Şimdi Ara

Megane 2 sedan Dizel yakit konusu acil !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayirli forumlar arkadaslar benim bi konuda goruslerinize ihtiyacim var.

Ehliyet alali 4-5 ay oldu 1 aydir ikinci el megane 2 sedan kullaniyorum arac bana uzun yoldan geldi ve geldiginde yol bilgisayarında ortalama yakit 100/2.9 gosteriyordu bir aylik kullanimdan sonra simdi 7.0 Arac dizel bunu dusurmenin yollari nelerdir bakima daha 4000 kusur var ayrica araci 2.5 3000 devirde kullaniyorum görüşleriniz ve yorumlariniz icin simdiden cok tesekkur ederim.
    Kullandigim mekanlar: Istanbul cadde aralari Bahçelievlerde.
     Megane 2 sedan Dizel yakit konusu acil !! Megane 2 sedan Dizel yakit konusu acil !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzun yoldan gelmiş son güncel bilgi olarak 2.9 göstermiş şimdi siz şehir içinde kullanıyosunuz ortalamalar normal bence..

• 7.0 normalmi 1.5 dizel araca gore ?

• Hocam 1 litre fazla yakiyorsun. Sebeplerini yazıyorum. Kisa mesafe motor isinmadan kullanmak. Bir nebze devirli surmek. Cok rampali ve trafikli yollarda kullanmak. Ani dur kalklar yapmak. Bunlari yapiyorsaniz normal.

• Kısa mesafe, soğuk motor, düşük hızlarda 7 lt normalde, uzun yolda nasıl kullanılmışta 2.9 lt yakmış araba orasını anlayamadım.
  • 2.9 nasıl yakıt mış o.
  • Geçen yaz bende de vardi 2006 1.5 dci megane 6.6 ortalama vardı yine aynı güzergahlarda kullanıyordum bahçelievler yayla dereyolu şirinevler vs. normal bence tüketim lastikleri kontrol edin ayrıca 7,5 üstü yakmaya başlamıştı götürdüm mazot filtresi patlamış demişti tamirci daha sonra 5.6ya kadar düşmüştüm sakin kullanımda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oncelikle cevaplariniz icin tesekkur ederim . Acaba yol bilgisayari sifirlanirmi sifirlaninca yakita etkisi olurmu ?

• kadirakbal K kullanıcısına yanıt
    Silecek kolunda,bilgisayar menüsünde gezinmek için kullandığınız tuşa basılı tutun,değer sıfırlanacaktır. Bir de böyle deneyin ama benzer güzergah ve kullanım tarzında arada çok fark çıkacağını sanmıyorum.
  • şehir içi kullanımında 1 litre kadar fazla yakmışsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.