf 5 değildir, Bu sıralamada Megane 3 alır gider.
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    Tavsiyede bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sanırım herkesin fikri Megane 3 yönünde

@parker48 hocam megane 3 ve golf 5 neden denk değil aynı segment araçlar olduğunu sanıyordum ? donanım sevileride aynı ikiside full
  • En mantıklı tercih Megane 3 olur. Tabi dizel olmak kaydı ile..
  • Megane3 gider bencede Golf5den daha ucuz parçaları ve motoru daha güzel bir motor.
    Cruze'dan daha ekonomik bir araç yani Megane 3 almamak için sebep yok.
  • bencede megan 3 ,fakat golf tabiki daha kaliteli bir araçtır.ama hayranlığın anlamı yok mantıklı olan megan 3
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Hmm güzel soru olmuş, Araçların jenerasyon olarak birbirlerinden ayıran en büyük fark platform ve tasarım diğer irili ufaklı teknik değişiklikleridir, son kullanıcı olarak bizler tasarıma baksak ta mühendislik olarak bir aracın yeni haliyle eski hali arasında çok az benzer parça kullanılır (motor-şanzıman hariç)
  • Ben Golf 5 öne çıkar diyordum ama herkesin ortak fikri megane 3 sanırım
  • Megane candır
  • Kesinlikle Megane 3 derim. Sorunuz olursa cevaplarım..
  • Yazın babama aldık 2011 model Megane 3 Expression + Konfor Paket 1.5 Dci 85 HP. Bu üç aracın içinden kesinlikle tavsiye ederim, makyajlı kasa ve 110 hp'lik olursa tadından yenmez.
  • Megane 3
  • Bu sıralamada megan dizelse seçilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.