< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 16 Aralık 2014; 19:17:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?] T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kim çıkarıyor böyle lafları anlamıyorum bu aracı tasarlayan mühendisler boşuna okumuş o zaman.Bu arada ek bilgi veriyim C sınıfında Euroncap ten ilk 5 yıldız alan araç Megane 2 dir
araştırdım zaten bir megane alıp gidip sanayiye aracı kaldırıp bakmanızı tavsiye ederim 10 tane herhangi bir sanayi ustasına megane yi sorun bakalım cevap ne olcak......hiçbir şekilde megane güvenli bir araç değil lütfen yapmayın....
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
soyle ele alirsak sahsi sorum 2010 linea vs 2004 megane 2 ayni paraya hangisini alirdiniz ?b